107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Afiyet olsun canim. Sabahtan yapınca sporu ne güzel oluyor demi ben sporu sabah yapinca tüm gün bütün işlerimi halletmiş gibi kaygısız kaygısız dolasiyorum
Afiyet olsun canım, haydi bakalım pazartesi gelsin eksiler
Inşallah canim. Sagolasin
Tebrikler canim. 60 ları da görürsün insallah

İnşallah canım yol uzun ama bu kararlılıkla veririz

Ben bu sabah tartıldım 1 kilo artıdayım hiç kaçamak yok, sporumuda yaptım, suyumu 3 litre içtim .
Ama oluyor böyle durumlar sabah çok üzüldüm, şimdi daha iyiyim.
80 dk spor yaptım aynı şekilde devam
Tuvalete çıkamama durumu varsa çok etkiliyor ya da ödem olabilir ödem atıcı bişey ler yapabilirsin

Bu gün misafirim vardı misafir bahanesiyle bahar temizliğide aradan çıktı ama çok yoruldum çokta düzensiz beslendim yarında misafir var cumadan sonra düzenli beslenmeye devam inşallah

Mrb kızlar menümü vereyim sabahı yazmıştım zaten
Ara 10 fındık
Öğlen
1 kase mercimek çorbası, 4 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık et sote (kalanları bitirdim)
Ara
2 küçük muzun üstüne 1 kaşık kakao serpip yedim, 1 duble Türk kahvesi
Akşam
Ton balıklı marul salatası
Ama bugün hep halsizlik var üstümde sanırım temizlik yaparken üşüttüm bir kırgınlık var hiç halim yok, enerjim yok

Bulamiyorum basınız sagolsun cok üzüldüm
Kızlar bende devam etmeyee calısıyorım ama motıvasyonumu kybettım cok zorlanmaya basladım
Canım bırakma bak ilkbahar geldi biraz daha gayret edelim hem yalnız değilsin ki bizde varız birlikte başaracağız.

Çok sağlıklı olmuş afiyet olsun canım
Ayrıca geçmiş olsun ıhlamur varsa içebilirsin canım.

Bende menümü yazayım kızlar
07:30 Maydanoz, limon kürü

Kahvaltı
1 yumurta
1 salatalık
2 kaşık lor peyniri

Öğlen
Yarım tavuk göğsü sote
2 kaşık yoğurt
1 domates 1 salatalık

Ara
2 tatlı kaşığı labne peyniri
1 ceviz

Akşam
4 kaşık yoğurt
Maydanoz,dereotu, nane

3 litre su

Leslie 2 mile 50 dk
Leslie 2 mile 35 dk
30 dk tempolu yürüyüş

Canım bırakma bak ilkbahar geldi biraz daha gayret edelim hem yalnız değilsin ki bizde varız birlikte başaracağız.
Bende bırakmak istemiyorum son 4 kılom kaldı 9 kılo verdım ama kendimı cok kotu hıssedıyorum cor yorgun cok halsiz..gelen artı yı attım sayılır ..bırakmak ıstemıyorum ama eskısı gıbı de kararlı degılım

Anlıyorum canım bıkkınlıkta oluyor insanda çok az kalmış hedefine de.

Ben bu sabah tartıldım 1 kilo artıdayım hiç kaçamak yok, sporumuda yaptım, suyumu 3 litre içtim .
Ama oluyor böyle durumlar sabah çok üzüldüm, şimdi daha iyiyim.
80 dk spor yaptım aynı şekilde devam
Ödemdir canim o üzme tatlı canini
Bu gün misafirim vardı misafir bahanesiyle bahar temizliğide aradan çıktı ama çok yoruldum çokta düzensiz beslendim yarında misafir var cumadan sonra düzenli beslenmeye devam inşallah
Ben de su aralar misafir sınavından geçiyorum canim. O kadar zor tutuyorum ki kendimi anlatamam.
Bulamiyorum basınız sagolsun cok üzüldüm
Kızlar bende devam etmeyee calısıyorım ama motıvasyonumu kybettım cok zorlanmaya basladım
Yaz geliyor ya canim hemen hepimizde aynı psikoloji var
Afiyet olsun canim. Dikkat et kendine
Afiyet olsun canim
Ay çok özendim sana 9 kilo versem son 4 kilom kalsa daha ne isterim

Merhaba kizlar
Ikındı bir küçük muz yedim kahve kesmedi

Akşam
Çiğköfte ayran ve yeşillik vardi. Kaç tane yedim sayamadım da biraz kaçtı galiba. Ufaklık ağlayıp durdu ben de sofraya bi otur bi kalk yedigimden de bir şey anlamadım.

Ara
1 elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…