12.12.2014 bismillah dedim ve desteklerinizi bekliyorummm :)

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Ben geldimmmmmm

Anam sabah bir attım kendimi dışarı ancak gelip yemeğimi yaptım
Yemeğim pişmek üzere ama yinede dayanamadım bir bakayım dedim

Ay bugün 20 gün önce aldığım Meme Ultrasonu için Hastaneye gittim ( ben ultrasona girene kadar ağrı geçti )
Anam gitmez olaydımmmmm
Baya kalabalık vardı birde odaya koyun sürüsü gibi 3er 3er aldı doktor milleti odaya baktım iki bölüm var birinde millet bekliyor birinde Ultrason yapılıyor hadi neyse Devlet hastanesi sonuçta dedim bekledim

Benden önce Amcamın biri Prostat için Ultrason olmuş tabi konuşmaları duyuyoruz kaç kere çişe çıkıyorsun falan diye Eeeee senmisin adamın haline gülen doktor üzerini komple çıkar yat dedi ( bu arada doktorda erkek çıktımı ) onada amenna dedim mecbur sonuçta sağlıkta utanma olmaz
Normalde hep şu jeli direk şişeden sıkarlar ya Ultrason yapılacak bölgeye
Bizim Amca bir kaseye dökmüş içinede tahta çubuk komuş resmen ekmeye reçel sürer gibi bir güzel yağladı beni

Ay gülmemek için zor tuttum kendimi o an çünkü kendimi cidden reçelli ekmek gibi hissettim
Adam okadar hızlı aleti sürdü ki çistalarıma neye uğradığımı şaşırdım birde benden önceki Prostatlı amcadan kalan jeli fark ettim ve nasıl bir dumura uğradıysam ne gülme kaldı nede sesimi çıkarabildim
Çıldıracak gibi oldum ama kal geldi o an birşeyde diyemedim ( prostat muayeneside bizim kasıktan gibi yapılıyormuş ama yinede iğrenç insan o makinenin ucunu temizler ve dezenfekte eder )

Hastaneden zor attım kendimi ve eşime bir daha asla o hastaneye gitmem dedim o bile şok oldu Oha keşke adamı kalaylasaydın dedi ama cidden o an ne olduysa tek bir kelime edemeden çıktım odadan

Bu arada hiç bir şey yok dedi doktor içimden ulen aleti sinek kovalar gibi iki sürttün neyi göreceksin diyecek halim bile yoktu düşünün artık ( ki normalde Trafikte araba kullandığımda Şöför Nebahat gibiyimdir )

Eve gelir gelmezde kendimi duşa atıp resmen çitiledim
Kaynar sularla yıkayacaktım az daha kendimi

Bu arada annemede uğrayıp kahve içtik ve olayı anlatınca oda ya Anneciğim gitme boşver o tür şeylere ne gerek var dedi ( kendisi Hipograta muhalefet olarak doğmuş bana göre ne gerek var diyip durur hatta hep diyorum valla seni götürsek neler çıkar kim bilir oda hemen der aman boşver duyupta üzüleceğime tak diye giderim diye )

inşallah verirsin canım, cuma takımında görüyorum seni, takip edeceğim canım...

Teşekkür ederim canım evet elimden geldiğince takım yarışındada birşeyler yapmaya çalışıyorum bu hafta inşallah güzel bir bildirim yaparımda hem kendime hemde takıma faydam olur

çok teşekkür ederim canım.amin canı yaradan evlatlarımızı bizlere bağışlasın.adım elif canım 33 yaşındayım evhalımıyım inşallah birlikte güzel kilolar vereceğiz.

