• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Sagol abla önerilerin için bir bakayim ona da. Makine almayi hiç düşünmedim açıkçası bazi doktorlar pek bir etkisi yok falan diyor her agizdan birşey duyuyor insan kararsiz kalıyor.🫤
Ben yazıyorum ama dediğim gibi senin bebeler küçük, doktora sormadan hareket etme yine de, el kadar bebelere iyilik yapayım derken sağlıklarını etkilemiş olmak istemem Allah muhafaza 🙏

Hasretinizden eridim diyorsunnnn hahahahahaha bak gördün mü demek ki mapıs bazen faydalı olabiliyormuş, annemin bir lafı vardı gerçi bana ev işi yaptırmak için söylerdi ama sanki bu duruma da uyuyor 😂 yaptığın banaysa faydası sana :KK70:

Yani, azıcık dan dun konuşurum ama affola artık, diyet grupları keyiften kurulmuyor kimseye de zorla gruba gelin denmiyor, tek başına motive olamayanlar için var bu gruplar, gerçekten kilo vermek isteyen ve bunu bir grupla yapmak isteyen işi sıkı tutar, kilo vermenin bana değil verecek olana faydası var, ben bu gruba motive etmek için katıldım yoksa benim neme gerek.
Ya en iyi ben anlarim sizi Mune abla.
Takimlar varkende az cekmedik.
Ozaman da zorla kimseye gel cuma yarisina katil demezdik. Ama sonra vinnnn.

Ben yazıyorum ama dediğim gibi senin bebeler küçük, doktora sormadan hareket etme yine de, el kadar bebelere iyilik yapayım derken sağlıklarını etkilemiş olmak istemem Allah muhafaza 🙏
Tamam ablam merak etme ben sorarım öyle yaparim hep doktorda zaten akrabam sağolsun hep dönüş yapıyor bana.

Şimdiiii @HepmigencizHepmiguzel ve @ARZELYAA birkaç hafta yoklar mazeret bildirdiler, o yüzden onlardan tartı beklemiyorum ama
@Processes
@yosunlupapatya
@gelengiden
@Margaret Hale
@beyazcicek1997
prensesss016 prensesss016
@Minik Duduklu Tencere

Tartı vermedi, gruptan ayrılacak olan varsa bunu söyleyip ayrılırsa sevinirim, habersiz ayrılmak diğer arkadaşlar için hoş olmuyor bir hoşçakalın demek gerekir.

@COLIN Aralık ayından beri yok:(

accessdenied accessdenied gelmeyecekmiş artık, kendi kararıdır bir şey diyemem ama amacınız kilo vermek ve bunu bir grupla yapmaksa eğer, o yok bu da yok deyip kendinizi de salmayın zira kimse için değil kendiniz için spor yapıp beslenmenize dikkat ediyorsunuz.

Hiçbir şey değişmesi Çarşambaları hala tartı günümüz, kilo veremeyen 7500 adım atar ki bana kalsa fazlasını yaptırırım ama şartlarınızı da düşünüp makul bir ceza uygulanıyor, 2 hafta üst üste geçerli bir mazeret sunmayan listeden çıkarılır.

Sormak istediğiniz, önermek istediğiniz bir şey varsa yazın istişare ederiz 😊
Merhaba malesef bu hafta buraya hiç ugrayamadim. Önce küçük oğlum orta kulak iltihabı gecirdi 3 gün çok ateşledi ve hicbirseye bakamadım tam iyileşti derken 2 gündür ben hastalandım influenza olmuşum evden çıkamıyorum her yerim ağrıyor. Bugunde tartı vermem gerektiği simdi geldi aklıma ama tartilmadim. Çünkü ilaç kullandigim için biseyler yemem gerekti. Zaten kesin kilo aldım biliyorum ama sabah tartı versem olurmu.aldiysamda iyileşince yürüyüşümü yaparim. Buarada aranızdan ayrılmak gibi bir niyetim yok hedefinden vazgeçmedim. Iyileseyim tekrar kaldığım yerden devam edecegim

Ya en iyi ben anlarim sizi Mune abla.
Takimlar varkende az cekmedik.
Ozaman da zorla kimseye gel cuma yarisina katil demezdik. Ama sonra vinnnn.
Değil mi? Hem o gruplar bayağı sıkı kuralları olan gruplardı çok faydasını görenler de oldu, bu grup onlara nazaran gerçekten salaş, daha kuralsız bir grup, böyle rahat bir grup diye herkes salıyor belki de😵‍💫

