107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Slm kizlar sahura kalktim
Aksam ayakta utu yaptigim icin ayaklarim sisti herhalde uzerine basinca acidilar.
Cnm bir sey yemek istemedi bende musli yaptim 5 yk. Yaninada muz ve 4 ceviz koydum. Gecende sadece musli yedigimde cabuk acikmistim ondan bu sefer muz ve cevizde yedim. Cevizle beraber yedigim icin herhalde o 1 muzu bitirmeye zorlandim agzimda buyudu sanki. Eskiden olsa 2-3 muzu rahat yerdim
Screenshot_2019-03-21-05-10-36.png

Günaydın kızlar dünkü ve bu sabahki menüm
Çocuklar geç vakitte uyuyunca yürüyüş bandına çıkamadım komşuyu rahatsız etmeyim diye 15 dk lık leslie yaptım sadece

Eklentiler

• 20190321_085419.jpg
    20190321_085419.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 25
  • 20190321_085441.jpg
    20190321_085441.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 26
Gunaydin kizlar
Allah kabul etsin canım.
Allah razi olsun cm

Bende şimdi hastaneye endokrin bölümüne gidicem kontrol için inşallah sonuçlar iyi olur diyetisyenede gönderirler 3 yıl oldu herhalde gitmemiştim kontrole.
Kendimizi ne kadar ihmal ediyoruz degil mi...
Sonuclarini bizede haber et merak ederiz. Sabah tartildin mi ne yaptin

Günaydın kızlar dünkü ve bu sabahki menüm
Çocuklar geç vakitte uyuyunca yürüyüş bandına çıkamadım komşuyu rahatsız etmeyim diye 15 dk lık leslie yaptım sadece
Guzel menu cnm afiyet olsun

Sabah baktim ayse tolganin sitesine. Tariflerinin cogu evde olan malzemeler sadece bir kac sey almak lazim marketten. Gorur gormez hemen heyalecanlandim ama sonra oturup dusundum esimlede konustum. Simdilik bu sekilde devam etmeye karar verdim. Belki ileride Allah omur verirse seneye bu zamanlar yapabilirim. Bu ihtimal icin listelerini kaydetcem.
Onceligimi bu ara kaza oruclarima vermek istiyorum sonucta omrumuz ne kadar belli degil. Ertelemenin anlami yok yarina cikmak ya nasip.
Siz yapmak isterseniz inceleyin derim beslenme programiyla beraber spor programida yayinliyor haftanin 4 gunu yapiliyor 3 gunu serbest. Ne olursa olsun bu iste onemli olan spor. Ben o donemde once yuruyusu biraktim baktim kilo almaya basliyorum sonra yediklerime dikkat etmemeye basladim ve bu isi 3. Dogumdan sonraya biraktim.
Artik arkasina siginacak mazeretlerim kalmadi. Bu yuzden bu sefer basarili olacam insallah :super:

Sabah baktim ayse tolganin sitesine. Tariflerinin cogu evde olan malzemeler sadece bir kac sey almak lazim marketten. Gorur gormez hemen heyalecanlandim ama sonra oturup dusundum esimlede konustum. Simdilik bu sekilde devam etmeye karar verdim. Belki ileride Allah omur verirse seneye bu zamanlar yapabilirim. Bu ihtimal icin listelerini kaydetcem.
Onceligimi bu ara kaza oruclarima vermek istiyorum sonucta omrumuz ne kadar belli degil. Ertelemenin anlami yok yarina cikmak ya nasip.
Siz yapmak isterseniz inceleyin derim beslenme programiyla beraber spor programida yayinliyor haftanin 4 gunu yapiliyor 3 gunu serbest. Ne olursa olsun bu iste onemli olan spor. Ben o donemde once yuruyusu biraktim baktim kilo almaya basliyorum sonra yediklerime dikkat etmemeye basladim ve bu isi 3. Dogumdan sonraya biraktim.
Artik arkasina siginacak mazeretlerim kalmadi. Bu yuzden bu sefer basarili olacam insallah :super:
İnşaAllah canım bugün kendime tekrar soz veriyorum ve kacamak yapmadan ılk bir ayımı tamamladıgım gıbı tamamlamak istiyorum ...
Bir ay boyunca hıcbır kcmk yapmayacağım önce kendime sonra sıze soz veriyorum...
Haydi bugünden sonra bismillah..
Kızlar gano cay kahve sıcak cıkolata duydunuz mu

