Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

onu dıyen seytan deıldır seytanlar bıle baglı bu ayda nefsıne uyma ve sakın yeme hatta ıftardan sonra bıle yeme.... yarın buyuk gun hazırmıyız gencler

Canım zaten 2-3 gündür oruç tutmuyorum, yai şeytan olabilir bu :))

Menümü yazayım:

Sabah: yulaf kepeğinden krep, haşlanmış yumurta, peynir
Öğle: light yoğurt
Akşam: light ton balğı, 2 tane salatalık turşusu.

Su: 2 litre

Spor: yarım saat yürüyüş, devamı gelecek..

Yarın için sabırsızlıkla bekiyorum, herşey biran önce mezun olmak için. Hatta iddia ediyorum, en geç 6 hafta sonra mezunum ben :))

Son düzenleme:

Hadi bakalım hayırlısı takibindeyim o zman ben bu akşam çok hafif beslenmek istiyorum kızlar..menümü de yemekten sonra yazarım..kaptanımız bunun daha uygun olabileceğini söylemişti

Bugun bu sinirle orucu bozup sigaraya başlamadiysam artik kolay kolay baslamam herhalde :)) neyse 1.5 saat spor yaptim rahatladim gecti gitti :)) iftardan once tartildim ve sinirim iyice kaybolduu tartim bni cooookkk mutlu etti:)))))günün ilk hesabi benden gelsin
Ilk kilo : 71.5
Tartinin soyledigi kilo:69.4
Aradaki fark :2.1
2.1/71.5=0.029370
0.029370×1000=2.937

Sanirim % 2.937 kg kaybetmişim

cok şükür 60 lı kiloları gördüm

kaptaaaaannnn hani benim alkisimmmm :)))))

Son düzenleyen: Moderatör:

Kaptanim benimmm bende seni seviyorummm :)) hedefe kaldi 9.4 kilo :))

kızlar sızden cok umutluyum yarın ıcın dereceye gırıcezmı 14.takımda 2.300 gram veren var haydı hanımlarrrr sevıyoreeee sızı sız konusadurun ben yarınkı lıstemızı hazırlayayımmmmmmm

Yaaaaa ama olmaz ki derece bizim olmali.... hadi kizlar kazanalim şu yarismayi :))

Kizlar merhaba. Ben gulsah. Yani yeni uye :) daha once buyuk bir keyifle cuma yarismalarnda bulundum. 7 kg vermistim o zmn, dah sonra evlilik is derken kendi kendime kilo veremedim ama sabit tutmayi basardim :) simdi 65 kilo civariyim yarin sabah yeniden tartilip yazacagim boyum 159 oldugu icin hedefim 52-54 kg. Evimde spor odam var hemen hemen her gun spor yapmya calsyrm. Sabah 8den aksam neredeyse 9a kadar ofisimdeyim o yuzden elimden geldigince cok yazmya calisacagim, vakit ayirmaya calisacagim. Yazamadigim zamanLri cuma gunleri eksilerimle telafi edecegim insallah :) cok su icerim, metabolizma problemim oldugu ici gunde en az 2-3 bardak bitki cayi iciyorum. Ben sanirim gec yemek zorunda kaldigim icin kilo veremyrm. Burada sizinle bunu duzene sokacagima inaniyorum sevgili takimim :) cenem dustu vallHi. Kisaca merhaba 12 :)

Hosgeldin canim :)))

dalin26 (76,7 / / / % ) hedef kilosu değişti yeni hedef 60,00 kg

çirkinördekyavrusu (71,5/ 69,4 / 2,10 / % 2,93 ) yeni üye hedef 60,0 kg

papyon (61,5/ / / % )yeni üye hedef 52,0 kg

zaygomatic (55,5/ / / % )yeni üye hedef 52,0 kg

prenses_ece (70,8/ / / % )yeni üye hedef 63,0 kg

mahir (71,2/ / / % )yeni üye hedef 58,0 kg

değişimgünlüğü (65,0/ / / % )yeni üye hedef 52,0 kg

mahir ve yenı gelen arkadasım suankı kılo ve hedef kılonuzu soleyın gecen hafta kaç kg dın mahır ?

Son düzenleme:
tebrikler canım harika 2.1 kg çok bence iyi ben sabah tartılıcam oruç tutmadıgım için bakalım ne olacak meraktayım

hosgeldın gulsah sefalar getırdın ınsallah takım sana sen bzıe faydalı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…