Aminnn canım
Bu arada benimde adım Banu, 34 yaşında evhanımıyım bende biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının annesiyim
İnşallah yaza kadar çok büyük fark yaratacağız ve tartılar artık bize nanik yapmayacak

ben daha yeni üyeyim malum pek bişey bilmiyorum o zaman cuma tartı günümüz olsun
inşallah 2li hanelere düşmek en büyük dileğim. birlikte kurtulacağız ablacım inanıyormmm!!!

elbette yer var buyrun :) ben her ne kadar geç cevap versem de kusuruma bakmayın. inşallah o fotolardan biz de atacağız. bir olup azmedip bi de dua edersek ohhh bşzden iyisi yok bence :) hoşgeldiniz aramıza ve mücadelemizeeeeeeeee

forumu kullanmayı bile tam bilmiyorum. artık bu kardeşinizi idare edersiniz değil mi ?

ben de akşam patatesli böreğe karşı direndim. bu arada leslie ile evde yürüyüşü yapıyorum okuldan gelince. günde en az yarım saat egzersiz yapmaya çalışıyorum yani . booolca su içiyorum 2.5 litre
okulda aralarda acıktıkca bir tane galeta yiyorum çok aç kalmıyorum bi anda yemeğe yüklenmiyorum. kendimce yöntemler uyguluyorum umarım güzel bi sonuc alabiliriz.
şimdiden cuma günü için çok heyecanladmmmm

hastane yorucu olur Banu ablacım Allah bi daha uğratmasın hele de böyle maceralar hiiiçç eksik olmaz

bugün öğretmenler odasında hocanın birisi bi olay anlatıyodu sonra dedi ki ya arkadaşım da şişko biriydi bastığı gbi kırdı dedi sonra bana bakıp hocam sizi tenzih ederim kusura bakmayın dedi. yerin dibine geçtim içimen dedim BEeettüül seneye sana bunu demeyecekler sen de gayet iyi olacaksn sabrett ama yine de insan üzülüyor

ben daha yeni üyeyim malum pek bişey bilmiyorum o zaman cuma tartı günümüz olsun
inşallah 2li hanelere düşmek en büyük dileğim. birlikte kurtulacağız ablacım inanıyormmm!!!

İnşallahhhhh canımmmm
Bende çok istiyorum ve inanıyorum biz bu işi başaracağız

Ne demek tabiki birbirimizi idare ederiz hem kızkardeşimin her zaman kullandığı bir cümle
'' Kuran hatası değilya ''

Bu arada valla helal olsun böreğe direndin ben yapmıyorum direnemezsem korkusuna belki önce biraz verelimde o zaman nadirende olsa az da olsa börek yiyeceğimiz günlerde gelecek ama şimdi mümkünse yemeyi düşünmüyorum heee olurda hayır diyemezsekte ( sonuçta bizde insanız ) öğlen yediysek akşamı salata ve yoğurtla yada çorba salatayla kapatır dengeleriz
Bence gayet güzel bir yöntem uyguluyorsun sonuçta yolumuz uzun ve çok katı şeylere girersek emin ol bir iki ay içinde pes ederiz Allah korusun o yüzden aynen devam

Sorma canım zaten eşimede hep diyorum nerede bir dengesiz varsa sokağa çıktığımda bana deng gelir diye aslında eşimde aynı şansızlıkları yaşar dışarı çıkınca körle yatan şaşı kalkar olduk

O öğretmen arkadaşın çok ayıp etmiş Okuyarak insan olunmuyor işte maalesef en basit örneği o kişi
Valla öylelerine hadi kilo verilebilir birşey beyin nakli diye birşey duymadım ben diyip odadan çıkardım herhalde ki bir keresinde birine aynı cümleyi kurdum neye uğradığını şaşırdı zavallım ama insanlar bazen ne kadar can yaktıklarını bilmediklerinden böyle dangul dungul konuşabiliyorlar
Sen hiç canını sıkma ve dediğin gibi ona kiloyu verip ondan sonra hadi ben kiloyu verdim sen ne yapacaksın dediğin an eminim şu anlattığı olayı anında hatırlayacaktır

Benim cevremde de devamlı ay işte çok güzelsinde işte zayıfla diyenler doluydu bir ara halada var ama bir kaç kere lafımı oturtunca o sesler kısıldı ( bakışlara devam tabi )
Bu tip insanlara cidden en güzel cevap fıstık gibi olup sadece salınarak önlerinden geçmek olucak ve ben inanıyorum Rabbim bize bunu nasip edecek inşallahhhhhhhhhh

inşallahhh, çok teşekkür ederim bana o kadar iyi moral oluyorsunuz ki. Rabbimm razı olsun sizden :) abla böyle yazıyosun ya okudukça okuyasım geliyor. çok eğlenceli birine benziyorsun

inşallahhh, çok teşekkür ederim bana o kadar iyi moral oluyorsunuz ki. Rabbimm razı olsun sizden :) abla böyle yazıyosun ya okudukça okuyasım geliyor. çok eğlenceli birine benziyorsun