Merhaba malesef bu hafta buraya hiç ugrayamadim. Önce küçük oğlum orta kulak iltihabı gecirdi 3 gün çok ateşledi ve hicbirseye bakamadım tam iyileşti derken 2 gündür ben hastalandım influenza olmuşum evden çıkamıyorum her yerim ağrıyor. Bugunde tartı vermem gerektiği simdi geldi aklıma ama tartilmadim. Çünkü ilaç kullandigim için biseyler yemem gerekti. Zaten kesin kilo aldım biliyorum ama sabah tartı versem olurmu.aldiysamda iyileşince yürüyüşümü yaparim. Buarada aranızdan ayrılmak gibi bir niyetim yok hedefinden vazgeçmedim. Iyileseyim tekrar kaldığım yerden devam edecegim
Ayyyy çok geçmiş olsun🙏bu hafta için mazeretli yazıyorum sizi, bu halde tartı vermeyin, bu tip hastalıklar geçerli mazeret zaten, siz istirahat edin iyileşmeye bakın, haftaya iyileşme durumunuza göre bakarız olur mu😉

Değil mi? Hem o gruplar bayağı sıkı kuralları olan gruplardı çok faydasını görenler de oldu, bu grup onlara nazaran gerçekten salaş, daha kuralsız bir grup, böyle rahat bir grup diye herkes salıyor belki de😵‍💫
Birtane kural var gelinmiyor kural olsa buraya kimse uğramaz bence abla🤣
Ben o gruplara baktımda baya zor yani insan kilo almaya çok korkar orda🥹🤣

Bence kesinlikle o yuzden saliniyor.
Denendi ve yasandi bu durum.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun🥹💖

Ayyyy çok geçmiş olsun🙏bu hafta için mazeretli yazıyorum sizi, bu halde tartı vermeyin, bu tip hastalıklar geçerli mazeret zaten, siz istirahat edin iyileşmeye bakın, haftaya iyileşme durumunuza göre bakarız olur mu😉
Cok teşekkür ederim anlayışınız için. Iyileseyim mutlaka yoluma devam edeceğim sizlerle. Ama bu hafta gercekten mahvoldum. Kul plan yapar kader gülermiş benimki o hesap oldu. İş yerimde bizi bu hafta izne çıkarmıştı. Çocuklarimla vakit geçirmek istiyordum. Ama simdi yatıyoruz sadece

Cok gecmis olsun ikinizede :(

kirbacli dolasiyorlar o gruplarda 🤣
Daha ilk grup acildiginda eski grubumuz başkaydi ben biraz şöyle yapalim böyle yapalim kurallara dikkat edelim dedim az daha gruptan atiliyordum🥹🤣cezaya ben bakiyordum çünki. Gelmiş geçmiş en rahat diyet grubu olarak Kk tarihine geçtik😎🤣
Rahatlik kolay tabi ama kilolar geç gitti ya da gitmeyenler oldu alanlar oldu hemen sonra yeniden burdayiz işte.

Cok teşekkür ederim anlayışınız için. Iyileseyim mutlaka yoluma devam edeceğim sizlerle. Ama bu hafta gercekten mahvoldum. Kul plan yapar kader gülermiş benimki o hesap oldu. İş yerimde bizi bu hafta izne çıkarmıştı. Çocuklarimla vakit geçirmek istiyordum. Ama simdi yatıyoruz sadece
Rica ederim, şu durumda son düşüneceğiniz şey bile olamaz burası, hem siz hem çocuğunuz hastayken bizim tartı dememiz çok ayıp, ki insan kendi hastalıktan sürünüyor da olsa evladı hasta olunca üzüntü stresten mahvoluyor:(
İnşallah bir an önce iyileşirsiniz de evlatlarınızla güzel vakit geçirirsiniz 🙏
Bu hafta burayı kafaya takmayın, listeye mazeretli diye yazdım bile sizi, önümüzdeki hafta ola hayrola 😌

Bence kesinlikle o yuzden saliniyor.
Denendi ve yasandi bu durum.

Daha ilk grup acildiginda eski grubumuz başkaydi ben biraz şöyle yapalim böyle yapalim kurallara dikkat edelim dedim az daha gruptan atiliyordum🥹🤣cezaya ben bakiyordum çünki. Gelmiş geçmiş en rahat diyet grubu olarak Kk tarihine geçtik😎🤣
Rahatlik kolay tabi ama kilolar geç gitti ya da gitmeyenler oldu alanlar oldu hemen sonra yeniden burdayiz işte.
Bu hafta böyle geçsin bakalım ama el birliğiyle toplayacağız tamam mı😌

Gruptaki herkes için geçerli, cezalar, grubun sistemi vs hakkında öneriniz tavsiyeniz olursa yazın, hepsini değerlendirir uygun makul olanları kural diye yazarız ilk mesaja.

Yaza kadar katedilmesi gereken bir yolumuz var, haydi hanımlar hani sultandık yahu :KK70:

Son düzenleme:
Back