Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar merhaba. Ben gulsah. Yani yeni uye :) daha once buyuk bir keyifle cuma yarismalarnda bulundum. 7 kg vermistim o zmn, dah sonra evlilik is derken kendi kendime kilo veremedim ama sabit tutmayi basardim :) simdi 65 kilo civariyim yarin sabah yeniden tartilip yazacagim boyum 159 oldugu icin hedefim 52-54 kg. Evimde spor odam var hemen hemen her gun spor yapmya calsyrm. Sabah 8den aksam neredeyse 9a kadar ofisimdeyim o yuzden elimden geldigince cok yazmya calisacagim, vakit ayirmaya calisacagim. Yazamadigim zamanLri cuma gunleri eksilerimle telafi edecegim insallah :) cok su icerim, metabolizma problemim oldugu ici gunde en az 2-3 bardak bitki cayi iciyorum. Ben sanirim gec yemek zorunda kaldigim icin kilo veremyrm. Burada sizinle bunu duzene sokacagima inaniyorum sevgili takimim :) cenem dustu vallHi. Kisaca merhaba 12 :)
tebrikler canım harika 2.1 kg çok bence iyi ben sabah tartılıcam oruç tutmadıgım için bakalım ne olacak meraktayım
Kizlar merhaba. Ben gulsah. Yani yeni uye :) daha once buyuk bir keyifle cuma yarismalarnda bulundum. 7 kg vermistim o zmn, dah sonra evlilik is derken kendi kendime kilo veremedim ama sabit tutmayi basardim :) simdi 65 kilo civariyim yarin sabah yeniden tartilip yazacagim boyum 159 oldugu icin hedefim 52-54 kg. Evimde spor odam var hemen hemen her gun spor yapmya calsyrm. Sabah 8den aksam neredeyse 9a kadar ofisimdeyim o yuzden elimden geldigince cok yazmya calisacagim, vakit ayirmaya calisacagim. Yazamadigim zamanLri cuma gunleri eksilerimle telafi edecegim insallah :) cok su icerim, metabolizma problemim oldugu ici gunde en az 2-3 bardak bitki cayi iciyorum. Ben sanirim gec yemek zorunda kaldigim icin kilo veremyrm. Burada sizinle bunu duzene sokacagima inaniyorum sevgili takimim :) cenem dustu vallHi. Kisaca merhaba 12 :)
Evet zor oldu tartının üstüne bir hafta çıkmamak pek vermemişim...
zygomatic: (55,5/54,7/0,8/1,441) pek katkım olmadı gibi kusura bakmayın ama bunlar son kilolarım olduğu için yavaş veriyorum...Bence dereceye gireceğizzzzz.
tebrikler canım harika 2.1 kg çok bence iyi ben sabah tartılıcam oruç tutmadıgım için bakalım ne olacak meraktayım
Insllah dalincim. Bu arada 2 kg veren arkadasim harikasiiinn haftaya seni gecmeyi umuyorum :) ozellikle dikkat ettigin ya da yPtigin birsey var mi bu hfta 2 kg verebilmek icin ?
Dalincim bulmaya calistim bulamadim guncel kurallarinizi zor olmazsa atabilir misin. Okumak isterim.
Bu arada hosbulduk kizlar simdiden sevdim ekibimizi :)
Evet zor oldu tartının üstüne bir hafta çıkmamak pek vermemişim...
zygomatic: (55,5/54,7/0,8/1,441) pek katkım olmadı gibi kusura bakmayın ama bunlar son kilolarım olduğu için yavaş veriyorum...Bence dereceye gireceğizzzzz.
tebrık edıyorum bole gıderse dıger bıldırımelr 1.lık bızımdır ama benden pek bıse ummayın ha yarın sabah tartılcam ınadına sımdı cıkmıyorum belkıde 1 kg vermısımdır
Bence cok iyi..senin kilonda 800gr harika hatta :))))) tebrikler...
derece bizim kızlar :)))
Yarin tartil kaptan ac susuz :))) verdin verdin ben umutluyum senden :)))
hehehehe ben kendımden umutlu deılken sneın benden umutlu olman sevındırıcı
bakalım yarın gorcez.
Bugun bu sinirle orucu bozup sigaraya başlamadiysam artik kolay kolay baslamam herhalde :)) neyse 1.5 saat spor yaptim rahatladim gecti gitti :)) iftardan once tartildim ve sinirim iyice kaybolduu tartim bni cooookkk mutlu etti:)))))günün ilk hesabi benden gelsin
Ilk kilo : 71.5
Tartinin soyledigi kilo:69.4
Aradaki fark :2.1
2.1/71.5=0.029370
0.029370×1000=2.937
Sanirim % 2.937 kg kaybetmişim
cok şükür 60 lı kiloları gördüm
kaptaaaaannnn hani benim alkisimmmm :)))))
Cezalar kapıda seni bekliyo söyleyim ben :)))))
ben bu gazla bugun 200 de mekik cekeyim bari :))
Süpersin !!! Seni klonlasakta takımda senden 3-4 tane olsa garanti birinciyiz