Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 dk yakın evin içinde deliler gibi koştum. şuan nabız atışımı hissediyorum. çok fenayım. spor yapmak ne kadar güzel birşey akan tere bile seviniyorum. bekle hayallerim ben geliyorum!!!!
çirkinördek sen çalışıyormuydun evlimiydin unuttum kendinden bahseder misin tekrar
Buraya girip sizlerdeki bu azmi bu heyecanı görünce acayip gaza geliyorum kızlarr :)))
Süperizzz, daha da süper olucaz..
Hem kayısı cayi aldim hem de poset sinameki cayi aldımm...diyorum ya surekli kullanacak degilim.. 5 gundur mahvoldum..zaten ben cok uzun zamandir boyle bir bagirsak problemi yasamadim.. ilkkkez yani )
aksami iple cekiyorum anlayacaginiz :))
Merhaba kızlar bahane bulmayı hiç sevmem ama gerçekten oglum göz enfeksiyonu oldu çok huzursuzdu canımı okudu.Dün menümüde yazamadım cezaya razıyım.Bugün kaçamak yaptım hemde ne kaçamak 5 tane kaymaklı bisküvi yedim oyüzden akşama kadar sadece yogurt vs. yiyecegim .Daha dün yazılanlara tam gözgezdiremedim ama aramıza yeni bir arkadaş katılmış onada hoşgeldin diyorum. Ayrıca dalincimi kızdırmışsınız heralde kaptana laf yok sonra rotamızı şaşırtır ona göre :)
Evliyim bi yasina girmek uzere olan bi kızım var. .calisiyorum ancak ucretsiz izindeyim...
Aramıza yeni katılanlara kocaman bir hoşgeldinizzzz!!
Sahur menüm:
Mercimek salatası
Salatalık/domates
2,5 litre su
bir fincan nanelimon çayı
Bu akşam dışardayım pek giremeyebilirim. Öpüyorum.
Bu gün çok uyudum ve akşam nasıl oluyor hiçç anlamıyorumm
Merhaba kızlar bahane bulmayı hiç sevmem ama gerçekten oglum göz enfeksiyonu oldu çok huzursuzdu canımı okudu.Dün menümüde yazamadım cezaya razıyım.Bugün kaçamak yaptım hemde ne kaçamak 5 tane kaymaklı bisküvi yedim oyüzden akşama kadar sadece yogurt vs. yiyecegim .Daha dün yazılanlara tam gözgezdiremedim ama aramıza yeni bir arkadaş katılmış onada hoşgeldin diyorum. Ayrıca dalincimi kızdırmışsınız heralde kaptana laf yok sonra rotamızı şaşırtır ona göre :)
kızlar ben şimdilik kaçıyorum.
kulaklığımı takıp hem müzik keyfini hem sporumu aradan cıkartyıım :) sonra da anneciğimi almaya gideceğiz eşimle.
aksam yemeğini dısarda yiyeceğiz bakalım ilk dısar yemeğimden başarıyla çıkacak mıyım :)
öpüyorum sizi kızlar
bu cuma aranıza cooooooook eksilerle katılıcam eminim :)
bu arada vücudumda erime hissediyorum bile, son zamanlarda cok ıvır zıvır yyiip birden sismistim onlar gidiyor belki de :)
sevgilerimleee :)
20 dk yakın evin içinde deliler gibi koştum. şuan nabız atışımı hissediyorum. çok fenayım. spor yapmak ne kadar güzel birşey akan tere bile seviniyorum. bekle hayallerim ben geliyorum!!!!
Buraya girip sizlerdeki bu azmi bu heyecanı görünce acayip gaza geliyorum kızlarr :)))
Süperizzz, daha da süper olucaz..
Aramıza yeni katılanlara kocaman bir hoşgeldinizzzz!!
Sahur menüm:
Mercimek salatası
Salatalık/domates
2,5 litre su
bir fincan nanelimon çayı
Bu akşam dışardayım pek giremeyebilirim. Öpüyorum.
şu günler aylar geçsin çok istiyorum :) süperimmmmm süpersinizzz
hadi bakalım akşam gelişmelerden haberdar etmeyi sakın unutma
Allahım bağışlasın, amin
Bu gün çok uyudum ve akşam nasıl oluyor hiçç anlamıyorumm
eskiden bende uyurdum çok kilo alıyorum uyurken kestim hemde fırsatım olmuyor keske bende uyuyabilsem :)
benimde tam tersi akşam olmuyor saatler geçmiyor. Allahtan bugün geçti tabi izinli günüm ya o yüzden böyle
iste azim işte benbitaneyim :)) cumaya harikalar yaratacaksin :)))
Hahahaha :))) bendee istiyorum 60 kilo olmak istiyorum arkadadin dugununde herkes ooooooo desin istiyorum ve bir ayım var :))
Calisiyor musun???
cuma gününü iple çekiyorum diyetisyene tartılmaya gideceğim. yeni diyete başlıcam ramazan bittiği için. ayrıca burdada kilomu yazacağım için çok heyecanlıyım. bende okulların aççıldığı günde ooo sesini duymak istiyorummmm
öğrenciyim fakat yaz günü için iş öğrenmek için staj yapıyorum. parasız çalışıyorum.
Ogrencilik zor yaa bende okuyorum ankarim halinden :))))
ne okuyorsun nerde okuyorsun :) daha önce sormuş olabilirim valla hafızam şaştı bir sürü insan var :))
o günleri bir görsem allahım inş. herkese zayıf olfuğu günü görmeyi :)
Hukuk okuyorum canım. ..daha öncesinde de iki uni bitirdim bu 3. okul :))) sana ne faydasi var dersen tamamen zevk :))
yok yok demem valla benim hayallerimdede senin kadar okumak var allahım banada nasip etsin ya :)
okumak okumak okumak istiyorum. okulu seviyorum. dersleri. yaz ya sanırım okulu özledim
:)))))) yok be ya okulunu bitir işini bul eşini bul evladin oldun :)))))
Evlilik annelik cok guzel duygular...
hayırsıyla ama daha çok var :) ama bazen çok geriye baktığımda daha çok var dediğim şeyler o kadar çabuk geçti ki hayat tuhaf :)
benim kuzenim vardı ilk doğduğunda ben bakmıştım aylarca kendi çocuğun gibi olmaz tabi ama değiş bir histi minicik eller minicik gülücük :)