- 11 Haziran 2016
- 536
- 959
- 53
- 47
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #1.901
Pazar günü kimsenin sesi çıkmıyor gerçektenPazar sessizliği
Aslinda daha iyi oluyor oyle olunca gune daha enerjik basliyorsun bende bir kere denemistim. Emineyi 7yi 5 gece kaldiriyorum bazen diyorum acaba 6da kalkip sporumu yapip emineyi oyle mi kaldirsam cunku genelde emineyi hazirlarken meryem uyaniyor bir daha yatma olayim olmuyor.Bugün sporu kahvaltıdan önce yaptım birde böyle deneyeyim.
Afiyet olsun cnm
Yarin gorcez bakalim tartini insallah 7lerde cikarsinGünaydın kızlar herkese iyi pazarlar
Sabah kahvaltım
3 kaşık yoğurt, 1 kaşık chia, 1 kaşık yulaf, 4kuru kayısı, 2 dilim armut karıştırıp yedim
Bugün daha hafif beslenmeyi düşünüyorum en azından 79.9 a düşeyim yeniden bugün 80.3 çıktım
Bugunu gercektende hafif gecirmissin bence yrn kesin 7leri gorursunİyi akşamlar arkadaşlar menümü vereyim sabahı yazmıştım zaten
Ara
5 çilek, 1 muz
Öğlen
1 tabak tavuklu nohut
1 bardak ayran
Akşam
Ton balıklı marul salatası
40 dk eliptik yaptım ve limon, maydanozlu su içtim
Hosgeldin cnm biraz tanitir misin kendini calisiyormusun evli misin coluk cocuk varmiselelam kızlar bende aranıza yeni katıldım kilom 64 boy 159 hedef kilo 42 vermem gereken daha 22 kilo var
o yok tatlım ögrenciyim açıktan okuyorum 10 kilo verdim 74 den 64 düştüm yemklerimden kısarak şimdi diyete başladım30 dk leslie yaptim hadi ben kacar
Insallah yrn herkes eksi gelir
Hosgeldin cnm biraz tanitir misin kendini calisiyormusun evli misin coluk cocuk varmi
Bir de menulerini sabah ara ogle ara aksam ara seklinde yazarsan (ara yapiyorsan tabiki ornek olsun diye yazdim) daha anlasilir olur. Daha once kilo verme deneyimin oldu mu yoksa ilk mi bu
Hoşgeldin canım inşallah birlikte hedeflerimize ulaşacağız.selelam kızlar bende aranıza yeni katıldım kilom 64 boy 159 hedef kilo 42 vermem gereken daha 22 kilo var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?