• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

evet kızlar ben geldim bugün çok yogundum yakışıklı prenslerimle alışveriş yaptık malum izine gidicez türkiyeye dört hafta bile kalmadı bugün çok yazışma olmuş hepsini okudum önce menümü yazayım ama kaçamak yaptım çok pişmanım cornet dondurmaları bilirsiniz onun sadece dondurmasının 3 te 1 rini yedim ama ilk ve son kaçamak söz sabah:KEPEK KREPİ , PEYNİR , KÜÇÜK BİR SALAM öglen : KAÇAMAK DONDURMA akşam: KÜÇÜK BİR KASE YOGURT, BİR TAVUK BUDU arada sadece iki kahve içtim

evet kızlar ben geldim bugün çok yogundum yakışıklı prenslerimle alışveriş yaptık malum izine gidicez türkiyeye dört hafta bile kalmadı bugün çok yazışma olmuş hepsini okudum önce menümü yazayım ama kaçamak yaptım çok pişmanım cornet dondurmaları bilirsiniz onun sadece dondurmasının 3 te 1 rini yedim ama ilk ve son kaçamak söz sabah:KEPEK KREPİ , PEYNİR , KÜÇÜK BİR SALAM öglen : KAÇAMAK DONDURMA akşam: KÜÇÜK BİR KASE YOGURT, BİR TAVUK BUDU arada sadece iki kahve içtim

Bu menuye o dondurma kaçamak sayılmaz ki canim :)))

Selam kızlar,

Menüm:

Sabah: yulaf kepeğinden krep, az yağlı beyaz peynir
Öğle: light ton balığı
Ara öğün: az yağlı yoğurt
Akşam: tavuk haşlama, az yağlı yoğurt

Spor: 1 saat orta tempoda yürüyüş, 7 km bisiklet sürdüm.

Bisikletime kavuştum nihayet, artık bol bol sürerim :)))

Sabah enerjiktimya şimdi de hala öyleyim, 200 mekik çekecem birazdan :)))
vay seni dukancı seni menün süper bu arada ben 1 sat yürüyüş yaptım

Cuma gunu buyuk gun... gunah sevap cikacak ortaya :))
evet evet cuma büyük gün ya ben okudum ama anlamadım dalinde cevap yazarssevinirim ben oruç tutmuyorum cuma sabahı bildirim yapsam olmuyor mu neticede perşembe akşamı bildirim yapsam içtigim su bile iki kilo fazla çıkarır sabahı tartılsam bir gün eksik bir günde bir gündür belki 100 gram veririm yani cuma sabahı olsa benim için daha iyi

evet evet cuma büyük gün ya ben okudum ama anlamadım dalinde cevap yazarssevinirim ben oruç tutmuyorum cuma sabahı bildirim yapsam olmuyor mu neticede perşembe akşamı bildirim yapsam içtigim su bile iki kilo fazla çıkarır sabahı tartılsam bir gün eksik bir günde bir gündür belki 100 gram veririm yani cuma sabahı olsa benim için daha iyi

Oruc tutmayanlar bence de cuma bildirsinler.. dedigin doğru 100 gr bile önemli :))

8 dkk lık videomu uyguladım + 10 dkk kalça çalıştım + 30 dkk daha yürüyüş yaptım. Meyveleri blender dan geçirerek yaptığım dondurma var ya çok güzel oldu denemek isterseniz... bugün 3 yemek kaşığı da ondan yedim :D hıhıhı
Basen sorununuz varsa daha önce paylaştığım 8 dkk lık video baya etkisini gösterdi bende denemek isterseniz.

Bir de sizlerden tavsiye alabilir miyim.. Şimdi bende uykumu almam dururmunda bile göz çevresinde siyahlıklar var bunları giderme yöntemleri biliyor musunuz? Şimdiden teşekkürler. :54:

günaydın kızlar,

bir sabahın köründe daha karşınızdayım, sabah 6:20' de kalkıyorum, öğlene kadar ayakta uyuyorum resmen, akşam da uykum gelmek bilmiyor, çoğunlukla 1' de yatıyorum. bu döngü böyle sürüp gidiyor ve ben hep uykusuzum.

azıcık dertleşmekte fayda var dimi ama:))

günaydın kızlar,

bir sabahın köründe daha karşınızdayım, sabah 6:20' de kalkıyorum, öğlene kadar ayakta uyuyorum resmen, akşam da uykum gelmek bilmiyor, çoğunlukla 1' de yatıyorum. bu döngü böyle sürüp gidiyor ve ben hep uykusuzum.

azıcık dertleşmekte fayda var dimi ama:))

Gunaydin canim... bende gece sıcaktan uyuyamiyorum sabahta erkenden kalkiyorum oyle yorgun oluyorum ki... gun içinde elim kum kalkmiyo....

Back