• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

iftar
1 kase çorba
15dk ara
4 kaşık patlıcan yemeği
küçük kase salata yağsız
2 köfte
4 kaşık yoğurt
1 dilim karpuz
2 ince dilim kepek ekmeği
2 bardak su

ara öğün
yarım armut
1 çay bardağı beyaz leblebi
yarım şeftali
1 bardak kayısı çayı
1 bardak su
1 bardak süt

alttakileri daha yemedim ama böyle listem,

şuan bunlar sahurdada
1 küçük dilim peynir
5 zeytin
1 haşlama yumurta
domates, salatalık, havuç, maydonoz
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak süt
domates

gayet güzel :):) hadi bakalım inşallah güzel güzel kilolar verecez hep birlikte...

kaptan custo geldı canolar aferım sıze yoklugumda takımı hıc bırakmamısınız aramızda haınelrde bas gostermıs ama olsun olsun napcan mecburrr :9::9::9: kaptan 1 gun gelemdı hemen satılmıs papyon neydı badem sekerım kaptan cırkınordekmı olsaydı :1::1::1:hemen devredeyım no problem

yenı gelen arkadasım hosgeldın sefa getırdın arkadaslaırm solemısler zaten gerekenlerı 1.sayfadakı takım kuralalrını oku hemen adapte ol bıze sansın avr bız cok gır gır bı takımız :27::27:

yarın pazar esım evde ama ben sık sık gelırım bugun yogun bı gundu hanımlarım pek gelemedım bı kaç kez gırdım okudum cıktım :16::16:

Kaptanım başımın tacı :)) çirkin de neymiş, biz senden çok memnunuz :))

günaydııınnnnnnnnnnn :)
vallahi geç kalktım kızlar, kahvaltı oldu öğle yemeği saati :)

şimdi masanın basına oturdum calısmaya baslamadn size bir yazayım dedim.

umarım güzel bir pazartesi olur.
bu arada size müjdem var :) hızla eriyorum. veee kalıbımı basarım ki bu işin sırrı spor!! kaldırın popoları kızlar şimdi zayıflama zamanı :)))

elimden geldiğince yazmaya çalışırım. şuan hevesim ve isteğim var. umarım istikrarlı ve başarılı olurum.

hosssgeldiiinnn :) ben de yeniyim :) ama ekibimiz harika, ,inan bir günde grubun içine çekiliveriyorsun :) herkes iyiniyetli, keyifli, amacından şaşmayan istikrarlı ve tatlı insanlar :) ben daha önce de bir gruptaydım ve 7 kgdan fazla vermiştim ama sonra gruptaki mutsuz insanların saçma sapan tartışmaları yüzünden soğuyrak bırakmak zorunda kalmıştım. ama suan senin ve benim bulunduğumuz grup şipşirin :) o yüzden hedefimize dek durmak yok :) elele :)
bu arada hedefin kaçtı canım? ve hangi sporları yapıyorsun ?

Kararlı olman harika, ama o kadar da sıkma kendini, bir anlık boşluğuna gelir ve o yemediklerinin acısını çok fena çıkartırsın, o yüzden az az ye ama herşeyden ye, bak tecrübe konuşuyo burda :))

papyoncum. kesinlikle işte sağlıklı beslenmenin sırrı bu!
ben yıllarca aynı hatayı yaptım,iradeliyim rejime baslarsam asla hiçbiseyden tatmam dedim ve sonra resmen saldırarark fazlasıyla kilo aldım.
şimdi bir ortamdaysam yiyorum ya da canım istediğinde alıp yiyorum. sadece normalde olduğunun yarısı kadar yemeye çalışıyorum ve bir sonraki öğünlerde öğün ya da tahıl azaltarak dengeliyorum. hiç yememek azcık yemekten cok daha zararlı.

sloganımız; işkence yok sağlıklı beslenme var :)

günaydın kızlar sabah sporumuda yaptım :)
valla yanlarım acıyor :2: ama bunlar güzel acılar :32:

ben de bu sabah acıyan bacaklarımla uyandım ama o bile keyif veriyor değil mi :) hımmm birseyler yolunda duygusu :) birkaç ay içinde çıpçıtırızzzz inşallah :))

Back