İnşaAllah canım bugün kendime tekrar soz veriyorum ve kacamak yapmadan ılk bir ayımı tamamladıgım gıbı tamamlamak istiyorum ...
Bir ay boyunca hıcbır kcmk yapmayacağım önce kendime sonra sıze soz veriyorum...
Haydi bugünden sonra bismillah..
Kızlar gano cay kahve sıcak cıkolata duydunuz mu
Ben duymadim cnm

Dondurucudan kiyma cikardim. Iftara yeni aldigim tavayla kofte yapayim diyorum insallah guzel olur yaninada salata ve yogurt :kk77:

günaydın kızlar temizlik yapıyordum giremedim hiç
sabah kahvaltıda 2 yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 5-6 zeytin şimdi de duble türk kahvesi ve 2 hurma

Selâm arkadaşlar halen hastanedeyim şu anda kan tahlili verdi sadece ,açlık ve tokluk şekeri bakacaklar.
Sonuçlar 15 güne ancak çıkarmış belli değil yani. Saat 11 ' de yemek yedim saat 2 ' de tekrar kan vereceğim, eve nasıl dönerim bilmiyorum 7 tüp kan verdim çokta yoruldum.
Inşallah sonuçlar iyi olurda yorgunluk önemli değil.

Selam kizlar sabah buyuk kase salata,2haslanmis yumurta,peynir zeytin,kucuk muz,3adet ceviz

Ara yogurt bir elma yiyebilirim

Aksam karabugdayli kabak,yogurt,salata..
Ara sekersiz cay icerim bol su içeceğim en az 3 lt
Spor 30dk yürüyüş olur..

Selâm arkadaşlar halen hastanedeyim şu anda kan tahlili verdi sadece ,açlık ve tokluk şekeri bakacaklar.
Sonuçlar 15 güne ancak çıkarmış belli değil yani. Saat 11 ' de yemek yedim saat 2 ' de tekrar kan vereceğim, eve nasıl dönerim bilmiyorum 7 tüp kan verdim çokta yoruldum.
Geçmiş olsun sonuçların çıkması çok uzunmuş gerçekten. Sonra mı diyetisyene göndericek yoksa sen mi gideceksin

SEKRETER OLARAK ÇALIŞIYORUM CANIM. BEKARIM BEN. 162 BOY 72 KİLO VAR. AMA YEMEK YEMEĞİ SEVİYORUM. ASLINDA SADECE SPOR İLE 2 AYDA 5 KİLO VERDİM. HAFTADA 3 GÜN SPORA GİDİYORUM. BAYA SIKILAŞTIM ESKİYE NAZARAN. BİDE BOĞAZIMI TAM OLARAK TUTABİLSEM DAHA İYİ OLACAK

SABAH SAAT 6 BUÇUKTA KALKIYORUM 7 DE EVDEN ÇIKIYORUM. ÇOĞU ZAMAN AÇ OLARAK ÖĞLENE KADAR BEKLİYORUM. ÖĞLEN 12 DE YEMEK YİYORUM ŞİRKETTE GÜNLÜK TAZE YEMEK. SAAT AKŞAM 7 DE EVDE OLUYORUM O ZAMANA KADAR GENE SADECE ÇAY VE KAHVE İLE BESLENİYORUM BAŞKA BİRŞEY YOK MALESEF. HAFTADA 3 GÜN KARDİYO VE FİTNES ÇALIŞIYORUM BİDE.

Gecmis olsun ins tahlil sonuclarin guzel cikar,evet tahliller gec çıkıyor,gelismeleri sabirsizlikla bekliyorum..

Anladım canım inşallah rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder🙏🙏🙏 ya aslında hayatımda hiç bu kadar uzun diyet yapmamıştım 3.5 ay oldu ondan dolayı biraz sıkıldım sadece ama toparlicam inşallah hedefe çok az kaldı ,,,, bak ben 3.5 ayda 13.5 kilo verdim sende yaz sonuna kadar hedef kilona ulaşır tedavine başlarsın inşallah🙏🙏🙏
Maşallah ne güzel kilo vermişsin :)

Yine diyete başlamadım. Hiç motivasyonum yok. Yazdıklarınızı okuyup özeniyorum ama kendim yapamıyorum neden ya :(
Sabah 2 poğaçacı yedim, öğlen yemekhanede çıkan et yemeği ve pilavı yedim. Veee tabi ki peşine tatlı yedim :(

Back