- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #1.981
Afiyet olsun canim. Sabahtan yapınca sporu ne güzel oluyor demi ben sporu sabah yapinca tüm gün bütün işlerimi halletmiş gibi kaygısız kaygısız dolasiyorumGünaydın kızlar... sabah 45 dk leslie yaptım sonra büyük bir bardak ılık limonlu su içtim, bu gün canım ekşi bir şeyler istedi, bir kase soslu zetin ve bir dilim kepek ekmeği yedim .karar verdim bu hafta kaçamak yapmamaya çalışacağım..
Inşallah canim. SagolasinAfiyet olsun canım, haydi bakalım pazartesi gelsin eksiler
Tebrikler canim. 60 ları da görürsün insallahGünaydın kızlar bugün tartıldım 79.0 kiloyum çok şükür keşke dün böyle olsaydı ama neyse bir dahaki haftaya inşallah 78-77 filan düşerim bende bu sabah geç kalktım eşim çocuğa bakınca kahvaltım ancak 11 de oldu normalde 8 buçuk gibi kahvaltı yapardım
Sabah
1, 5 yumurta ile menemen 5 zeytin, 3 ceviz
İnşallah canım yol uzun ama bu kararlılıkla veririzAfiyet olsun canim. Sabahtan yapınca sporu ne güzel oluyor demi ben sporu sabah yapinca tüm gün bütün işlerimi halletmiş gibi kaygısız kaygısız dolasiyorum
Inşallah canim. Sagolasin
Tebrikler canim. 60 ları da görürsün insallah
Tuvalete çıkamama durumu varsa çok etkiliyor ya da ödem olabilir ödem atıcı bişey ler yapabilirsinBen bu sabah tartıldım 1 kilo artıdayım hiç kaçamak yok, sporumuda yaptım, suyumu 3 litre içtim .
Ama oluyor böyle durumlar sabah çok üzüldüm, şimdi daha iyiyim.
80 dk spor yaptım aynı şekilde devam
Ödem olabilir ,maydanoz limon kürü yaptım inşallah işe yarar.Tuvalete çıkamama durumu varsa çok etkiliyor ya da ödem olabilir ödem atıcı bişey ler yapabilirsin
Başınız sağ olsun Rabbim rahmet eylesinKizlar haber geldi cok buyuk ihtimal kayinpederim vefat etmis esim gitti duruma gore bende aksam gitcem bir kac gun gelemeyebilirim saglicakla kalin
Canım ödemdir üzülme gider inşallah bazen oluyor hepimizdeÖdem olabilir ,maydanoz limon kürü yaptım inşallah işe yarar.
Sağol canım inşallah gider uğraşıyorum işte kendimceCanım ödemdir üzülme gider inşallah bazen oluyor hepimizde
Canım bırakma bak ilkbahar geldi biraz daha gayret edelim hem yalnız değilsin ki bizde varız birlikte başaracağız.Bulamiyorum basınız sagolsun cok üzüldüm
Kızlar bende devam etmeyee calısıyorım ama motıvasyonumu kybettım cok zorlanmaya basladım
Çok sağlıklı olmuş afiyet olsun canımMrb kızlar menümü vereyim sabahı yazmıştım zaten
Ara 10 fındık
Öğlen
1 kase mercimek çorbası, 4 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık et sote (kalanları bitirdim)
Ara
2 küçük muzun üstüne 1 kaşık kakao serpip yedim, 1 duble Türk kahvesi
Akşam
Ton balıklı marul salatası
Ama bugün hep halsizlik var üstümde sanırım temizlik yaparken üşüttüm bir kırgınlık var hiç halim yok, enerjim yok
Bende bırakmak istemiyorum son 4 kılom kaldı 9 kılo verdım ama kendimı cok kotu hıssedıyorum cor yorgun cok halsiz..gelen artı yı attım sayılır ..bırakmak ıstemıyorum ama eskısı gıbı de kararlı degılımCanım bırakma bak ilkbahar geldi biraz daha gayret edelim hem yalnız değilsin ki bizde varız birlikte başaracağız.
Anlıyorum canım bıkkınlıkta oluyor insanda çok az kalmış hedefine de.Bende bırakmak istemiyorum son 4 kılom kaldı 9 kılo verdım ama kendimı cok kotu hıssedıyorum cor yorgun cok halsiz..gelen artı yı attım sayılır ..bırakmak ıstemıyorum ama eskısı gıbı de kararlı degılım
Ödemdir canim o üzme tatlı caniniBen bu sabah tartıldım 1 kilo artıdayım hiç kaçamak yok, sporumuda yaptım, suyumu 3 litre içtim .
Ama oluyor böyle durumlar sabah çok üzüldüm, şimdi daha iyiyim.
80 dk spor yaptım aynı şekilde devam
Ben de su aralar misafir sınavından geçiyorum canim. O kadar zor tutuyorum ki kendimi anlatamam.Bu gün misafirim vardı misafir bahanesiyle bahar temizliğide aradan çıktı ama çok yoruldum çokta düzensiz beslendim yarında misafir var cumadan sonra düzenli beslenmeye devam inşallah
Yaz geliyor ya canim hemen hepimizde aynı psikoloji varBulamiyorum basınız sagolsun cok üzüldüm
Kızlar bende devam etmeyee calısıyorım ama motıvasyonumu kybettım cok zorlanmaya basladım
Afiyet olsun canim. Dikkat et kendineMrb kızlar menümü vereyim sabahı yazmıştım zaten
Ara 10 fındık
Öğlen
1 kase mercimek çorbası, 4 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık et sote (kalanları bitirdim)
Ara
2 küçük muzun üstüne 1 kaşık kakao serpip yedim, 1 duble Türk kahvesi
Akşam
Ton balıklı marul salatası
Ama bugün hep halsizlik var üstümde sanırım temizlik yaparken üşüttüm bir kırgınlık var hiç halim yok, enerjim yok
Afiyet olsun canimBende menümü yazayım kızlar
07:30 Maydanoz, limon kürü
Kahvaltı
1 yumurta
1 salatalık
2 kaşık lor peyniri
Öğlen
Yarım tavuk göğsü sote
2 kaşık yoğurt
1 domates 1 salatalık
Ara
2 tatlı kaşığı labne peyniri
1 ceviz
Akşam
4 kaşık yoğurt
Maydanoz,dereotu, nane
3 litre su
Leslie 2 mile 50 dk
Leslie 2 mile 35 dk
30 dk tempolu yürüyüş
Ay çok özendim sana 9 kilo versem son 4 kilom kalsa daha ne isterimBende bırakmak istemiyorum son 4 kılom kaldı 9 kılo verdım ama kendimı cok kotu hıssedıyorum cor yorgun cok halsiz..gelen artı yı attım sayılır ..bırakmak ıstemıyorum ama eskısı gıbı de kararlı degılım
Tam hastalık değil de halsizlik var ama ben kalktım 25 dk eliptik yaptım sonra duş aldım duruyu yıkadım şimdi daha iyiyim enerjim yerine geldiÇok sağlıklı olmuş afiyet olsun canım
Ayrıca geçmiş olsun ıhlamur varsa içebilirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?