Çoook teşekkür ederim
Ne mutlu bana ki yazdıklarım seni sıkmıyor
Ben oldum olası yazmayı ve konuşmayı çok severim hatta bazen eşim der aşkım bir şeyi anlatırken direk konuyu anlatsana niye okadar uzatıyorsun diye bende hemen çamura yatıyorum tamam tamam anlatanda kabahat diye tabi genelde yatağa girince kadının çenesi düşer kanısı olduğundan eşim bu kanıyı seni görseler tamam kesin doğru derler diyor bazende sırf eşimi kızdırmak için aşkım beni ilk gördüğün anı hatırlıyormusun diye bir başlıyordum bir ara tanışmamızı anlatmaya ( adam sanki yoktu olayın içinde ) nasıl gülüyor çatlak karım benim diye

İki kızımıda bebekken Babanızla nasıl tanıştığımı size anlatmışmıydım diye bir başlardım eşim yerlere yatardı ulen yine çocuğa aynı hikayeyi anlatıyorsun diye ( ki bir gün evvel neredeyse kaldıysam dizi misali en son nerede kalmıştık diye başlardım ve o noktadan devam ederdim ) ama cidden ikiside 5 dakika kalmaz uyurlardı

Şimdi küçük kuzum bana benziyor o konuda
Hani elinde olsa uykuda bile konuşacak eşim anası kılıklı diye seviyor

herkes konuşur ama kendini dinlettirmek mesele ve büyük bi zevkle dinliyorlardır seni. ben de biraz çok konuşurum galiba sanırsam herhalde
sporumu yapamamıştım bu akşam misafirler geldi şimdi yaptm bilmem faydası olur mu ama çabaya devam

ne güzel eşinizle böyle bi muhabbetinizin olması Allah daim etsin ablacımm

bu arada cuma gününü cidden heyecanla bekliyorum bakalım bi haftanın sonunda gülecek miyim yoksa buhranlara mı gireceğimm

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Dün başlayan Nezlem beni doğru dürüst uyutmadı bile hatta okadar çok hapşırıp burnumu silmek zorunda kaldım ki karikatürlerdeki Ayyaşlar gibi kızardı burnum
Bir ara aklıma geldide ColdMix sürdüm yakamada biraz rahatladım ama eşimi rahatsız etmemek için salonda yattım
Adamcağız daha yeni gripten kurtuldu ( bir gün işede gitmedi ) şimdi birde Nezle olursa belli olmaz Patronun işi ( bu ara nedense baya bir asabiymiş )
Birde tabi benim çektiğimi çekmesin kocacıkım

Tansiyonumda düşük diye çok fazla limonlu suda içemiyorum şimdilik ama bu mikrop bir şekilde atılacak

Kendime gelmek için yine şekersiz Türk kahvemle güne başladım ve birazdan zorlada olsa birşeyler yiyeceğim

Aminnnn canım güzel duaların için teşekkür ederim RAbbim herkese hayırlı eş ve huzurlu bir yuva nasip etsin ...Aminnnnn

Bizim artık 15 yıl olduğu için birbirimizin bakışından çok daha iyi anlar olduk Hani Ruh eşi derler ya bizimkide o hesap tabi o 15 yıl içinde hiçmi sorun yaşamadık hemde ne sorunlar ama şükür atlattık ve bu saatten sonra Rabbim esirgesin...Aminnnn

Bu arada bende bu hafta tartı gününü çok merak ediyorum
Eminim hepimiz güzel sonuçlar göreceğiz

