• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hersey hayırlı zamanda olsun hayirli insanla olsun :)) ekmegini eline al gerisi kolay :))

Ama evlat sahibi olmak ayrı...bambaska bi duygu..onun kokusu gülüşü. ..isteyen herkese versin rabbim :)))))

amin. rabbim evladı olanlara onalrla beraber ömür geçirmeyi nasip etsin:)

Bende selvi sayilmam :))

70 kilo ile hamile kaldim 84 ile doguma girdim..dogumdan sonra 75 e kadar indim ama sonra sut olsun diye yedim..yedikce de hosuma gitti :)))) en son 80.2 de dur dedim :))

ahh ben 89 kiloyu gördüm o anda kal geldi ben zayıflıyorum dedim ve tam 13 kilo vermiştim 1 sene önce ve son zamanlarda yine almaya başlayınca yine başladım bu sefer daha fazla vermek istiyorum :) kaç yaşındasın canım :)

ahh ben 89 kiloyu gördüm o anda kal geldi ben zayıflıyorum dedim ve tam 13 kilo vermiştim 1 sene önce ve son zamanlarda yine almaya başlayınca yine başladım bu sefer daha fazla vermek istiyorum :) kaç yaşındasın canım :)

33 yasindayim canim :)) senin yaşında genc super verirsin kiloyu :))

evet öyle allah 21e girmeden zayıf olmayı nasip etsin artık kilolarımla dolaşmak istemiyorum. valla eziyet ayaklarıma ya :14:

Evet yaaa. ..yürürken resmen bileklerim agriyoodu ama şimdi daha iyi.... :(((

Son düzenleyen: Moderatör:
selam genclık ben gelmısem.ya bugun ne tempoydu ya herseyı ertele ertele sıkıstı bugune alısverıs baska ısler woww gene cıkıcam 1 saat sonra daha bıtmedı.esıme cocukalrı verıp verıp kacıyorum hehehhe

sohbet almıs yurumus cırkınım avukatmı olacan gız basımıza :12::12:

yenı arkadasımızda takıma hemncık adapte olmus onada slam olsun ıkı kelam edemedık bı turlu ama

selam genclık ben gelmısem.ya bugun ne tempoydu ya herseyı ertele ertele sıkıstı bugune alısverıs baska ısler woww gene cıkıcam 1 saat sonra daha bıtmedı.esıme cocukalrı verıp verıp kacıyorum hehehhe

yenı arkadasımızda takıma hemncık adapte olmus onada slam olsun ıkı kelam edemedık bı turlu ama

Gezecem diye bizimle ilgilendigin mi var kaptis :)))

Hukuk okuyorum canım. ..daha öncesinde de iki uni bitirdim bu 3. okul :))) sana ne faydasi var dersen tamamen zevk :))

Aman allahım takımda kültür patlaması yaşanıyor :)) valla sıkılmadan 3 üni okuduysan senden herşey beklenir :)) sen 1 haftada 15 kilo da verebilirsin bence :))

Şaka bir yana gerçekten takdir ettim, diğer bölümler neydi acaba merak ettim??

Aman allahım takımda kültür patlaması yaşanıyor :)) valla sıkılmadan 3 üni okuduysan senden herşey beklenir :)) sen 1 haftada 15 kilo da verebilirsin bence :))

Şaka bir yana gerçekten takdir ettim, diğer bölümler neydi acaba merak ettim??

:))))) yok ya keske kilo vermek okul okumak gibi olsa...15 gun sabahlarsin biter ama kilo icin 15 gun yemesende nafile :))

Diğer bolumler matematik ve kamu yonetimi tatlım :))

:))))) yok ya keske kilo vermek okul okumak gibi olsa...15 gun sabahlarsin biter ama kilo icin 15 gun yemesende nafile :))

Diğer bolumler matematik ve kamu yonetimi tatlım :))

Süperrr :)) peki şu an hangisiyle ilgili bir işte çalışıyorsun? Ben de çok meraklı çıktım dimi :))

aselam canım :) daha çok burdayım nasip ederse konuşuruz.
ben iki arada derede geldim bu akşam menümü yazıp çıkıyorum kızlarr :)

iftar:
1 kase çorba
15dk ara
soğan yemeği ( sebze yemekleri etsiz)
havuç+salatalık +maydonoz = yağsız
2 köfte
4 kaşık yoğurt
2dilim kepekli ekmek
1 porsiyon meyve
ve sınırsız buu şuan hayal bile edemiyorum

ara öğün
1 çay bardağı beyaz leblebi
meyve+ 1 bardak süt

sahurda
1 dilim peynir
5 zeytin
1 yumurta
domates+salatalık+havuç+maydonoz= yağsız
1porsiyon meyve+1 bardak süt
1 dilim kepekli ekmek

yazarken bile çok görünen menüm bana sağlık ve zayıflık getir...
diyet listeme uymaya devamm..:32:

cırkınım sende bnm gıbı 3 bebe bakıp eve tıkılıp kalsaydın gorerdım senıde :)))) gene cocuklar ıcın gezıyorum anasını satım.herseylerımız kuculmus dolapları yenılendı resmen.herıfım battı battı :9::9:

asagıda uye patlaması var masallah.:32::32:

Back