- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.401
Hosgeldin. Tabiki bize katilabilirsin. Zaten kalabalik degiliz bir ben varim bir deHanımlar merhaba bende iki yıl önce 75 ten 57 ye kadar düştüm şu an yine 73.8 e çıktım arayistayim yanliz yapamıyorum .Aslında bir topige yazdım ama oradaki kurallara uyamiyacagimi anladim sizlerle denemek isterim kabul ederseniz .
Evet 3 sun sudan baska bir sey yok. Hastaliklardan kurtulmak icin sifa orucu diye geciyor. Niyet edince Allah yardim ediyor. Su an 77-78 kiloyumMaşallah 3 gün sudan başka bir şey yok öylemi nasıl başarıyorsunuz zorlamıyormu
Konu başında 9lu rakamlara inmişsiniz ilerki sayfaları okuyamadim şu an kac kilosunuz?
HosbuldumHosgeldin. Tabiki bize katilabilirsin. Zaten kalabalik degiliz bir ben varim bir demimesis var seninle 3 oluruz. Gun icerisinde is dolayisiyla cok giremezsem bile mutlaka aksamlari bakiyorum. Menu yazabilrsin eksigini fazlani beraber konusup toparlamays calisiriz. Spor da yapabiliyorsan ne ala
Evet 3 sun sudan baska bir sey yok. Hastaliklardan kurtulmak icin sifa orucu diye geciyor. Niyet edince Allah yardim ediyor. Su an 77-78 kiloyum
Bendede 3 cocuk var. Baya yorucu oluyor is guc coluk cocuk. Allah saglik sihhat versinHosbuldumTebrik ederim çok iyi vermissin .bende sürekli giremeyebilirim 3 oğlum var isim bitmiyor. Hergün yazmaya çalışırım bir düzene girerim inşallah. Su orucunu bende denemek isterim inşallah.
Harikasın gerçekten umarım bu fotodan bende paylaşırım
Daha iyilerini paylasirsin insallah cnmHarikasın gerçekten umarım bu fotodan bende paylaşırım
Olan olmus bir kere cnm yapacak bir sey yok olmasaymis iyiymis ama ne yapalim zamani geri alamayiz. Bu saatten sonra su ana ve onumuzdeki gunlere bakicaz. Aammmaaaannnn nasil olsa yedim bozdum bir kac gun daha yiyim ya da yarin baslarim, nasil olsa daha once basladim simdide yapabilirim diye ertelersen benim gibi 107den 92ye dusmusken tekrar 105e cikarsin ona goreMerhaba. Hoşgeldin yagmur7968. :)
HasibeG azminize gerçekten hayranım. Yazdığınız her mesaj psikolojik olarak beni çok iyi hissettirip, motive ediyor. Yüklediğiniz fotoğraf azminizin en güzel kanıtı bence.
Dün akşam giremedim. Dün ve bugün beslenme düzenimi bayağı bozdum o yüzden biraz moralim bozuldu aslında.
31.12.2019
İlk öğünden önce 2 kuru kayısı 1 bardak su içtim. Akşama eşimle dışarıda yemek yiyeceğimiz için sadece 1 muz yedim. Akşam 7 civarı dışarıda yedik yemeğimizi. Yemekten sonra yaklaşık 45 dakika yürüyüş yaptık. Doğum günüm için eşim pasta almış. Kırmak istemedim 1 dilim pasta yedim eve geldiğimizde. Meyve, kuru yemiş faslı derken akşam 11 e kadar bir şeyler yemiş oldum maalesef.
01.01.2020
8 aydan beri ilk defa eşimle birlikte kahvaltı yapma fırsatımız oldu. Tost yaptık, yanında da klasik kahvaltılıklar vardı. Akşam yemeğini 19:30 gibi yedik. Izgara köfte, ayran ve salata ile kapanışı yaptım. 2 saate yakın yürüyüş yaptım. (20-25 dk lık ama farklı mekanlarda partlar halinde yürüyüş oldu. Kesintisiz yürüyüşün yerini tutmaz ama inşallah bir faydası olmuştur :) ) Cuma günü tartılacağım ama bu 2 gün yüzünden fazla kilo kaybım olduğunu sanmıyorum.
