- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #2.001
Çok iyi spor yapmışsın tebrikler menü de güzel afiyet olsunBende menümü yazayım kızlar
07:30 Maydanoz, limon kürü
Kahvaltı
1 yumurta
1 salatalık
2 kaşık lor peyniri
Öğlen
Yarım tavuk göğsü sote
2 kaşık yoğurt
1 domates 1 salatalık
Ara
2 tatlı kaşığı labne peyniri
1 ceviz
Akşam
4 kaşık yoğurt
Maydanoz,dereotu, nane
3 litre su
Leslie 2 mile 50 dk
Leslie 2 mile 35 dk
30 dk tempolu yürüyüş
Sağol canım bugün artı görünce biraz fazla spor yaptım.Çok iyi spor yapmışsın tebrikler menü de güzel afiyet olsun
Afiyet olsun bende çiğ köfteye dayanamam ama hazır alıyorum ben, sen evde mi yapıyorsun?Merhaba kizlar
Ikındı bir küçük muz yedim kahve kesmedi
Akşam
Çiğköfte ayran ve yeşillik vardi. Kaç tane yedim sayamadım da biraz kaçtı galiba. Ufaklık ağlayıp durdu ben de sofraya bi otur bi kalk yedigimden de bir şey anlamadım.
Ara
1 elma
Maşallah sana canım ne güzel spor yapmışsın. Bende çocukları yatırdım bulaşıkları makineye atıp leslie yapmayı düşünüyorum, inş düşüncede kalmaz benim kiBende menümü yazayım kızlar
07:30 Maydanoz, limon kürü
Kahvaltı
1 yumurta
1 salatalık
2 kaşık lor peyniri
Öğlen
Yarım tavuk göğsü sote
2 kaşık yoğurt
1 domates 1 salatalık
Ara
2 tatlı kaşığı labne peyniri
1 ceviz
Akşam
4 kaşık yoğurt
Maydanoz,dereotu, nane
3 litre su
Leslie 2 mile 50 dk
Leslie 2 mile 35 dk
30 dk tempolu yürüyüş
Yaparsın canım çok yorgunsan o ayrı tabi, yarın yaparsın.Maşallah sana canım ne güzel spor yapmışsın. Bende çocukları yatırdım bulaşıkları makineye atıp leslie yapmayı düşünüyorum, inş düşüncede kalmaz benim ki
Çok sevindim benim de gitti hatta eksiye dültümKızlar sabah kalktığımda 63 400 gramdım...
Gelen artı gitti bakalım Pazartesiye ne olacak..
Afiyet olsun canım menü çok güzel, ah şu regl olmasa çok kötü, olunca tatlı isteği büyük sınav.Kimseden ses yok bugün
Sabah
2 yumurta ile az sucuklu omlet
Duruya krep yapmıştım 1 tane de ondan yedim
Ara
2 küçük muzun üstüne kakao serpip yedim regl olucam yakında canım çikolata istiyor
1 duble Türk kahvesi
Tebrikler canım, pazartesiye güzel bir rakam görürsün inşallah.Kızlar sabah kalktığımda 63 400 gramdım...
Gelen artı gitti bakalım Pazartesiye ne olacak..
Çok sağlıklı olmuş afiyet olsun canımMrb kızlar sabahı yazmıştım
Öğlenden önce 40 dk eliptik yaptım
Öğlen
Yoğurt, chia, yulaf, ahududu, çilek, fındık karıştırıp yedim
Ara 10 fındık
Akşam
1 tabak mercimek çorbası, 5 köfte, salata, 2 kaşık yoğurt
Akşam yemeğinden sonrada dışarıda 45 dk kadar yürüyüş yaptım bebek arabasıyla
Günaydın bende şimdi girebildim evet Hasibe nin yokluğunda kimse gelmiyorGünaydın arkadaşlar hiç kimse yok ne kadar sessiz.
Evet canım haklısın.Günaydın bende şimdi girebildim evet Hasibe nin yokluğunda kimse gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?