Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ben ısın o kısmında degılım sadece bole bı durum olabılırmı dıye meraktayım.

Ben valla birincilik kismindayim :)) sonucta kimin hakkı ise onun olmali... kızlar deli gibi diyet yapıp spor yapip emek veriyorsa gozden kacan bi durum icin motivasyonlarinin daha da artiracak biseyi kaybetmelerini istemeyiz di mi :))

Ben valla birincilik kismindayim :)) sonucta kimin hakkı ise onun olmali... kızlar deli gibi diyet yapıp spor yapip emek veriyorsa gozden kacan bi durum icin motivasyonlarinin daha da artiracak biseyi kaybetmelerini istemeyiz di mi :))

yk canım sorun yok.bıldırımlerı dogru.ben deneme suresı kısmını atlamısım.motıvasyon dusurecek bı durum yok cnm.herzaman bırıncı olamayız sonuncuda oldugumuz olacaktır elbett

yk canım sorun yok.bıldırımlerı dogru.ben deneme suresı kısmını atlamısım.motıvasyon dusurecek bı durum yok cnm.herzaman bırıncı olamayız sonuncuda oldugumuz olacaktır elbett

Banane babane gep birinci olalim :)) saka bi yana iyi ki gelmisim bu takima...sizi seviyom uleynnnn :)))

Cuma Zayıflama Yarışmaları 318. Etap Sonuçları
(19 Temmuz - 26 Temmuz)

Takım Dereceleri

1)14. Takım (%2.52)
2)12. Takım (%2.34)
3.)3. Takım (%1.30)

Bireysel Dereceler
1)mahir (%3.79) 12. Takım
2) Vouge2013 (%3.72)14. Takım
3) papyon (%3.56) 12.Takım

1. ve 3. takımımdan cıktıgı ıcın e haklı gururunu yasamaktayım tebrıkler kızlarrr ınsallah hep bole devam ederız.

mahircim http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-901.html#post31338711 lınke tıkla ve basarı hıkayenı yaz canım.bu hafta neler yaptın nası bı dıyet uyguladın hangı sporları yaptın nasıl kılo verdın.haftanın 1.si oldugun ıcın bunu yazman gerekıyor.ozetle basarı hıkayenı lınke tıkla ve yaz

iyi akşamlar kızlar....öncelikle kendi adıma söylemek isterim yoğun ve yorucu bir gündü....her iki takımada hayırlı ,uğurlu ve de geçmiş olsun diyorum....

''selam 14,takım sızı tebrık etmeye gelmıstım tebrıkler
yanlız bı karısıklık yasamıssınız sky ısımlı uye bıldırım yapmıs ve gozden kaçmıs sanırım bu durumda yanı bıldırım yapmamıs dahı olsa lıstede adı olması gerekırdı ve karsısına bıldırımde bulunmadı notu dusulmesı gerekırdı.sanırım sen lısteye adını yazmamıssın bıldırım yapmadı dıye.kurallar geregı bıldırım yapmayan uye bıldırımde bulunmadı seklınde gecer lısteden cıkarılmaz canım. ''

konu zaten anlaşılmış....buna sevindim....

heyecanımız büyük heleki 12. ve 14 .takım olarak ki aradaki fark çokta büyük değil....bu sebeple her iki takımında başarısı süper....

:)))) canım cok güldüm ya :)) tamam bu gece de yemene bile izin vericem nerdeyse :)

bu arada ben bu takıma ba-yıl-dım!
inanılmaz bir hava var suan, hiç bozmayalım kızlar bu kararlılığı.
kimse karamsar olmasın, karamsarlığa kapıldığınız an buraya olumlu olumlu seyler yazın ki yansımasıyla yeniden motive oluun, olalım .
ben inanıyorum size. bize. hepimize:) bence 3-4 hafta sonra herkes 12. takımın birinciliğinden bıkıcak :)

hahahaha bencede en bırıncı bızız :))):)

korksunlar bizden kardeşimmmmm :)

ondan sonracımaaa beyın kanaması gecırırım komaya gırerım cıkamam falan mazallah olurum kalırım yada baska komplıkasyonlar yasarım yeterlımı bu gecede yıyebulumun :))) bende sevıyom takımımı sıze cok kanım ısındı ulen krocanlar
hahahaha bencede en bırıncı bızız :))):)

korksunlar bizden kardeşimmmmm :)

bnm gozumde bırıncı bızız sonuncuda olsak en bırıncı bızız dostluk sıcaklık kazansın ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Daha yeni geldim iftar menüm:
1 tabak kuru fasülye
semizotu/salatalık
2,5 litre su

Spor olarak: 30 squat, 30 dkk yürüyüş (gün içinde yaptığım maratondan bahsetmiyorum ), 8 dkk butt workout.

kalçalarımda gözle görülür bir değişiklik var, pantolonlarım baya bir bol gelmeye başladı... Tek sorun kalçadan fazla göbek vermem kaburgalarım çıktı resmen Bölgesel çalışsamda olmuyor. Önerileriniz??

Iyi di mi menüm ama kaptanim begenmiyo az yiyonn diyo :))

Kaptan seni beslemeye çalışıyor bence baktı haftaya seni rakip gördü DD Bilmem bence yeterli gibi
tahıl-çorbadaki buğday
protein-yoğurt/et
karbonhidrat-yoğurt/salata
mineral-salata

Hepsi var gibi ama çok az miktarda yiyorsan o sorun olabilir kanımca.

cok az menun yanı oruc tutan bırı ıcın cok az

kalca ıcın squatı onerırım yuruyusu bırak yuruyus bacak ve gobek ınceltıyor zaten gobusun yoksa squata asıl derım

Senin spor yapmana hayranim canim masallah yaa... ya bazi bolgeler yapisal ne yapsanda gitmiyo ki sen zaten bolgesel calisiyorsun...spor yaparken o bolgeyi streclesen mi ki acaba yarar mi bilemedim

vay keleş vayyy araya fıtnede sokarmıs hehehhee

yok cnm oruc tutanlar ıcındı sozum vucut 15 saat karbonhıdrat proteın sıkıntısı cekıyor.saglıgınızdan olmayın dıye dedım oruc olmasa sık ye cok az ye ok de.

sen az yemek nedır gormemısın sen hıc dalın menusune rastlamamısın ornek

sabah yok
ara yok

oglen 1 kase yogurt
ara yok

aksam yarım kase yagsız tuzsuz salata
ara yok

al ıste bnm menuelrımde bole oluyo ama oruc tutuyoruz anıden tansıyonumuz dusse bozamayız ama oruc tutmuyoken bu durumda yıyebılırız oncun seyıttımdı

Ya çorba bi kase sakata koca salata tabagi evet kofte bitane ama yetiyo... ne bileyim kilo verecem diye kaslarim erimesinde..hos spor da yapiyorum :)) bende kastan cok yag var zatii :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…