107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

kt sonrası tabiki kilo aldım cnm çünkü bağırsaklar dolmaya başladı ve tuz tüketmeye başladım. bu yüzden takımdanda izine ayrıldım. yeni düzene alışınca takımdaki listeye tekrar dönücem inşallah

Süper canım o da kilo sayılmaz aslında, probiyotik sonrası ne yapmayı planlıyorsun, seviye 6 mı, 9 mı
O zamanki kilo durumuma gire karar vercem cnm su seviye 8 bir bitsinde. Gerci sonrada ramazan gelecek. Herhalde ramazan sonrasina bakarim bilemiyorum simdi

07.02.2020

Bugün tartıldım. Az da olsa kaybım var. Bu beni mutlu etti. 59.7 yi gördüm.

21:00 güveçte yahni, 1 kase yoğurt, 3-4 tane ev yapımı salatalık turşusu, biraz roka
22:30 1 bardak süt

Gün içinde bir şey yemedim. Sadece 1 şişe maden suyu ve yeşil çay içtim.

2 litreden biraz fazla su içip, 1 saat 15 dk yürüyüş, ardından 30 dk egzersiz yaparak günü tamamladım.

08.02.2020 menüsü

21:00 köfteli yoğurt çorbası, bir küçük parça haşlanmış et, 2 çorba kaşığı pirinç pilavı, 3 çorba kaşığı yoğurt

2 litre su içip, 1 saatlik egzersiz yaptım.

09.02.2020

18:00 şekersiz türk kahvesi
20:15 yaklaşık 200 gr yaprak et döner, 1 dilim ekmek, şalgam suyu, birkaç tane acı biber
21:00 iki tatlı kaşığı sütlaç

Bugün 50 dk egzersiz yaptım ve 1,5 litre su içtim.

10.02.2020 menüsü

15:00 sucuklu yumurta, peynir, 1 bardak süt
20:30 domates çorbası, kereviz yemeği, ton balıklı salata
21:00 1 er tatlı kaşığı sütlaç ve kazandibi

2 litre su 1 saat egzersiz

11.02.2020 menüsü

12:30 2-3 dilim sucuk, peynir, 6 tane zeytin, 1 dilim ekmek, 1 er çay kaşığı çilek reçeli ve karadut pekmezi
18:30 şekersiz kahve
21:30 5-6 sıkım çiğköfte, yarım lavaş, bol marul ve ayran

2 litre su ve 1 saat egzersiz tamamlandı.

mimesis
Slm cnm
Menulerin ve sporlarin gayet guzel gidiyor
Haftasonundan beri yasadigim bazi olaylardan dolayi mesaj yazmiyorum. Yeri geldigince yazicam sadece bir sure izleyici olarak kaliyorum. Eger istersen menu yazmaya devam edebilirsin toplu halde bakarim sen yazmayinca motivasyonum dusuyor diyorsanda saygi duyarim.

İnşallah her şey yolundadır. Yakın zamanda geri dönmeniz dileğimle.
Elbette siz yazdıklarıma cevap verince motive oluyorum ama siteye yazmak da beni disipline ediyor, kendime karşı daha dürüst davranıyorum. Yine de yazmaya devam edeceğim. :) Her gün olmasa bile birkaç günü birleştirip yazarım.

Tamam cnm ben de bir kac gune hallederim insallah o konuyu

Selam canım nasılsın, herşey yolunda mı şifa orucu nasıl gidiyor. Sanırım halletmen gereken bir konu vardı çözebildin mi, hep merak edip bakıyorum sana

14.02.2020

Tartılma günümdü bugün. 59.4 ile haftayı kapattım.

12:25 haşlanmış yumurta, peynir, 5-6 tane zeytin
15:00 yeşilçay ve yarım avuç kadar kavrulmuş fındık içi
19:00 yayla çorbası, kuru fasülye, 1 kase yoğurt, birkaç tane salatalık turşusu, 1 dilim çavdar ekmeği
20:30 çeyrek muz, 1 küçük mandalina

1,5 saat egzersiz yaptım. (Dün 1 saate tamamlayamadığım için bugün biraz fazla yaptım), 2 litre su

13.02.2020

14:40 peynir, 1 tane muz, yeşil çay
19:00 pırasa yemeği, ızgara tavuk, 1 kase yoğurt, turşu

2 litre su ve 30 dk egzersiz

12.02.2020

11:00 Haşlanmış yumurta, peynir, birkaç tane zeytin, biraz roka, yeşil çay
19:00 domates çorbası (kremasız, süt ile yaptım), kereviz yemeği, ton balıklı salata

2 litre su, 1 saat egzersiz

Hosgeldin cnm
Hazirana kadar 38 kilo neden olmasin. 8 ay var daha ortalama 4-5 kilo vermen lazim ayda. Ilk aylar hizli gider ama daha sonra yavaslar. Hesaptan biraz daha fazla surebilir ama olsun sen niyetine girdin ya okur insallah bir sekilde
Gıdı nikin değişti diye tanıyamadım önce burhan nikli ayşecik nasılsın ,bende kilo aldım malesef, hasibemin menülerine bakarken seni gördüm yazayım dedim, seviyelere başladım yapabildiğim kadar yapicam inşallah ,sen ne yaptın başladın mı gurup olarak başlıyoruz +90 da sende gel

Slm kizlar.
Bu aralar biraz saglik problemi yasiyorum cumartesi dr randevum var. Drla gorustukten sonra sonuclari buraya yazarim insallah.
Kisa bir aradan sonra tekrar gorusecegiz insallah.

Slm kizlar.
Bu aralar biraz saglik problemi yasiyorum cumartesi dr randevum var. Drla gorustukten sonra sonuclari buraya yazarim insallah.
Kisa bir aradan sonra tekrar gorusecegiz insallah.

Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…