107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Tedaviye baslamistim birakmistim 14 takimi arada bi selam verip çıkıyorum simdi katilsam yine katlirim stres oluyom simdi burdayim zayiflayana kadar..Maşallah kizin buyumus zaman ne cabuk geçiyor, sende guzel kilo verdin maşallah azimlisin arada bikkinlik olur olsun hayat devam ediyor kaldigimiz yerden devamm...
Haklısın canım takım kuralları biraz daha sert oluyor,,, ne tedavisi canım,,,, evet zaman zaman bıkkınlık oluyor ama kendimize gelmemiz lazım,,, evet azimliyim güzel de kilo verdim ama son kilolar olunca sıkılmaya başladım biraz,,,,

Son düzenleme:
08 : 30
1 tatlı kaşığı çörek otu yağı
1 çay bardağı su

09 : 30 kahvaltı
2 kaşık yulaf ezmesi
1 çay bardağı süt
2 kuru kayısı
Yarım armut

13 : 00 ara
1 dilim peynir
5 yaprak roka

15 : 00 Öğlen

5 yemek kaşığı kinoa ile salata yaptım, maydanoz, dereotu, nane ve 1 domates.
3 kaşık yoğurt

19 : 30 akşam

Tavuk göğüs sote
1 bardak ayran
2 kaşık karnıbahar yemeği

3 litre su

Spor
Yarım saat tempolu yürüyüş
Leslie 20 dk.

Hafif tempolu yuruyusle basla cnm karin kaslarini cok zorlama bir sure. Menulerin guzel. Misafirlerin gidince gel hemen ara verme :KK66:
Tamam canım bir de öyle deneyeceğim.
Kizlar simdi instagramda gezerken ayse tolganin yeniden 8 haftada degisim programi baslattigini gordum. Daha once yayinladiginda yapmistim ve 8 haftada 16 kilo vermistim. O donem ise her gun yuruyerek gitmistim ama 40+40 en az 80 dk yuruyordum (bazen 42-45 oldugu oluyordu hizima gore) Isterseniz bir inceleyin. Aksam cocuklari yatirinca pcden bakcam bende telefondan biraz zorlandim sitede. Bu sefer haftalik memuyu resim olarak yapmislar ilk 2 haftayi indirdim sizede gondereyim.
Eki Görüntüle 2247979 Eki Görüntüle 2247980
Verdiğin kiloyu aldın mı? Aldıysan ne kadar sürede aldın?
Tebrik edilmeyi hakediyorsun canım tatlı krizini bende çok iyi bilirim 😊😊😊
Teşekkürler canim. Zaten beni o tatlı krizleri mahvetti😊

Ben de iki gündür emzirmiyorum çok şükür. İnşallah artık bırakır. Bir buçuk yaşında olacak.
İkinci hamilelik hemen olmaz diye düşünmüştük. Tetanoz aşısı oldum, antibiyotik kullanıyordum, evdeki mobilyaları taşıdık, kan pıhtılaşması ilacımı kullanmadım. Yani düşmesine sebep oldum bilmeden :KK43:

Bugün başlayamadım. Regl olacağım, çikolatayla saldırdım resmen. Yarın başlarım inşallah
Gecmis olsun rabbim tekrar nasip eder ins üzülme..

Ben de iki gündür emzirmiyorum çok şükür. İnşallah artık bırakır. Bir buçuk yaşında olacak.
İkinci hamilelik hemen olmaz diye düşünmüştük. Tetanoz aşısı oldum, antibiyotik kullanıyordum, evdeki mobilyaları taşıdık, kan pıhtılaşması ilacımı kullanmadım. Yani düşmesine sebep oldum bilmeden :KK43:

Bugün başlayamadım. Regl olacağım, çikolatayla saldırdım resmen. Yarın başlarım inşallah
Geçmiş olsun

Haklısın canım takım kuralları biraz daha sert oluyor,,, ne tedavisi canım,,,, evet zaman zaman bıkkınlık oluyor ama kendimize gelmemiz lazım,,, evet azimliyim güzel de kilo verdim ama son kilolar olunca sıkılmaya başladım biraz,,,,
Tup bebek tedavisi canim cocugum yok 15 yillik evliyim gecen cumartesi negatifi aldim,8 kg aldim bi 10-15 kg verip tekrar tedaviye başlıyacağım yasim geçiyor yumurta bulunmuyor hayirlisi bakalim,kendini bunaltma sikma canini ,canim acaba diyetinimi degistirsen gider daha zamanin var emziriyorsun,yada bir muddet diyet hakkinda konusma sohbet edelim yani diyeti birakmada o konu hakkinda dusunme cok kafan dagilsin..

