• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Gunaydin kizlar
Temizlik ,çocuklar derken ugrayamiyorum duzenli olarak.
Islerimi kolayladım baya. Bu cuma misafirlerim gelecek bunu da atlattım mi rahatım artık. Bu sabah tartıldım yine. Özel günüm şişliği falan gitmiş sanırım baya eksi gördüm. Keşke tartı günü Bugün olaymış 😄neyse haftaya insallah😁
Menü bildirimini düzenli yapamıyorum.
Dün kacamaksiz atlattım sporumu da yaptım.
Bugünü yazayım bari

Sabah
3 dilim peynir
6-7 zeytin
1.5 haşlanmış yumurta
Yesillik

üyeler
başlangıç
01.04.2019
08.04.2019
15.04.2019
22.04.2019
29.04.2019
haftalık fark
aylık fark
@mutlumuyum ki
71.9
63,5​
64,5​
+1,0
N nmgy
73.5
69,6​
69,6​
-
fantastikaaa fantastikaaa
99,5
96,6​
-
Umutdeniz4 Umutdeniz4
99.3
94,4​
93,0​
-1.4
Bulamiyorum Bulamiyorum
107
96,2​
93,7​
-2,5
@elifimm39
103.5
96,0​
94,8​
-1,2
S sdctnsn
84.0
79,9​
80,3​
+0,4
@BitmeyenUmidim
83.9
81,7​
82,5​
+0,8
@Humpty dumpty
89.0
87,5​
-
E Elizabeth
95.0
66,3​
65,8​
-0,5
@muhallebi741
74
64,5​
-

en çok kilo veren Bulamiyorum Bulamiyorum tebrik ederim cnm :KK9::sampiyon: başarının devamını dilerim

en az kilo veren hatta alan @mutlumuyum ki inşallah haftaya bol eksilerle gelirsin cnm
Tebrikler canım çok sevindim 1 haftamı olmuştu başlayalı?
Ayrıca liste içinde eline emeğine sağlık :KK9::KK9::KK9:

Kesinlikle 😁 onlar beni dogum sisiyle gordugu icin fark oldugundan fazla gelmistir gozlerine. :KK48: dün eski kıyafetlerimin çoğunu denedim içine girebildiklerimin sayısı baya artmış :KK71: bu aksamı iple cekelim o zaman bakalım tepkiler ne olacak

Evet canim. Bir de onlar beni gördüğünde ben hala balon gibiydim ödemi henüz atamamıştım. Üstüne yaklaşık 6 kilo verip ödemi atıp spor da yapınca fark edilecek hale gelmiş demekki😊

Inşallah canim

Afiyet olsun canim.

Afiyet olsun canim

Tebrik ederim Bulamiyorum Bulamiyorum canim. Sen o kürleri yaptın ya burada ben strese girdim.😄Çok azimlisin bravo valla👏👏👏

Inşallah canim. Hadi bakalım gazan mübarek olsun😊

Afiyet olsun canim

Tesekkurederim cnm

Tebrikler canım çok sevindim 1 haftamı olmuştu başlayalı?
Ayrıca liste içinde eline emeğine sağlık :KK9::KK9::KK9:

Tesekkur ederim cnm t gun detox 2 gun koruma vardi bugun 2. Gun koruma var ama pek saatlerim uymadi

Sabah12de yedimsimdi bi kahve ictim aksam kafede 17de buluscaz 17.30da anca yemek gelir bir ara yaparim birazdan cok acikmayayim diye

Nasıl kötü oldum şimdi hayat bir anlık işte süresi dolan gidiyor,üç günlük dünya.

