- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Valla bir tane küçük salatalık hüplettim :)) canım sağolsun :)))
Bi dahaki krizde önerini dikkate alacağım fıstık :)
Ayy salatalık dedin canımı cektirdin bende yiyom simdi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geldim daha yeni girdim
evet iftar menüm:
1 kase ezogelin çorbası
yağsız limonlu semiz otu salatası
1 litre su
Spor olarak 1 saat yürüyüş bugün pek bölgesel çalışamadım...
Annemin pis pis bakışlarına maruz kaldım bu saatte bilgisayarı açtığım için ben o bakışlar tarafından atomlarıma ayrışmadan kaçayım herkese iyi geceler. off benim de canım salatalık çekti yemeden önce yiyeyim bir tane. insaf ya yazmayın böyle şeyler bu saatte D
Hosgeldin :)) bende de semuz vardi bugun :))
Bu arada sinameki bağırsaklarımla dans ediyo yarayacak sanki :)))
Hoşbulduk sevindim inşallah rahatlarsın bende 2 gündür sıkıntılıyım o yönden çayda etki etmedi
günaydın kızlar,
acayip ödem toplamış vücudum yaa, kendimi hiç sevmedim bugün ( regli olmak üzereyim sanırsam, inşallah bir an önce ağrısız sızısız hallolur gider (
herkese gunaydınnnnnnnnn
3 5 kayisi at bol da su ictin mi tamamdir :))
Sen zaten sporunu yapip cezani cekmissin..o kadardan bisi olmaz ki cancagizim )
desteğin için teşekkür ederim canım :)
senin diyetinede baktım gayet güzel o kaçamağıda gündüzki listenden silersen derkleyebilirsin bence :)
herkese gunaydınnnnnnnnn
günaydın kaptancıımmm :)
bu arada ben sabah kalkınca üşenmedim spor ayakkabılarımı giydimmm kulaklığımı taktımm bisiklete bindim :) kocacığım uyanınca yarım kaldı 15 dk spor yapabildim ama sabah sabah iyidir bence :) cooook terledim coook :) kızlar cuma günü bomba gibi aranızdayım inşallah
bu arada birsey soracağım. ben carsamba günü regl oluyorum. cuma sabahı tartıyı nasıl etkiler acaba ne düşünüyorsunuz
ay canım inşallah ya o kadar uğraşıyorum bir regl yüzünden balon olmıyayım :)Ooo supersin valla :))) regli cok etkilemiyo sanirim ya ben cok şişlik hissetmiyorum yani regl dönemlerinde. ..
ay canım inşallah ya o kadar uğraşıyorum bir regl yüzünden balon olmıyayım :)
Olmaz insallah... hele bi de spor falan yapiyorsun ya atiyorsundur ödemi bence...
bol su içmeliymişiz, regl dönemimdeki ödemleri atmak için, ben google' ın yalancısıyım :)