Birde benim sana nacizane tavsiyem olurda hafta içi tartılırsan artı görsende canını sakın sıkma çünkü stres bizim en başlıca düşmanımız bu yolda
En azından ben ne zaman stres yapsam bazen 2 kg bile artı gördüğümü hatırlıyorum o yüzden hep diyorum ben sağlıklı besleniyorum, kaçamak yapmıyorum, suyumu yeterli içiyorum ve çok çok azda olsa hareketlerimi yapmaya çalışıyorum her zaman yürüyüşe çıkamasamda ve kilolar ister gitsin ister gitmesin diye düşünüyorum devamlı inan o haftalar daha güzel sonuç alıyorum ama ne zaman ay bu hafta gitmezse kötü olur motivasyonum düşer inşallah vermişimdir diye kendimi kastığımda artıyı tartı nanik yaparak gösteriyor sanki

Kesinlikle inanıyorum çooooooooook güzel sonuçlar alacağız ve devamıda gelecek 2li hanelerede inince herşey çok daha kolay olacak ikimiz içinde

Selamun aleyküüm, çok geçmiş olsun çabucak iyileş inşallah abla :) ben de sabah soğukta servis beklerken şifayı kaptım kapacağım boğazım yanıyo ama hala ayaktayımmmm :)

Aslında haklısın stres yapmamak lazım, gücümüz yettiğince direnizyoruz tabi senin çocuklardı akşam yemeğiydi falan derken koşturman bir türlü bitmiyordur spor yerine geçer bu koşturmalar

yemek konusunda bazen tereddüt yaşıyorum öğle yemeğimi 12 13 gbi yeyince akşam 6ya çok zaman oluyor ama 6dan önce yersem de çabuk acıkırmışım gbi geliyor öyle bi karmaşa işte ama içimdeki yemek yemek isteyen canavara dur diyebiliyorum çok şükür

yıllarca tartıdan kaçtım tartıya çıkmak için heyecanlanacağım günler de varmışşşş

Zorlada olsa akşamlık yemeğimi yedim ( tavuk ızgara )
Bana kalsa yemiyecektim ama eşim ille ye bak halsiz düşeceksin diye tutturunca mecbur yedim

Artık yatana kadar bol bol su içip ha bire burnumu silerim

Sanada geçmiş olsun canım
Bol bol limonlu su iç hem acıkmayı geçiktiriyor hemde bu kış şartlarında en azından C vitamini

Ben gelende iki öğün besleniyorum ( karataya uymaya çalışıyorum ) ama arada çok acıkırsam Ayran içiyorum koca bir bardak ve baya tok tutuyor üstelik Canan Karatayın o Leptin oluşmasına izin verin deren süreci zedelemiyor
Yemekten 4 saat sonra eğer sağlıklı beslendiysek vucut Leptin denilen bir hormon üretiyormuş ( zayıflamamızı sağlayan hormon buymuş ) Karataya uygun düşük Glisemik indeksli şeyler tüketildiğinde zaten inan rahat 6 - 7 saat acıkmıyor insan buda 6 saat olduğunda 2 saat üretilen Leptin demek oluyor
Zaten aralarda su, soda, ayran, çay ve şekersiz kahve serbest olduğundan çok rahat o süreyi aşabiliyor insan
Çok fazla aç kalınmasıda tabi iyi değilmiş hem leptin hormonu kesiliyormuş o an hemde metabolizmaya zarar

Şu ara hastalıktan çok dikkat edemesemde uygun beslenmeye çalışıyorum ve toparlanır toparlanmaz resimli yediklerimide paylaşırım buradan hem gelenlerede fikir olur

Heee tek eksisi ( ki benim için oda eksi değil hiç zorlanmadım ilk günden beri ) ekmeğin olmaması onun yerine 1 bardak ceviz, fındık, fıstık yada kaju yiyebiliyorum tabi kavulmamış

Bakalım şu ana kadar 11.5 kg gitti spor yapmadığım halde ama inşallah toparlanıp sporuda dahil edersem çok daha güzel kilolar gideceğine inanıyorum

Bugün sporunu yaptınmı bakayım

Ben gündüz çok halsizdim baştan yapmadım zaten o geçen paylaştığım hareketlerden popişim ağrıyor ama akşam keyif kahvemden sonra kaldır Banu popişi dedim ve küçük kuzumla 3.cü günüde tamamladım
İnşallah o popişler gidecekkkkkkkkkkkkk