Kızlar girmişken menümü de vereyim temizlik bitmedi henüz kolayladım gerçi banyo ve mutfak dolapları kaldı

Sabah
2 yumurta ile az patatesli omlet, 1 dilim hindi salam
Ara
1 muz, 5-6 çilek3 ceviz
Öğlen
1 tabak bulgur pilavı, 1 bardak ayran
Ara
1 muz, 1 portakal, 7-8 fındık, 1 duble Türk kahvesi
Akşam
1 fırında levrek, salata
Bugün meyveler fazla oldu ama çok yoruldum ve acıktım ondan
Bu arada akşam yemeğini de hala yemedim Duru uyuyor ayaklarımda

Kızlar girmişken menümü de vereyim temizlik bitmedi henüz kolayladım gerçi banyo ve mutfak dolapları kaldı

Sabah
2 yumurta ile az patatesli omlet, 1 dilim hindi salam
Ara
1 muz, 5-6 çilek3 ceviz
Öğlen
1 tabak bulgur pilavı, 1 bardak ayran
Ara
1 muz, 1 portakal, 7-8 fındık, 1 duble Türk kahvesi
Akşam
1 fırında levrek, salata
Bugün meyveler fazla oldu ama çok yoruldum ve acıktım ondan
Bu arada akşam yemeğini de hala yemedim Duru uyuyor ayaklarımda
Afiyet olsun canım.

Bugünkü menüm
08:30 maydanoz, limon kürü

09:00 Kahvaltı
2 kaşık yulaf ezmesi içine 1 ceviz, 1 kayısı, 1 hurma, 5 tane kuru üzüm ve yarım su b. süt.

12 : 30 Öğlen
1 tabak Ispanak yemeği
1 kâse yoğurt

16 Ara
2 tatlı kaşığı labne peyniri
1 tatlı kaşığı bal
2 tatlı kaşığı hindistan cevizi
Limon kabuğu rendesi ,hepsini karıştırdım chase kek gibi oldu 😊😊😊

18:45 Akşam
1 büyük kâse ısırgan otu çorbası
1 domates
Yarım salatalık

2.5 litre su

Spor yapamadım 😊😊😊

@melikee77 cnm onceki 2 hafta bildirim yapmadin eger bugunde yapmazsan uzulerek seni listeden cikaracagim

@Humpty dumpty cnm bildirimini bekliyorum

@tombuldut istanbuldan donmesiniz sanirim hala yogunluktan burayada ugrayamiyorsun seni gelince eklerim listeye

fantastikaaa fantastikaaa cnm bu hafta hic gelmedin insallah her sey yolundadir seninde bildirimini bekliyorum

Masallah cnm cok guzel vermissin ama listeue yeni eklenecegin icin far yazmicam sana.
Baslanguc kilon 74 muydu
Cnm merhaba. İnternetim bitti giremedim kusura bakma. Diyetime devam ediyorum 96 kiloyum. Artık aktif olarak devam edicem burada.

Günaydın kızlar
Hasibe de olmayınca buralar iyice sessizlesmis.
Menüyü yazayım
Sabah
2 dilim peynir
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Salatalık domates

Ara
1 elma
2 ceviz
Afiyet olsun canım, haydi bakalım pazartesi gelsin eksiler :KK9:

Günaydın kızlar... sabah 45 dk leslie yaptım sonra büyük bir bardak ılık limonlu su içtim, bu gün canım ekşi bir şeyler istedi, bir kase soslu zetin ve bir dilim kepek ekmeği yedim .karar verdim bu hafta kaçamak yapmamaya çalışacağım..
Maşallah canım ne güzel spor yapmışsın, kaçamak yapınca birkaç gün vücut onu yakmaya çalışıyor kilo vermek gecikiyor ve moralimiz bozuluyor.
Tartıdaki eksiler yiyeceklerden daha fazla mutlu ediyor.

Günaydın kızlar bugün tartıldım 79.0 kiloyum çok şükür keşke dün böyle olsaydı ama neyse bir dahaki haftaya inşallah 78-77 filan düşerim bende bu sabah geç kalktım eşim çocuğa bakınca kahvaltım ancak 11 de oldu normalde 8 buçuk gibi kahvaltı yapardım

Sabah
1, 5 yumurta ile menemen 5 zeytin, 3 ceviz

Günaydın kızlar bugün tartıldım 79.0 kiloyum çok şükür keşke dün böyle olsaydı ama neyse bir dahaki haftaya inşallah 78-77 filan düşerim bende bu sabah geç kalktım eşim çocuğa bakınca kahvaltım ancak 11 de oldu normalde 8 buçuk gibi kahvaltı yapardım

Sabah
1, 5 yumurta ile menemen 5 zeytin, 3 ceviz
Tebrikler canım :KK9:

Back