Tup bebek tedavisi canim cocugum yok 15 yillik evliyim gecen cumartesi negatifi aldim,8 kg aldim bi 10-15 kg verip tekrar tedaviye başlıyacağım yasim geçiyor yumurta bulunmuyor hayirlisi bakalim,kendini bunaltma sikma canini ,canim acaba diyetinimi degistirsen gider daha zamanin var emziriyorsun,yada bir muddet diyet hakkinda konusma sohbet edelim yani diyeti birakmada o konu hakkinda dusunme cok kafan dagilsin..
Ben de üç yıl boyunca iki ameliyat, 7 tedavi gördüm. Sonunda kızımıza kavuştuk, sonra da doğal yolla hamile kaldım. İnşallah Allah seni de böyle sevindirsin

Slm kizlar
Bugun benimde yeme atagim oldu aksam ara yaptim normalde yapmazdim ama yinede hafif atlattigimi dusunuyorum. Yemekten sonra utu yaptim. Utu yaparken sanki burnuma lahmacun koktu canim bi cekti. Esime dedim bana kahve yapar misin. Sade kahveyi ictim gecti cok sukur :KK66:

Ogle yemeginden sonra ara ogunumu yazip yazmadigimi hatirlayamadim oradan baslayayim

Ara: filtre kahve 4 hurma
Ara: kayisili form cayi
Aksam: 1 kase tarhana corbasi, 1 kase yogurt, 1 tabak bamya yemegi
Ara: sikma portakal suyu ve 10 cig badem
Ara: sade nescafe

Screenshot_2019-03-20-18-46-31.png

Teşekkür ederim bende akşama tavuk, salata yoğurt yiyeceğim önerilere uyacağım bugün 😊😚

Yrn farki yaz cnm merak ediyorum

Gecmis olsun cnm. Nasibi yokmis demekki sonucta sen bile isteye sebep olmadin. Belki bu soylediklerini yapmasan ilacini kullansan bile dusecekti takdiri ilahi kendini suclama lutfen. Cikolataya cok saldirma ve bir an once baslamaya calis. Kakaolu muz benim favorim tatli istegi icin oneririm.

Canım teşekkür ediyorum
okuyorum arada sizi de
Tebrik ederim guzel kilolar vermissiniz darısı basıma
Birilerinin kacamak yaptığını görmek motivasyonumu etkiliyor
Ama okuyarak gaza geliyorum diyet günlüklerini
Şimdilik komsuculuk yapim sizinle:KK200:

Tmm cnm
Ne zaman gelmek istersen kapimiz acik

Son kilolari vermek daha zor olur cnm gr gr gider ama yilmadan devam et elbet hedef kilona ulasacaksin

Tamam canım bir de öyle deneyeceğim.

Verdiğin kiloyu aldın mı? Aldıysan ne kadar sürede aldın?

Teşekkürler canim. Zaten beni o tatlı krizleri mahvetti😊

Ben aldim cnm cunku dikkat etmedim 16 verdim 19 aldim ama zamanla hemen degil (temmuzdan ocaga kadar) sonrada hamile kaldim meryeme

Ben de üç yıl boyunca iki ameliyat, 7 tedavi gördüm. Sonunda kızımıza kavuştuk, sonra da doğal yolla hamile kaldım. İnşallah Allah seni de böyle sevindirsin

Amin cnm insallah

Bu arada meryem normalde 16.30-17.00 gibibyatar 18.00-19.00 arasi uyanirdi. Bugun 17.40ta uyudu 21.15te uyandi su an ituruyoruz beraber insallah birazdan yatarda bende uyurum uykum var

Yrn farki yaz cnm merak ediyorum

Gecmis olsun cnm. Nasibi yokmis demekki sonucta sen bile isteye sebep olmadin. Belki bu soylediklerini yapmasan ilacini kullansan bile dusecekti takdiri ilahi kendini suclama lutfen. Cikolataya cok saldirma ve bir an once baslamaya calis. Kakaolu muz benim favorim tatli istegi icin oneririm.