Aslında mezuramı bulayımda yarın ölçülerimi alayım bari ne kadar sıkılaştığımı görürsem belden aşağı daha bir motive olurum diye düşünüyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Çok şükür dün gece deliksiz uyudum burnum tıkalı olmasına rağmen
Aslında yatarken üzerimdeki Tshirtün yakasına baya bir ColdMix sürdüm kokusu burnumu açarda geçe rahat ederim diye ama nasıl tıkandıysa burnum gram kokusunu alamadım Eşim desen tam tersine anam ne çok sürmüşsün gözlerim bile keskinliğinden sulandı dedi

Gece yine tabi hemen dalamayınca muzuluğum üzerimdeydi ve bık bık birşeyler anlatmaya başladım eşime baktım sesi çıkmıyor len şimdi sen benim bu konuşmaları Ninni gibi mi algılıyorsun dedim sadece derinden bir Hııı hııı geldi bende muzurluğuna sana seninle ilk tanıştığımız günü anlatayımmı tekrar o zaman dedim Ay adamcağız anında gözlerini açıp ya aşkım yinemi yaaaa Allah aşkına yat uyu yine muzurluk peşindesin dedi sanki ben o an yoktum yanında diyor

Neyseki sonradan uyudumda sabah uyanır uyanmazsa şekersiz kahvemi yaptım ve sizlere bir bakayım dedim
Tabi ben bukadar şeyi yazana kadar kahve bitti o ayrı hemen kahvaltımı yapayım ki metabolizma daha bir hızlansın

Anammmmmmmmmmm yarın Cumaaaa
İnşallah hepimiz bol bol eksiler görürüz Tartıda

Merhaba kizlar umarim istediğimiz kilolari hep birlikte veririz ceco çok tatlisin bu arada bende çok iradesizim yaptigim diyeti 1 haftadn fazla surduremiyorum Betül benide konuna dahil edersen sevinirim yarin sabah Tarti gününde yaninizdayim bu arada beş gündür yediklerime dikkat ediyorum bugünde İsveç diyetine basladim

İltifatın için çoook teşekkür ederim
Eeee o zaman sende aramıza hoşgeldin

Ay ne güzel Betülün açtığı başlık sayesinde ufak ufak daha kalabalık olacağız ve motivasyonumuz tavan olup çok güzel kilolar vereceğiz birlikte

İnşallah bu arada adim Tuğba 30 yasindayim boyun 1.58 kilom 82.9 basladim 4 gün önce şuan 80.9 2 kg artik yağ su birşeyler gitti liseden beri bende kilolu olanlardanim en son 6 sene önce evlenmeden 58 kiloydum benim de 4 yasinda bi paşam 1.5 yasindada kizim var

Selam...
grubun cimcimesi olabilir miyim ? Benide alın yanınıza 18 yaşındayım 1.67 boyundayım ve 88 kiloyum aslinda cok takmiyordum kilolarimi yüzüm guzel oldugunu soyluyorlar.. kilo vermem gerektigini sevgilinden ayrildiktan sonra anladim.. ve ben bu yasta kendime yakisani giymek icin onun neler kaybettigini anlamasini saglamak icin artik dur hilal dedim.. bence beraber yapabiliriz ☺ yani yaparız dimi?
Beni şımarık olarak algilamayin sadece biraz fazla konusurum ve arkadaslarim nese kaynagi der sizin de bu ugruna savastigimiz kilolari verirken nese kaynaginiz olabilirim dedim ve bende daldim konuya
haddimi aştıysam Özür dilerim. ..
EEEE BENDE KATILABILIR MIYIM ? ♡

Merhabalar Banu ablaaaaa
dün cevap veremedim kusura bakma çocuklara etkinlik hazırlıyordum giremedim sporumu yaptım ama lesslie ile en fazla 2 mil yapabiliyorum. karatay diyetini hiç bilmiyorum bana birazcık anlatabilir misin abla :)

bugün bi tne simit yedim okulda cok canım istedi diyetimin dışına cıktım ilk defa cokkkkkk üzgünümmm
yarın tartı günüydü güyaaaaaa iradesizliğim tuttu

inşalllah bu başlıkta bir değil bi çok basarı hikayemiz olacakkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…