107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

İnşallah canım rabbim hepimizede güç ve irade versin bu yolculuğumuzda.

Vücut sıkılaşınca böyle dışarıdan farkediliyor, yağdan gitmiş demekki ne güzel.

Sağol canim elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum da bazen çok yorulunca engel olamıyorum iste
Geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine...Anne olunca iki kat dikkat etmeliyiz kendimize çünkü hastalanma lüksümüz olmuyor
Teşekkür ederim canim.Öyle canim maalesef hastalanınca sistem çöküyor evde.
selelam kızlar bende aranıza yeni katıldım kilom 64 boy 159 hedef kilo 42 vermem gereken daha 22 kilo var
Hoş geldin canim.
Günaydın kızlar... Bu gün ilk kilo bildirimi benden gelsin. Bu hafta kaçamağım olmamasına rağmen çok bişey verememişim. sabah sabah modum düştü...
Geçen hafta 66,3
Bu hafta 65,8
Geçen pazartesi = 94.4
Bugün = 93
Günaydın kızlar
Geçen hafta 96
Bu hafta 94.8
Sonuç -1.2
Gecen hhfta 63 500
Bu hafta 64 500
+1kılo
Kendimi baz alırsam ölçü olarak gayet iyisiniz bence kızlar. Bazen de duraklama yaşayabiliyoruz demekki

M melikee77 cnm onceki 2 hafta bildirim yapmadin eger bugunde yapmazsan uzulerek seni listeden cikaracagim

Humpty dumpty cnm bildirimini bekliyorum

Tombuldut istanbuldan donmesiniz sanirim hala yogunluktan burayada ugrayamiyorsun seni gelince eklerim listeye

fantastikaaa cnm bu hafta hic gelmedin insallah her sey yolundadir seninde bildirimini bekliyorum

slm kızlar bu sabah girmedim 67.5 den 64.5 oldum 1 haftada yani 3 kilo verdim benide ekleyin
Masallah cnm cok guzel vermissin ama listeue yeni eklenecegin icin far yazmicam sana.
Baslanguc kilon 74 muydu

Afiyet olsun menün çok sağlıklı.

afiyet olsun cnm güzel menü

birazdan kızları yatırcam sonra listeyi yaparım inşallah
diğer kızlardan ses seda yok

Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peyniri
2 kaşık karnıbahar kısırı ( dünden kalmıştı)
1 bardak çay

Öğlen
2 dilim t.buğday ekmeği
1 domates
1 salatalık
1 çay bardağı kefir

Ara
1 elma
1 ceviz

Akşam
1 kâse ısırgan otu çorbası
1 domates

3 litre su

Spor
Leslie 5K 45 dk
Leslie 1 mile 15 dk
30 dk tempolu yürüyüş

üyeler
başlangıç
01.04.2019
08.04.2019
15.04.2019
22.04.2019
29.04.2019
haftalık fark
aylık fark
Y Yeni ben lazim
71.9
63,5​
64,5​
+1,0
N nmgy
73.5
69,6​
69,6​
-
fantastikaaa
99,5
96,6​
-
Umutdeniz4
99.3
94,4​
93,0​
-1.4
Bulamiyorum
107
96,2​
93,7​
-2,5
elifimm39
103.5
96,0​
94,8​
-1,2
S sdctnsn
84.0
79,9​
80,3​
+0,4
BitmeyenUmidim
83.9
81,7​
82,5​
+0,8
Humpty dumpty
89.0
87,5​
-
@Ender insan
95.0
66,3​
65,8​
-0,5
M muhallebi741
74
64,5​
-

en çok kilo veren Bulamiyorum tebrik ederim cnm başarının devamını dilerim

en az kilo veren hatta alan Y Yeni ben lazim inşallah haftaya bol eksilerle gelirsin cnm

HasibeG maşallah çok iyi gitmiş kilo ama belliydi o menüyle süper

Gunaydin kizlar
Dun kizlari yatirinca spor yapacaktim ama cok yorgundum. Dedim bugunde dinlenme gunum olsun.

Dunku menumu paylasayim

Sabah 1 dlm ananas 1/4 yesil elma 3 yk yulaf 1 sb laktozsuz sut

Ara kahve ve 3 ceviz (cevizler kucuktu baya)

Ogle kabak sandalda tavuk sote (kabaklari biraz fazla haslamisim tabagima alirken ortadan kirildilar)

Ara 3 top peynir ve beyaz leblebi

Aksam ispanak ve yogurt

Kesinlikle onlar beni dogum sisiyle gordugu icin fark oldugundan fazla gelmistir gozlerine. dün eski kıyafetlerimin çoğunu denedim içine girebildiklerimin sayısı baya artmış bu aksamı iple cekelim o zaman bakalım tepkiler ne olacak
İnşallah canım rabbim hepimizede güç ve irade versin bu yolculuğumuzda.

Vücut sıkılaşınca böyle dışarıdan farkediliyor, yağdan gitmiş demekki ne güzel.
Evet canim. Bir de onlar beni gördüğünde ben hala balon gibiydim ödemi henüz atamamıştım. Üstüne yaklaşık 6 kilo verip ödemi atıp spor da yapınca fark edilecek hale gelmiş demekki
Kızlar msjlarınız okudum tebrik ederim kilo veren arkadaşları darısı başıma ve veremeyen arkadaşların başına inşallah bu hafta daha güzel sonuçlar alırım
Inşallah canim
Afiyet olsun canim.
Afiyet olsun canim
Tebrik ederim Bulamiyorum canim. Sen o kürleri yaptın ya burada ben strese girdim.Çok azimlisin bravo valla
Canlar yarın yeniden tam gaz baslıyorum yarından itibaren burdyjm ...sıfırdan baslıyorum Ramazan'a kadar 5 kılo ınsaAllah gidecek ..
Inşallah canim. Hadi bakalım gazan mübarek olsun
Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…