Tmm cnm
Ne zaman gelmek istersen kapimiz acik

Son kilolari vermek daha zor olur cnm gr gr gider ama yilmadan devam et elbet hedef kilona ulasacaksin

Ben aldim cnm cunku dikkat etmedim 16 verdim 19 aldim ama zamanla hemen degil (temmuzdan ocaga kadar) sonrada hamile kaldim meryeme

Amin cnm insallah
İnşallah yarın başlayayım canım. Akşam yediklerimi yazarım.
Muzun üstüne kakao döküp eziyor musun?
Evdeyken yaparım

İnşallah yarın başlayayım canım. Akşam yediklerimi yazarım.
Muzun üstüne kakao döküp eziyor musun?
Evdeyken yaparım
Muzu dilimleyip buzdolabi posetine koyuyorum uzerine 1 tk kakao atip poseti calkaliyorum muz dilimlerinin her yeri kakaoya bulaniyor muzlu cikolata yiyor gibi oluyorsun.

Birde muzu butun olarak kakaoya buluyorum ince ince dilimleyip kakaosuz temiz yuzeyini hindistan cevizine buluyorum onlu arkali o da guzel oluyor

Kizlarrr cok uykum var. Esim ben yatiririm meryemi sen yat dedi gideyimde yatayim. Ayse tolgayada yrn bakarim artik simdi okudugumu anlayamam kafam yerinde degil

Muzu dilimleyip buzdolabi posetine koyuyorum uzerine 1 tk kakao atip poseti calkaliyorum muz dilimlerinin her yeri kakaoya bulaniyor muzlu cikolata yiyor gibi oluyorsun.

Birde muzu butun olarak kakaoya buluyorum ince ince dilimleyip kakaosuz temiz yuzeyini hindistan cevizine buluyorum onlu arkali o da guzel oluyor
Süpermiş. Tam bir tatlı sever tarifi :) Bu arada senin yazdığın pek çok şeyi ben yapamıyorum. Kızım 17 aylık ama yanında ütü yapamıyorum, yemek yapamıyorum. Hepsini elimden alıp kendi yapmak istiyor. Maşallah üç çocukla iş de yapıyorsun yemek de. Nazarım değmesin. Benimki de biraz büyüyünce peşimi bırakır mı acaba :)

Süpermiş. Tam bir tatlı sever tarifi :) Bu arada senin yazdığın pek çok şeyi ben yapamıyorum. Kızım 17 aylık ama yanında ütü yapamıyorum, yemek yapamıyorum. Hepsini elimden alıp kendi yapmak istiyor. Maşallah üç çocukla iş de yapıyorsun yemek de. Nazarım değmesin. Benimki de biraz büyüyünce peşimi bırakır mı acaba :)
Bende yaninda yapmiyorum cnm utuyu. Kizlara babasi bakiyir ben ara odada utu yapiyorum. Yemegide meryem uyurken yapmaya calisiyorum eger uyaniksa ya mutfakta mama sandalyesine oturtuyorum ya da salonda battaniye uzerine birakiyorum ki o zaman 2-3 dk da bir kapidan kontrol ediyorum. Yeni yeni yurutece koymaya basladim o da biraz rahatlatir beni. Asil biraz daha buyuyup bunlarin hepsinden sikilinca ne yaparim bilmem. O zamanda insallah ablalariyla oyalanir diye umit ediyorum.

Hadi ben yattim iyi gecelerrr :uykucu::uykucu::uykucu:

Anladım canım inşallah rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder🙏🙏🙏 ya aslında hayatımda hiç bu kadar uzun diyet yapmamıştım 3.5 ay oldu ondan dolayı biraz sıkıldım sadece ama toparlicam inşallah hedefe çok az kaldı ,,,, bak ben 3.5 ayda 13.5 kilo verdim sende yaz sonuna kadar hedef kilona ulaşır tedavine başlarsın inşallah🙏🙏🙏

X