- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
vay keleş vayyyaraya fıtnede sokarmıs hehehhee
yok cnm oruc tutanlar ıcındı sozum vucut 15 saat karbonhıdrat proteın sıkıntısı cekıyor.saglıgınızdan olmayın dıye dedım oruc olmasa sık ye cok az ye ok de.
sen az yemek nedır gormemısın sen hıc dalın menusune rastlamamısın ornek
sabah yok
ara yok
oglen 1 kase yogurt
ara yok
aksam yarım kase yagsız tuzsuz salata
ara yok
al ıste bnm menuelrımde bole oluyo ama oruc tutuyoruz anıden tansıyonumuz dusse bozamayız ama oruc tutmuyoken bu durumda yıyebılırız oncun seyıttımdı
cok az menun yanı oruc tutan bırı ıcın cok az
kalca ıcın squatı onerırım yuruyusu bırak yuruyus bacak ve gobek ınceltıyor zaten gobusun yoksa squata asıl derım
:)))) kaptan sen boyle yiyerek kac kilo verdin?? Bacim bisey yemiyomuşun ki :)))
butun gun acız ıftarda neredeyse hıc bısey yemıyoruz ertesı gune eksık baslıyoruz e ogunde cok az beslenme daha sonrakı gun sonuc bozulan degerler bozulan vucut dengesı bozulan hormonlar bulumia hastalıgı yada kalp tansıyon seker yada bozulan metabolızma metabolızma hızını kaybeden vucut sonuc obezıte
3 ayda 20 kg verdım sekerım.bana eskı dalını ele aldırtmayın 2 asyda 20 kılo verır mezun olurum kaptansız kalırsınız ole ayazda
Ya çorba bi kase sakata koca salata tabagi evet kofte bitane ama yetiyo... ne bileyim kilo verecem diye kaslarim erimesinde..hos spor da yapiyorum :)) bende kastan cok yag var zatii :))))))
Bence gerçekten örnek menü zaten bence ramazanda midemiz küçülüyor. Ben açıkçası yiyemiyorum daha fazla cidden gitmiyor yoksa 2 pizzayı yuttuğumu bilirim bir öğünde ah o vicdan azabı yok mu çekilen sonradan...
Kiz kocam endokrin uzmanı senin kadar anlatmiyo vallahi :))
Sen mezun olsanda bizi birakamazsin ki :))
üstünde eriyen kaşar ohh diyeceğim taşa tutacaksınızAhhh o eski gunlerrrr :)) buyuk boy pizza itina ile tek basina yenirdi :))
Ahhh o eski gunlerrrr :)) buyuk boy pizza itina ile tek basina yenirdi :))
üstünde eriyen kaşar ohh diyeceğim taşa tutacaksınız
üstünde eriyen kaşar ohh diyeceğim taşa tutacaksınız
hoooooooop bir porsıyon kurek gelıyooooooooooooo sıcak sıcak
Ancak cidden kızlar şok diyet uygulayıp, öğün atlayıp yapılan diyetler an için sonuç verir ama hayat boyu iyi bir bedenle yaşamak istiyorsak doğru gelmiyor bana. Sen vücudunu sabah öğle yememeye alıştırıp bir yoğurt yersen arzuladığın kiloya ulaşınca böyle devam etmeyi kabuledersen hoş ama bence istedğin kiloya ulaşınca illaki normal bir şekilde yemeye başlayacaksın. Ve emin ol metabolizman anam ne oluyor diyip bu beni geçen dönem aç bıraktı diyip güzellll bir yağ kitlesi depolayacak. O yüzden herşey orantılı olmalı. SERT DİYETLERE KARŞIYIM.Tecrübe konuşuyor 47 kiloydum bir ayda 64 oldum senin gibi açlık diyeti yaptım, 55 e inmiştim ama normal beslenmeye başlayınca tekrar 60 lara yükseldim ve birdaha o 50lerin altına inemedim. Mutlaka SPor ve dengeli beslenme
bugün şiddetin hertürlüsünü gördümhoooooooop bir porsıyon kurek gelıyooooooooooooo sıcak sıcak
Ancak cidden kızlar şok diyet uygulayıp, öğün atlayıp yapılan diyetler an için sonuç verir ama hayat boyu iyi bir bedenle yaşamak istiyorsak doğru gelmiyor bana. Sen vücudunu sabah öğle yememeye alıştırıp bir yoğurt yersen arzuladığın kiloya ulaşınca böyle devam etmeyi kabuledersen hoş ama bence istedğin kiloya ulaşınca illaki normal bir şekilde yemeye başlayacaksın. Ve emin ol metabolizman anam ne oluyor diyip bu beni geçen dönem aç bıraktı diyip güzellll bir yağ kitlesi depolayacak. O yüzden herşey orantılı olmalı. SERT DİYETLERE KARŞIYIM.Tecrübe konuşuyor 47 kiloydum bir ayda 64 oldum senin gibi açlık diyeti yaptım, 55 e inmiştim ama normal beslenmeye başlayınca tekrar 60 lara yükseldim ve birdaha o 50lerin altına inemedim. Mutlaka SPor ve dengeli beslenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?