- 17 Ağustos 2023
- 7.814
- 22.943
- 268
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.941
Gecikme olucak herhalde ondadırO degilde,benim bugun regl olmam lazimmis
Normalde cok siddetli agri cekerim. Gelecegini belli eder. PMS de var.
Ama tik yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecikme olucak herhalde ondadırO degilde,benim bugun regl olmam lazimmis
Normalde cok siddetli agri cekerim. Gelecegini belli eder. PMS de var.
Ama tik yok.
Ben yazıyorum ama dediğim gibi senin bebeler küçük, doktora sormadan hareket etme yine de, el kadar bebelere iyilik yapayım derken sağlıklarını etkilemiş olmak istemem Allah muhafazaSagol abla önerilerin için bir bakayim ona da. Makine almayi hiç düşünmedim açıkçası bazi doktorlar pek bir etkisi yok falan diyor her agizdan birşey duyuyor insan kararsiz kalıyor.
Ya en iyi ben anlarim sizi Mune abla.Hasretinizden eridim diyorsunnnn hahahahahaha bak gördün mü demek ki mapıs bazen faydalı olabiliyormuş, annemin bir lafı vardı gerçi bana ev işi yaptırmak için söylerdi ama sanki bu duruma da uyuyor yaptığın banaysa faydası sana
Yani, azıcık dan dun konuşurum ama affola artık, diyet grupları keyiften kurulmuyor kimseye de zorla gruba gelin denmiyor, tek başına motive olamayanlar için var bu gruplar, gerçekten kilo vermek isteyen ve bunu bir grupla yapmak isteyen işi sıkı tutar, kilo vermenin bana değil verecek olana faydası var, ben bu gruba motive etmek için katıldım yoksa benim neme gerek.
Galiba. Arada 1-2gun erken veya gec geldigi oluyor zaten.Gecikme olucak herhalde ondadır
Tamam ablam merak etme ben sorarım öyle yaparim hep doktorda zaten akrabam sağolsun hep dönüş yapıyor bana.Ben yazıyorum ama dediğim gibi senin bebeler küçük, doktora sormadan hareket etme yine de, el kadar bebelere iyilik yapayım derken sağlıklarını etkilemiş olmak istemem Allah muhafaza
Merhaba malesef bu hafta buraya hiç ugrayamadim. Önce küçük oğlum orta kulak iltihabı gecirdi 3 gün çok ateşledi ve hicbirseye bakamadım tam iyileşti derken 2 gündür ben hastalandım influenza olmuşum evden çıkamıyorum her yerim ağrıyor. Bugunde tartı vermem gerektiği simdi geldi aklıma ama tartilmadim. Çünkü ilaç kullandigim için biseyler yemem gerekti. Zaten kesin kilo aldım biliyorum ama sabah tartı versem olurmu.aldiysamda iyileşince yürüyüşümü yaparim. Buarada aranızdan ayrılmak gibi bir niyetim yok hedefinden vazgeçmedim. Iyileseyim tekrar kaldığım yerden devam edecegimŞimdiiii @HepmigencizHepmiguzel ve @ARZELYAA birkaç hafta yoklar mazeret bildirdiler, o yüzden onlardan tartı beklemiyorum ama
@Processes
@yosunlupapatya
@gelengiden
@Margaret Hale
@beyazcicek1997
prensesss016
@Minik Duduklu Tencere
Tartı vermedi, gruptan ayrılacak olan varsa bunu söyleyip ayrılırsa sevinirim, habersiz ayrılmak diğer arkadaşlar için hoş olmuyor bir hoşçakalın demek gerekir.
@COLIN Aralık ayından beri yok
accessdenied gelmeyecekmiş artık, kendi kararıdır bir şey diyemem ama amacınız kilo vermek ve bunu bir grupla yapmaksa eğer, o yok bu da yok deyip kendinizi de salmayın zira kimse için değil kendiniz için spor yapıp beslenmenize dikkat ediyorsunuz.
Hiçbir şey değişmesi Çarşambaları hala tartı günümüz, kilo veremeyen 7500 adım atar ki bana kalsa fazlasını yaptırırım ama şartlarınızı da düşünüp makul bir ceza uygulanıyor, 2 hafta üst üste geçerli bir mazeret sunmayan listeden çıkarılır.
Sormak istediğiniz, önermek istediğiniz bir şey varsa yazın istişare ederiz
Değil mi? Hem o gruplar bayağı sıkı kuralları olan gruplardı çok faydasını görenler de oldu, bu grup onlara nazaran gerçekten salaş, daha kuralsız bir grup, böyle rahat bir grup diye herkes salıyor belki deYa en iyi ben anlarim sizi Mune abla.
Takimlar varkende az cekmedik.
Ozaman da zorla kimseye gel cuma yarisina katil demezdik. Ama sonra vinnnn.
Iyi kilo vermişsin demek ki..Galiba. Arada 1-2gun erken veya gec geldigi oluyor zaten.
