• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben geldim daha yeni girdim :(
evet iftar menüm:

1 kase ezogelin çorbası
yağsız limonlu semiz otu salatası
1 litre su

Spor olarak 1 saat yürüyüş bugün pek bölgesel çalışamadım... :51:

Hosgeldin :)) bende de semuz vardi bugun :))

Bu arada sinameki bağırsaklarımla dans ediyo yarayacak sanki :)))

Annemin pis pis bakışlarına maruz kaldım bu saatte bilgisayarı açtığım için ben o bakışlar tarafından atomlarıma ayrışmadan kaçayım :D herkese iyi geceler. off benim de canım salatalık çekti yemeden önce yiyeyim bir tane. insaf ya yazmayın böyle şeyler bu saatte :DD:D

Annemin pis pis bakışlarına maruz kaldım bu saatte bilgisayarı açtığım için ben o bakışlar tarafından atomlarıma ayrışmadan kaçayım :D herkese iyi geceler. off benim de canım salatalık çekti yemeden önce yiyeyim bir tane. insaf ya yazmayın böyle şeyler bu saatte :DD:D

Salataliktan zarar gelmezzz :))

Iyi gecelerrrr :))

günaydın kızlar,

acayip ödem toplamış vücudum yaa, kendimi hiç sevmedim bugün :(( regli olmak üzereyim sanırsam, inşallah bir an önce ağrısız sızısız hallolur gider :((

gunaydin... ya bende de bi şişlik var kilo aldim gibi mi ne tartiya da cikamiyorum..uff yediklerime de dikkat ediyorum :((

herkese gunaydınnnnnnnnn

Gunaydin kaptis. ....

kızlar günaydın dicem ama olmicak, 6dan beri ayaktayım :) geldi haftaiçi :)
ama artık pazartesiler mtlu çünkü hepimiz çook zayıfızzzzz :)))

inanamazsınız dün aksam amcamla görüştük ve en son 1 hafta önce görüşmüştük ve bana 'sen zayıfladın mı süzülmüşsün' dedi :) ki erkekler cok farketmez bilirsiniz :) sevindim vallahi :)

3 5 kayisi at bol da su ictin mi tamamdir :))

Sen zaten sporunu yapip cezani cekmissin..o kadardan bisi olmaz ki cancagizim ;))

ay canıım ağzından bal damlıyor vallahi :) yine de bugün dikkat ediyorum bakalım

desteğin için teşekkür ederim canım :)
senin diyetinede baktım gayet güzel o kaçamağıda gündüzki listenden silersen derkleyebilirsin bence :)

canım cok teşekkür ederim. bakalım bugün dikkat ediyorum. ekmek yemicem bugünlük :)

Valla bir tane küçük salatalık hüplettim :)) canım sağolsun :)))
Bi dahaki krizde önerini dikkate alacağım fıstık :)

canımmm salatalık en süper alternatif cok iyi yapmışsın afiyet bal seker olsun :) tabii üstüne tuz dökmediysen :)

herkese gunaydınnnnnnnnn

günaydın kaptancıımmm :)

bu arada ben sabah kalkınca üşenmedim spor ayakkabılarımı giydimmm kulaklığımı taktımm bisiklete bindim :) kocacığım uyanınca yarım kaldı 15 dk spor yapabildim ama sabah sabah iyidir bence :) cooook terledim coook :) kızlar cuma günü bomba gibi aranızdayım inşallah

bu arada birsey soracağım. ben carsamba günü regl oluyorum. cuma sabahı tartıyı nasıl etkiler acaba ne düşünüyorsunuz

günaydın kaptancıımmm :)

bu arada ben sabah kalkınca üşenmedim spor ayakkabılarımı giydimmm kulaklığımı taktımm bisiklete bindim :) kocacığım uyanınca yarım kaldı 15 dk spor yapabildim ama sabah sabah iyidir bence :) cooook terledim coook :) kızlar cuma günü bomba gibi aranızdayım inşallah

bu arada birsey soracağım. ben carsamba günü regl oluyorum. cuma sabahı tartıyı nasıl etkiler acaba ne düşünüyorsunuz

Ooo supersin valla :))) regli cok etkilemiyo sanirim ya ben cok şişlik hissetmiyorum yani regl dönemlerinde. ..

Günaydın kızlarrr :16: harika bir şekilde uyandım..önce sahur menümü yazayım

4 kırmızı erik, yarım armut ve 5 fındık üzerine 4 yemek kaşığı yoğurt koyup yedim
1 k.k. kaşar ve yarım domates

bol su içtim

sahurdan önce tam 1,5 saat çok güzel spor yaptım..karnım resmen yandı yer hareketlerinde..3 gündür sporumda aksama yok ve sanırım bunun ödülünü tartıda - çıkarak alıcam :27: bayram geliyor ayyy, bakımlı olmalıyız :27::27:

Back