• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar eve şimdi geldim birazdan menümü yazıcam artık ne ceza verirseniz verin ama bana illa ceza verin :)

canım tekrar söylüyorum ben kendi bildiğime göre birşey yapmıyorum bunları diyetisyenim bana uygulatıyor. mesela bende asla sütlü atlı tatlı olan birşey , şeker olan birşey yemiyorum. gerçekten çok bana görede ben bu kadar şeyi yiyip üstüne kilo verebiliyorsam bir bildiği vardır bence :)

canım listene baktım. o besin gruplarını dengelemen gerek. şimdi kilona göre 1700 kalorilik verdiği için coook normal bir liste, sen kilo verdikçe düşecek mesela benimki en son 1200 kalorilik listeye kadar düşmüştü. sen endişelenme. olduğu gibi listeyi ye. kızlarrrr sizde baskı yapmayın yediklerini yadırgamayın beslenme uzmanının bir bildiği vardır elbet :) ayrıca ben de ilk baslarda senin gibi endişelenmiştim bu kadar yiyip nasıl zayıflarım diye ama aslında sağlıklı ve düzenli beslenme dedikleri sey buymuş:)

bugünkü menümmmm ;

sabah - bitki çayım ve ılık sirkeli suyum
1 dilim ince ekmek
1 sekersiz cay
1 porsiyon peynir
3 zeytin
1 salatalık

öğle - 1 kase çorba
1 kase salata
1 bardak ayran
1 ince dilim ekmek
1 küçücük parça et

ara - grissini 30 gr ve 2 nektari

aksam - yeşil salata, 6 tane para kadar köfte
1 bardak ayran
buraya kadar hersey normaldi tek kaçamak diyebileceğimiz 2 dilim beyaz ekmek ve 2 çatal helva. bunlar gerçekten kötü :(

su : 2 lt.
spor : 25 dk. eliptik bisiklet + 15 dk. koşu bandı
bitki çayı : biri suan elimde olmak üzere 2 tane :)

kızlar aksam yemeğine kadar süperdi ama helva ile beyaz ekmek gerçekten sımarıklıktn oldu. lütfen bana ceza verin :)

Son düzenleme:
Ben geldimmmm, karnım aç benim yaa, ne yesemki bu saatte??

3 5 kayisi at bol da su ictin mi tamamdir :))

bugünkü menümmmm ;

sabah - bitki çayım ve ılık sirkeli suyum
1 dilim ince ekmek
1 sekersiz cay
1 porsiyon peynir
3 zeytin
1 salatalık

öğle - 1 kase çorba
1 kase salata
1 bardak ayran
1 ince dilim ekmek
1 küçücük parça et

ara - grissini 30 gr ve 2 nektari

aksam - yeşil salata, 6 tane para kadar köfte
1 bardak ayran
buraya kadar hersey normaldi tek kaçamak diyebileceğimiz 2 dilim beyaz ekmek ve 2 çatal helva. bunlar gerçekten kötü :(

su : 2 lt.
spor : 25 dk. eliptik bisiklet + 15 dk. koşu bandı
bitki çayı : biri suan elimde olmak üzere 2 tane :)

kızlar aksam yemeğine kadar süperdi ama helva ile beyaz ekmek gerçekten sımarıklıktn oldu. lütfen bana ceza verin :)

Sen zaten sporunu yapip cezani cekmissin..o kadardan bisi olmaz ki cancagizim ;))

kızlar eve şimdi geldim birazdan menümü yazıcam artık ne ceza verirseniz verin ama bana illa ceza verin :)

canım listene baktım. o besin gruplarını dengelemen gerek. şimdi kilona göre 1700 kalorilik verdiği için coook normal bir liste, sen kilo verdikçe düşecek mesela benimki en son 1200 kalorilik listeye kadar düşmüştü. sen endişelenme. olduğu gibi listeyi ye. kızlarrrr sizde baskı yapmayın yediklerini yadırgamayın beslenme uzmanının bir bildiği vardır elbet :) ayrıca ben de ilk baslarda senin gibi endişelenmiştim bu kadar yiyip nasıl zayıflarım diye ama aslında sağlıklı ve düzenli beslenme dedikleri sey buymuş:)

desteğin için teşekkür ederim canım :)
senin diyetinede baktım gayet güzel o kaçamağıda gündüzki listenden silersen derkleyebilirsin bence :)

papyoncum ıstersen ızne cıkma cumaları bı ara bıldırımını yap ole olamzmı hanı hafta boyunca menu bıldırme sohbete katılma o konuda ızınlı ol ama cumaları 12den once bıldırımde bulun olarmı :10:

Tamamdır, hafta boyuncada müsait oldukça gelirim, en büyük kaptan bizim kaptan :)))

bu saatte hiçbirsey yenmez sekercim.
önce bir bardak su iç, belki acıktım dediğin susuzluktur.
üstüne de bir bardak bitki çayı iç karnını şişirir açlık falan kalmaaazz :)

Valla bir tane küçük salatalık hüplettim :)) canım sağolsun :)))
Bi dahaki krizde önerini dikkate alacağım fıstık :)

Ya kaptan nerelerdesin sen.. boynun nasil oldu??
ya bugun dısarda ıslkerım coktu bılıyosunuz boynum hala aynı doktora gıtmedende duzelmez sanırım
Tamamdır, hafta boyuncada müsait oldukça gelirim, en büyük kaptan bizim kaptan :)))

en ıyısı.ızınlı yazmayayım ben senı cumaları 12 den once bıldırımını yap paylasım ve menuelrde sana benden 2 hafta ızın.:33:

Back