Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aramıza hoşgeldin :)

dalin26 (76,7 / / / % ) hedef kilosu değişti yeni hedef 60,00 kg

çirkinördekyavrusu (71,5/ 69,4 / 2,10 / % 2,93 ) yeni üye hedef 60,0 kg

papyon (61,5/ / / % )yeni üye hedef 52,0 kg

zaygomatic (55,5/ 54,7 / 0,80 / % 1,44 )yeni üye hedef 52,0 kg

prenses_ece (70,8/ / / % )yeni üye hedef 63,0 kg

mahir (71,2/ / / % )yeni üye hedef 58,0 kg

değişimgünlüğü (65,0/ / / % )yeni üye hedef 52,0 kg

Son düzenleme:

Hoşgeldin aramıza bende yeni sayılırım yarın bir hafta olacak tabiki birlikte bu kiloları verecegiz

tebrık edıyorum bole gıderse dıger bıldırımelr 1.lık bızımdır ama benden pek bıse ummayın ha yarın sabah tartılcam ınadına sımdı cıkmıyorum belkıde 1 kg vermısımdır

tebrikler canım harika 2.1 kg çok bence iyi ben sabah tartılıcam oruç tutmadıgım için bakalım ne olacak meraktayım

saol canim bencede cok iyi.. bir yildir 60 ile baslayan bi rakam goremedim tartida :)) şuan hamile kaldığım kilodan 600gr eksiğim ve çok mutluyum...

Insllah dalincim. Bu arada 2 kg veren arkadasim harikasiiinn haftaya seni gecmeyi umuyorum :) ozellikle dikkat ettigin ya da yPtigin birsey var mi bu hfta 2 kg verebilmek icin ?

Canim ben oruc tutuyorum ya ramazan benim için fırsattı.. ramazandan önce ekmeği kesmistim zaten ve yürüyüşe baslamistim..ramazanda da porsiyonlarimi cok kuculttum sahuru köz biber ve bir ucgen peynir ile yapıyorum genelde iftarda da çorba salata (bunlar fix hic degismiyo ) balık tavuk (hoş daha hiç tavuk yemedim) yiyorum... hiç ekmek yemiyorum..arada Galeta belki bir tane...

anlayacagin doymadan kalkmayı öğrendim sofradan :)))

Bence cok iyi..senin kilonda 800gr harika hatta :))))) tebrikler...

derece bizim kızlar :)))

tebrık edıyorum bole gıderse dıger bıldırımelr 1.lık bızımdır ama benden pek bıse ummayın ha yarın sabah tartılcam ınadına sımdı cıkmıyorum belkıde 1 kg vermısımdır

Yarin tartil kaptan ac susuz :))) verdin verdin ben umutluyum senden :)))

Süpersin !!! Seni klonlasakta takımda senden 3-4 tane olsa garanti birinciyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…