Ben eksi olmama sasirdim ,madem gunu geldi
Ayyyy çok geçmiş olsunbu hafta için mazeretli yazıyorum sizi, bu halde tartı vermeyin, bu tip hastalıklar geçerli mazeret zaten, siz istirahat edin iyileşmeye bakın, haftaya iyileşme durumunuza göre bakarız olur muMerhaba malesef bu hafta buraya hiç ugrayamadim. Önce küçük oğlum orta kulak iltihabı gecirdi 3 gün çok ateşledi ve hicbirseye bakamadım tam iyileşti derken 2 gündür ben hastalandım influenza olmuşum evden çıkamıyorum her yerim ağrıyor. Bugunde tartı vermem gerektiği simdi geldi aklıma ama tartilmadim. Çünkü ilaç kullandigim için biseyler yemem gerekti. Zaten kesin kilo aldım biliyorum ama sabah tartı versem olurmu.aldiysamda iyileşince yürüyüşümü yaparim. Buarada aranızdan ayrılmak gibi bir niyetim yok hedefinden vazgeçmedim. Iyileseyim tekrar kaldığım yerden devam edecegim
Birtane kural var gelinmiyor kural olsa buraya kimse uğramaz bence ablaDeğil mi? Hem o gruplar bayağı sıkı kuralları olan gruplardı çok faydasını görenler de oldu, bu grup onlara nazaran gerçekten salaş, daha kuralsız bir grup, böyle rahat bir grup diye herkes salıyor belki de
Bence kesinlikle o yuzden saliniyor.Değil mi? Hem o gruplar bayağı sıkı kuralları olan gruplardı çok faydasını görenler de oldu, bu grup onlara nazaran gerçekten salaş, daha kuralsız bir grup, böyle rahat bir grup diye herkes salıyor belki de
Çok geçmiş olsunMerhaba malesef bu hafta buraya hiç ugrayamadim. Önce küçük oğlum orta kulak iltihabı gecirdi 3 gün çok ateşledi ve hicbirseye bakamadım tam iyileşti derken 2 gündür ben hastalandım influenza olmuşum evden çıkamıyorum her yerim ağrıyor. Bugunde tartı vermem gerektiği simdi geldi aklıma ama tartilmadim. Çünkü ilaç kullandigim için biseyler yemem gerekti. Zaten kesin kilo aldım biliyorum ama sabah tartı versem olurmu.aldiysamda iyileşince yürüyüşümü yaparim. Buarada aranızdan ayrılmak gibi bir niyetim yok hedefinden vazgeçmedim. Iyileseyim tekrar kaldığım yerden devam edecegim
kirbacli dolasiyorlar o gruplardaBirtane kural var gelinmiyor kural olsa buraya kimse uğramaz bence abla
Ben o gruplara baktımda baya zor yani insan kilo almaya çok korkar orda
Cok teşekkür ederim anlayışınız için. Iyileseyim mutlaka yoluma devam edeceğim sizlerle. Ama bu hafta gercekten mahvoldum. Kul plan yapar kader gülermiş benimki o hesap oldu. İş yerimde bizi bu hafta izne çıkarmıştı. Çocuklarimla vakit geçirmek istiyordum. Ama simdi yatıyoruz sadeceAyyyy çok geçmiş olsunbu hafta için mazeretli yazıyorum sizi, bu halde tartı vermeyin, bu tip hastalıklar geçerli mazeret zaten, siz istirahat edin iyileşmeye bakın, haftaya iyileşme durumunuza göre bakarız olur mu
Cok gecmis olsun ikinizedeMerhaba malesef bu hafta buraya hiç ugrayamadim. Önce küçük oğlum orta kulak iltihabı gecirdi 3 gün çok ateşledi ve hicbirseye bakamadım tam iyileşti derken 2 gündür ben hastalandım influenza olmuşum evden çıkamıyorum her yerim ağrıyor. Bugunde tartı vermem gerektiği simdi geldi aklıma ama tartilmadim. Çünkü ilaç kullandigim için biseyler yemem gerekti. Zaten kesin kilo aldım biliyorum ama sabah tartı versem olurmu.aldiysamda iyileşince yürüyüşümü yaparim. Buarada aranızdan ayrılmak gibi bir niyetim yok hedefinden vazgeçmedim. Iyileseyim tekrar kaldığım yerden devam edecegim
Teşekkür ederim Allah razı olsunÇok geçmiş olsun
Teşekkür ederimCok gecmis olsun ikinizede
Daha ilk grup acildiginda eski grubumuz başkaydi ben biraz şöyle yapalim böyle yapalim kurallara dikkat edelim dedim az daha gruptan atiliyordumcezaya ben bakiyordum çünki. Gelmiş geçmiş en rahat diyet grubu olarak Kk tarihine geçtikkirbacli dolasiyorlar o gruplarda
Rica ederim, şu durumda son düşüneceğiniz şey bile olamaz burası, hem siz hem çocuğunuz hastayken bizim tartı dememiz çok ayıp, ki insan kendi hastalıktan sürünüyor da olsa evladı hasta olunca üzüntü stresten mahvoluyorCok teşekkür ederim anlayışınız için. Iyileseyim mutlaka yoluma devam edeceğim sizlerle. Ama bu hafta gercekten mahvoldum. Kul plan yapar kader gülermiş benimki o hesap oldu. İş yerimde bizi bu hafta izne çıkarmıştı. Çocuklarimla vakit geçirmek istiyordum. Ama simdi yatıyoruz sadece
Bence kesinlikle o yuzden saliniyor.
Denendi ve yasandi bu durum.
Bu hafta böyle geçsin bakalım ama el birliğiyle toplayacağız tamam mıDaha ilk grup acildiginda eski grubumuz başkaydi ben biraz şöyle yapalim böyle yapalim kurallara dikkat edelim dedim az daha gruptan atiliyordumcezaya ben bakiyordum çünki. Gelmiş geçmiş en rahat diyet grubu olarak Kk tarihine geçtik
Rahatlik kolay tabi ama kilolar geç gitti ya da gitmeyenler oldu alanlar oldu hemen sonra yeniden burdayiz işte.