• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Terden bitiyorum suan.... :)))) aman yarebbiimmm :))))

yaa ben de evde olmak terden su gibi olmak, ardından da mis gibi duş yapmak istiyorum ama yaa :(((

işyeri buz gibi terlemem için 100 takla atmam lazım :))

çirkincim valla senin azmin beni de ayakta tutuyor, helal olsun sana :)

yaa ben de evde olmak terden su gibi olmak, ardından da mis gibi duş yapmak istiyorum ama yaa :(((

işyeri buz gibi terlemem için 100 takla atmam lazım :))

çirkincim valla senin azmin beni de ayakta tutuyor, helal olsun sana :)

:))) tutun bana hayatini yaşa tatlım :))))

Bu hafta cok azimliyim..pazartesi gunu ankaraya donuyorum..o gun teyzemlerde iftar yemegi var.. hepsi beni en son 80 kilo iken görmüşlerdi 67 falan olup onlari sok etmek istiyorum..sali gunu de kizima kavuşuyorum.. anbem babamda şok gecirsin diyorum hani :))
Eşim zaten inanamiyo...hic zayiflamayacaksin diye korkuyordum ama kirmamak icin susuyordum cok guzel oldun diyo :))))) mutluyummm cokkkk :))))

:))) tutun bana hayatini yaşa tatlım :))))

Bu hafta cok azimliyim..pazartesi gunu ankaraya donuyorum..o gun teyzemlerde iftar yemegi var.. hepsi beni en son 80 kilo iken görmüşlerdi 67 falan olup onlari sok etmek istiyorum..sali gunu de kizima kavuşuyorum.. anbem babamda şok gecirsin diyorum hani :))
Eşim zaten inanamiyo...hic zayiflamayacaksin diye korkuyordum ama kirmamak icin susuyordum cok guzel oldun diyo :))))) mutluyummm cokkkk :))))

süpeerr, ben de 10' unda tatile gitcem, giydiklerim yakışsın istiyorum yaa, göbişim olmasın istiyorum :)) çok şey istiyorum :))

bu arada erkekler bu konuda çok dönekler :)) benim erkek arkadaşım bana hep sen böyle iyisin, uğraşma boşver falan derdi, şimdi ben zayıfladıkça ne güzel oldun sen demeye başladı :))

bende aynı durumdayım, birazdan servise binip uyuyacağım büyük ihtimalle :))

evdeysen yat uyu tatlım, daha iftara var..
işteyim şuanda çıkmama az kaldı ama otobüs beklicem falan çok yorucu kolumu kaldıramıyorum :( ayrıca eve gidince bir sürü işim var :50::(
sahurda birşey yemedim aç aç oruç tutuyorum ya o yüzden böyleyim :S

aynen bnmde cok uykum var kendımı cok yorgun bezmıs ve daralmıs hıssedıyorum su daralma hıssını bıde bedenı ıcın hıssetsem :31:

son dediğine kesinlikle katılıyorum :) daralmak istiyorummmmmmm :14:

işteyim şuanda çıkmama az kaldı ama otobüs beklicem falan çok yorucu kolumu kaldıramıyorum :( ayrıca eve gidince bir sürü işim var :50::(

inşallah sen durağa gider gitmez gelir otobüsün, inşallah oturacak yer bulursun hemen ve de inşallah hemen iftar olur :))

son dediğine kesinlikle katılıyorum :) daralmak istiyorummmmmmm :14:

ayyyyyyy sıstım vallaaaaa ne zaman daralşıcaz kıııııı :50:

merhaba kızkar ne güzel sizleri yakaladım bugün çok yogundım eve 10 dakika önce geldim nu arada 1,5 saat hızlı tempo yürüyüşümü yaptım bakıyorum da herkesin diyeti iyi gidiyor sizler de zayıflayınca çok mutlu oluyorum cumaya az kaldı

kız senı hıc bos goremıcezmı bız ne ıs yapıosan bırak 2 dkk da ıkı kelam edelım

hem sen baarı hıkayenı paylastınmı bakayım

süpeerr, ben de 10' unda tatile gitcem, giydiklerim yakışsın istiyorum yaa, göbişim olmasın istiyorum :)) çok şey istiyorum :))

bu arada erkekler bu konuda çok dönekler :)) benim erkek arkadaşım bana hep sen böyle iyisin, uğraşma boşver falan derdi, şimdi ben zayıfladıkça ne güzel oldun sen demeye başladı :))

eeee erkekler öyledir canım ama biz onlar için degil kendimiz için zayıflıycaz birde kendini zayıf diye en güzel zanneden hemcinslerimiz için :)

kız senı hıc bos goremıcezmı bız ne ıs yapıosan bırak 2 dkk da ıkı kelam edelım

hem sen baarı hıkayenı paylastınmı bakayım

çok haklısın ama izine gidecegim için alışveriş yapıyorum birde iki küçük çocuk eşim sabah 6 da bir çıkıyor akşam 8 de evde burda sagolsun arkadaşlarım çok iyi ama ben her işimi iki çocukla yapmak zorundayım herkes yarım saatte alışvetiş yaparken ben 1 saatte zor yapıyorum ama mazeret yok tamam zaten yazarken şimdi bana nerdesin diye sorarlar dedim

Back