Olan olmus bir kere cnm yapacak bir sey yok olmasaymis iyiymis ama ne yapalim zamani geri alamayiz. Bu saatten sonra su ana ve onumuzdeki gunlere bakicaz. Aammmaaaannnn nasil olsa yedim bozdum bir kac gun daha yiyim ya da yarin baslarim, nasil olsa daha once basladim simdide yapabilirim diye ertelersen benim gibi 107den 92ye dusmusken tekrar 105e cikarsin ona gore
Vazgeçmek yok.Kilo verme konusunda ilk defa bu kadar istekli ve azimli hissediyorum kendimi. Birlikte bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum.
Masummasum123 hosgeldin cnm
Su orucu hastaliklardan kurtulmak sifa bulmak amaciyla tutulan bir oruc yani ben o niyetle tutuyorum. Facebookta "ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar" diye bir grup var oradaki seviyeler programini uyguluyorum. Dr. Aidin Salih'in onerileriyle olusturulan bir program. Bu programdada 7 kere 3 gunluk sifa/su orucu turuluyor. Istersen grubu inceleyebilirsin
Boyumuz ayniymis yasimizda ayni sayilir. Veririz birlikte insallah kilolarimizi.
Evli misin coluk cocuk var mi calisiyor musun
Ve tartildimHoşbuldum canım çok tşk ederim..
evet evliyim 2 evladım var çok şükür
Bu kilolar doğum kiloları ahhh ah
Yok çalışmıyorum canım.
sen ?
Hosbuldum:)Önümüzdeki günlerde toparlarsın sıkma canını.Merhaba. Hoşgeldin yagmur7968. :)
HasibeG azminize gerçekten hayranım. Yazdığınız her mesaj psikolojik olarak beni çok iyi hissettirip, motive ediyor. Yüklediğiniz fotoğraf azminizin en güzel kanıtı bence.
Dün akşam giremedim. Dün ve bugün beslenme düzenimi bayağı bozdum o yüzden biraz moralim bozuldu aslında.
31.12.2019
İlk öğünden önce 2 kuru kayısı 1 bardak su içtim. Akşama eşimle dışarıda yemek yiyeceğimiz için sadece 1 muz yedim. Akşam 7 civarı dışarıda yedik yemeğimizi. Yemekten sonra yaklaşık 45 dakika yürüyüş yaptık. Doğum günüm için eşim pasta almış. Kırmak istemedim 1 dilim pasta yedim eve geldiğimizde. Meyve, kuru yemiş faslı derken akşam 11 e kadar bir şeyler yemiş oldum maalesef.
01.01.2020
8 aydan beri ilk defa eşimle birlikte kahvaltı yapma fırsatımız oldu. Tost yaptık, yanında da klasik kahvaltılıklar vardı. Akşam yemeğini 19:30 gibi yedik. Izgara köfte, ayran ve salata ile kapanışı yaptım. 2 saate yakın yürüyüş yaptım. (20-25 dk lık ama farklı mekanlarda partlar halinde yürüyüş oldu. Kesintisiz yürüyüşün yerini tutmaz ama inşallah bir faydası olmuştur :) ) Cuma günü tartılacağım ama bu 2 gün yüzünden fazla kilo kaybım olduğunu sanmıyorum.
Hoşgeldin canımSelam hanımlar
Bende aranıza katılmak isterim.
83-84 kilodayım boyum 168 yaşım 32
20 kilo vermek istiyorum
İnşallah veririm sağlıkla amin
Afiyet olsun hafif sağlıklı bir menü olmuş peki çayı hep kahvaltıdan 2 saat sonramı içersin?1.1.2020 menum
11.00 esimle disarida kahvalti yaptik yasak hicbirsey yemedim. Tek kacamagim yemekten 2 saat sonra icmem gereken cayi yemekle beraber icmem oldu. Domates salatalik yumurta yesil zeytin acika peynir cesitleri 2 dlm salam.
16.30 filtre kahve
18.00 4yk tane fasulye yemegi 3yk kapuska yogurt findik
Su 2 lt
Persembe cuma cumartesi oruca niyetleniyorum. Bu yuzden 3 gun menu yazmicam