107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Gunaydin kizlar
Temizlik ,çocuklar derken ugrayamiyorum duzenli olarak.
Islerimi kolayladım baya. Bu cuma misafirlerim gelecek bunu da atlattım mi rahatım artık. Bu sabah tartıldım yine. Özel günüm şişliği falan gitmiş sanırım baya eksi gördüm. Keşke tartı günü Bugün olaymış neyse haftaya insallah
Menü bildirimini düzenli yapamıyorum.
Dün kacamaksiz atlattım sporumu da yaptım.
Bugünü yazayım bari

Sabah
3 dilim peynir
6-7 zeytin
1.5 haşlanmış yumurta
Yesillik

Tebrikler canım çok sevindim 1 haftamı olmuştu başlayalı?
Ayrıca liste içinde eline emeğine sağlık

Tesekkurederim cnm

Tebrikler canım çok sevindim 1 haftamı olmuştu başlayalı?
Ayrıca liste içinde eline emeğine sağlık

Tesekkur ederim cnm t gun detox 2 gun koruma vardi bugun 2. Gun koruma var ama pek saatlerim uymadi

Sabah12de yedimsimdi bi kahve ictim aksam kafede 17de buluscaz 17.30da anca yemek gelir bir ara yaparim birazdan cok acikmayayim diye

Kizlar haber geldi cok buyuk ihtimal kayinpederim vefat etmis esim gitti duruma gore bende aksam gitcem bir kac gun gelemeyebilirim saglicakla kalin
Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.

Nasıl kötü oldum şimdi hayat bir anlık işte süresi dolan gidiyor,üç günlük dünya.

Kızlar girmişken menümü de vereyim temizlik bitmedi henüz kolayladım gerçi banyo ve mutfak dolapları kaldı

Sabah
2 yumurta ile az patatesli omlet, 1 dilim hindi salam
Ara
1 muz, 5-6 çilek3 ceviz
Öğlen
1 tabak bulgur pilavı, 1 bardak ayran
Ara
1 muz, 1 portakal, 7-8 fındık, 1 duble Türk kahvesi
Akşam
1 fırında levrek, salata
Bugün meyveler fazla oldu ama çok yoruldum ve acıktım ondan
Bu arada akşam yemeğini de hala yemedim Duru uyuyor ayaklarımda

Afiyet olsun canım.

Cnm merhaba. İnternetim bitti giremedim kusura bakma. Diyetime devam ediyorum 96 kiloyum. Artık aktif olarak devam edicem burada.

Günaydın kızlar
Hasibe de olmayınca buralar iyice sessizlesmis.
Menüyü yazayım
Sabah
2 dilim peynir
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Salatalık domates

Ara
1 elma
2 ceviz
Afiyet olsun canım, haydi bakalım pazartesi gelsin eksiler

Maşallah canım ne güzel spor yapmışsın, kaçamak yapınca birkaç gün vücut onu yakmaya çalışıyor kilo vermek gecikiyor ve moralimiz bozuluyor.
Tartıdaki eksiler yiyeceklerden daha fazla mutlu ediyor.

Günaydın kızlar bugün tartıldım 79.0 kiloyum çok şükür keşke dün böyle olsaydı ama neyse bir dahaki haftaya inşallah 78-77 filan düşerim bende bu sabah geç kalktım eşim çocuğa bakınca kahvaltım ancak 11 de oldu normalde 8 buçuk gibi kahvaltı yapardım

Sabah
1, 5 yumurta ile menemen 5 zeytin, 3 ceviz

Tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…