- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.541
Sali gunu denetlememiz var bu yuzden bu hafta isleri sıkı tutuyorum. Normal servis isleyisleride var. 3 gunluk acliklarimda olunca cok yoruluyorum eve gelince uyuyup kaliyorum. Bu yuzden fazla giremedim kusura bakmayim
Senin baslangicinda hayirli olsun. Baslamadan once kendine bir takvim hazirlasaydin cunku ramazana az kaldi. Ramazan programini inceledin mi grupta seviye 2yi ramazan programi seklinde duzenlemisler yani seviye 2 ye ramazanda baslayacakmis gibi ayarla kendini obur turlu
Ramazanda sıkınti olur
Gece ogunun olmasaydi menun gayet guzeldi cnm. Gece yediklerinde sagliksiz degil aslinda ama saatten dolayi sikinti var. Buyuk ihtimalle annenin israr ettigini dusunuyorum.İyi akşamlar. Yaklaşık 2 günlük öğrenci evi toparlama işlerinden sonra an itibari ile annemlerin evine gelmiş bulunmaktayım. :)
22.01.2020
10:30 yarım dilim ekmek, çırpılmış 1 yumurtanın yarısı, peynir, şekersiz çay
11:30 şekersiz türk kahvesi
15:00 bir kase tarhana çorbası, 1 çorba kaşığı yoğurt, 1 küçük muz ve bir iki dilim mango
Akşam 10 a doğru annemlere geldim. Çok az çorba içip yanında 2 çorba kaşığı et sote yedim.
1,5 litre su içtim. Spor bugün de yapılmadı.
Ben 30 agustosta grupla basladim cnm. Karaciger temizligim ozel gunume denk geldigi icin 6. Seviyeyi 2 hafta uzattim. Seviye 7nin birinci haftasini bitiriyorum haftaya cuma insallah karaciger temizligimi yapicam. Takvimi hic bozmadim aynen uyguladim. Seviyelerde geriye donus yapmadim.Merhaba sayfanızı epey okudum :) nereye gitsem ne yapsam karşıma hep aynı şey çıktı sizin de yaptınız Ahmet apa bende epey uzun zamandır okuyorum ama niyet edip başlayamadım bi türlü ama bugün 1. Günüm başladım. Bir şey soracağım size 5. Seviyeye kadar gelip sonra 1 seviyeden mi devam ettiniz? 7. Seviyeye kadar tamamladınız mı sonra başa dönülebilir mi. Siz aslında 4 ay da sanırım 74 düşmüşsünüz ilk anlardan sonlara kadar okudum ara ara atlayarak :)
Senin baslangicinda hayirli olsun. Baslamadan once kendine bir takvim hazirlasaydin cunku ramazana az kaldi. Ramazan programini inceledin mi grupta seviye 2yi ramazan programi seklinde duzenlemisler yani seviye 2 ye ramazanda baslayacakmis gibi ayarla kendini obur turlu
Ramazanda sıkınti olur