• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizlar bugun
Sabah . Sirkeli suyum ve bitki cayim
1 seftali
1 cay bardagi sut

Ogle. Bir kase corba
1 dilim kepek ekmk
Izmir kofte ama 1 dilim patates ve iki kofte yrdm sdce
Biraz domates

Ara. Nescafe ve cok az kuruyemis

Aksam. 4 kasik makarna (yemegim yoktu en hizlisi mkrna :)

Su. 1.5 lt
Spor. 15 dk bisiklet
Bitki cayi.2

Senin menüler hep güzel ve başarılı canım ;))) bu hafta senden beklentimiz buyuk :)))

menum sabah yok
ogle yok
aralar yok
aksam bır koca tabak pılav bır kcoa tabak salata kusmak uzereyım.
tum cezalara razıyım

spor yapamadım ama bır spor kadar enerjı harcadım kucuk oglan cok huysuz dıs patlattı ve gene patlatmak uzere yedı omrumu dun geceden bu yana ınanın ugrayamadım basım catlıyo artık zırıltıdan :53::52::52:

mahır cok kez sordum ama okumadın heralde haftanın bırıncısı olugun ıcın basarı hıkayenı yazman gerekıyor zorunlu yanı

Cirkinimmm senin menu de pek saglikli olmuss :) ben simdi regl olucam diye siskin hissedyrm ama cumaya kdr gecicek insallah utandirmicam sizi :)

:))) inşallah gider kuzum yaaa... 10 günüm var ve 3 4 kilo daha vermem lazim :)) annemlerin yanindan cikarken 78 kiloda idim...65 66 gidip sasirtmak istiyorum :)))))

menum sabah yok
ogle yok
aralar yok
tum cezalara razıyım

spor yapamadım ama bır spor kadar enerjı harcadım kucuk oglan cok huysuz dıs patlattı ve gene patlatmak uzere yedı omrumu dun geceden bu yana ınanın ugrayamadım basım catlıyo artık zırıltıdan :53::52::52:

Yaa ama hicbisey yememissin...kuzuuuuuuu takatsiz kalacan bi de bebelerin peşinden kosuyorsun....olmaz boyle yememezlik kiziyorum sana :))

selam kızlarr ben geldim misafirlikten yeni :)
hemen bu akşamki menümü yazayım

iftar
1 tabak mercimek çorba
2-3kaşık patates-et yemeği
yarım kaşık pilav
2küçük dilim karpuz
ekmek yemedim bu akşam
o kadar çok su içtim ki sayamadım

Kızlar selam,

Menüm:

Sabah:
Haşlanmış yumurta
Peynir
Süt

Öğle:
Kavurma et
Yoğurt

Akşam:
Light ton balığı

Su: en az 3 litre

Spor: 1.5 saat yürüyüş
100 ip atlama
100 mekik

Harikasiniz kizlarrr :)))

Papyoncum bu enerjiyi nerden buluyon yaa :))) ben totomu kaldıramıyorum :))

Bende bugun eski bir etegimi denedim..bir kac ay once fermuari kapanmayan etegim belimde döndü :)))))

aynı durumla bende karşılaşmak istiyorum bütün kıyafetlerim belimden düşsün istiyorum :)

ara öğünüm
4 kayısı kurusu
1 bardak süt

sahur
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
domates+salatalık+havuç+maydonoz=yağsız
1 dilim kepek ekmeği
meyve+1 bardak süt

Son düzenleme:
menum sabah yok
ogle yok
aralar yok
tum cezalara razıyım

mahır cok kez sordum ama okumadın heralde haftanın bırıncısı olugun ıcın basarı hıkayenı yazman gerekıyor zorunlu yanı

Cok özür dilerim gercekten okumadim 2-3 gundür oglumun hastaligindan tam olarak okuyamiyorum
Ben bir hafta dukan diyeti uyguladim proteyin agirlikli beslendim iki cocukla spora gidemedigim icin cocuklarim uyuyunca merdiven inip ciktim güleceksiniz ama halay muzigi acip yarim saat bir saat su icinde kalana kadar halay cektim

Cok özür dilerim gercekten okumadim 2-3 gundür oglumun hastaligindan tam olarak okuyamiyorum
Ben bir hafta dukan diyeti uyguladim proteyin agirlikli beslendim iki cocukla spora gidemedigim icin cocuklarim uyuyunca merdiven inip ciktim güleceksiniz ama halay muzigi acip yarim saat bir saat su icinde kalana kadar halay cektim

Bunu sanırım paylaşım alanına yazacan tatlım :))

Back