- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #1.921
Maşallah kız sanaGeçen pazartesi = 94.4
Bugün = 93
Sağol canım inşallah sizlerde verirsiniz o zaman sevincim kat kat artar.Maşallah kız sana
Zaten sabah su içmişsin onun artısı bile bayağı oluyor, öneml olan gayret etmek veririz mutlaka canım bu hafta olmazsa haftaya olur inşallah.Slm kizlar ugrayamadim gecen hafta cok yogundum,hAfta sonu tarla calisma sezonunu açtık madimak topladim 3 kilo kadar, tovbe ne kadar zormus toplamak karin kaslarim sirt kemiklerim gogus altlarim cok cok kotu agridi,dunde tarlada kucuk evimizi temizledik tam 7 saat sürdü yorulduk,bu calisma gunlerinde malesef yemekleri saat 20_21:00 de yedik,bahcede zamanimiz kısıtlı elektirik yok su yok evden kendimiz bozulmuyacak birseyler yapip getirip oglenleyin yiyoruz aksamida gec gidiyoruz..bugun gec kalktim birde regl olmam lazim olmadım ama odem var vc sorunum var ama bu hafta cok dikkat edemedim evde olmadigim icin yogun yorgunluk yemek saati gec yendi..
Sabah buyuk kupa bardakla su ictimdi tatilacagimi unuttumdu bu hafta artidayim hatalarım belli..
Geçen hafta 81,7
Bu hafta 82,5
o yok tatlım ögrenciyim açıktan okuyorum 10 kilo verdim 74 den 64 düştüm yemklerimden kısarak şimdi diyete başladım
Günaydın kızlar... Bu gün ilk kilo bildirimi benden gelsin. Bu hafta kaçamağım olmamasına rağmen çok bişey verememişim.sabah sabah modum düştü...
Geçen hafta 66,3
Bu hafta 65,8
Geçen pazartesi = 94.4
Bugün = 93
Slm kizlar ugrayamadim gecen hafta cok yogundum,hAfta sonu tarla calisma sezonunu açtık madimak topladim 3 kilo kadar, tovbe ne kadar zormus toplamak karin kaslarim sirt kemiklerim gogus altlarim cok cok kotu agridi,dunde tarlada kucuk evimizi temizledik tam 7 saat sürdü yorulduk,bu calisma gunlerinde malesef yemekleri saat 20_21:00 de yedik,bahcede zamanimiz kısıtlı elektirik yok su yok evden kendimiz bozulmuyacak birseyler yapip getirip oglenleyin yiyoruz aksamida gec gidiyoruz..bugun gec kalktim birde regl olmam lazim olmadım ama odem var vc sorunum var ama bu hafta cok dikkat edemedim evde olmadigim icin yogun yorgunluk yemek saati gec yendi..
Sabah buyuk kupa bardakla su ictimdi tatilacagimi unuttumdu bu hafta artidayim hatalarım belli..
Geçen hafta 81,7
Bu hafta 82,5
Maşallah canım süper.günaydın kızlarr
ben de bildiriimimi yapayım
geçen hafta 96,2
bugün 93,7
fark -2.5
detox mucizesi diyorum hatta detoxa 97yle başlamıştım. şimdi koruma programına geçtim.
maşallah cnm güzel vermişsin inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın
-500 desin tatlım daha ne istiyorsun
maşallah cnm çok güzel
bahçe işleri zordur Allah kolaylık versin cnm
haftaya verirsin merak etme
Üç çocukla koşturmaca içinde bu Detox su yapman büyük bir başarı sonucunu çok merak ediyordum tebrik ediyorum seni canımgünaydın kızlarr
geçen hafta 96,2
bugün 93,7
fark -2.5
detox mucizesi diyorum hatta detoxa 97yle başlamıştım. şimdi koruma programına geçtim.
maşallah cnm çok güzel
Maşallah sana ya senin adına çok sevindim inş daha bol eksiler görürsün...günaydın kızlarr
geçen hafta 96,2
bugün 93,7
fark -2.5
maşallah cnm çok güzel
Canım kabızlık için kuru meyvelerle yapılan tarifler var sanırsam emzirenler içinde uygunMrb kızlar
Geçen hafta 79.9
Bugün 80.3
Fark +400 gr
Nedeni kabızlık gün içinde yazamayabilirim diye şimdi yazdım. Bahar temizliğine başladım bende Bi dolu iş
Tebrikler canım.Günaydın kızlar
Geçen hafta 96
Bu hafta 94.8
Sonuç -1.2
Mrb kızlar
Geçen hafta 79.9
Bugün 80.3
Fark +400 gr
Nedeni kabızlık gün içinde yazamayabilirim diye şimdi yazdım. Bahar temizliğine başladım bende Bi dolu iş
Günaydın kızlar
Geçen hafta 96
Bu hafta 94.8
Sonuç -1.2
Gecen hhfta 63 500
Bu hafta 64 500
+1kılo
Üç çocukla koşturmaca içinde bu Detox su yapman büyük bir başarı sonucunu çok merak ediyordum tebrik ediyorum seni canım
Maşallah sana ya senin adına çok sevindim inş daha bol eksiler görürsün...
Gelelim bizlere noldu kızlar hepimiz çok kötüyüznoluyoruz silkelenip kendimize geliyoruz bu hafta, haftaya hepinizden bolll eksi bekliyorum, ben dahil
Aynen ins zaten psikolojiyle birden diyete atildim ama vücut diyete adepte olacak ins,simdi kizin provasi var gelis gidis iki saat yol ins otobus tutmaz sevmimm bu yuzden yolculugu..senide tebrik ederim guzel gidiyorsun ins hep boyle tikir tikir gider rabbim bu yolda sabir irade gücü versin ins..Zaten sabah su içmişsin onun artısı bile bayağı oluyor, öneml olan gayret etmek veririz mutlaka canım bu hafta olmazsa haftaya olur inşallah.
Bende seni tebrik ediyorum canım sende çok güzel kilo vermişin daha nice eskiler olsun inşallahTebrikler canım.
Insan ne guzel motive oluyor bu sozleri duyunca di mi. Yarin is cikisi arkadaslar oturmaya gideceklermis cafeye ben de gitcem bir arkadasin bolumu degisti bizden ayrildi veda yapcaz ona. Bakalim bana guzel yorumlar yapacaklar mi. Buyuk ihtimalle aksam yemegini orada izgara seklinde yerim ya da salatada alabilirim bilmiyorum.Merhaba kızlar
Geçen hafta 69.600
Bu hafta yine 69.600
Okula gittim geldim baya zayıflamışsın guzellesmissin dedilerOnlar beni en son 40 im ciktiktan sonra gormuslerdi.Yaklasik iki ay sonra iznim bitiyor umarim o zamana 63 leri gorurum.şimdi bir sürü iş var evde halledip döneceğim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?