- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.001
Kızın nasıl oldu canım inşallah iyidir kuzu , hastanede olunca zor tabi diyet işleri , sağlığına kavuşsunda çocuk evinize geçince daha iyi olacakafiyet olsun cnm guzel menu.
Ben esimi bekliyorum hala yemek getirsin diye 20 dkya gelir sanirim. Hastanede yayla corbasi (terbiyesinde un vardir) makarna kofte (icinde ekmek vardi) ondan hic birinden alamadim.
Sagol cnm❤❤Kızın nasıl oldu canım inşallah iyidir kuzu , hastanede olunca zor tabi diyet işleri , sağlığına kavuşsunda çocuk evinize geçince daha iyi olacak
Il saglik mudurlugumuz refakatci izni kabul etmiyormus suistimal edildigi icin. Anca refakat ettigin kisi sehir disinda yatarsa kabul ediyormus. (Sacmalik). Yani evime arabayla 5 dk olan kendi calistigim hastanem dururken, arabayla yarim saat olan duzce devlet hastanesine yatirmam gerekirdi refakat izni alabilmem icin.Bulamiyorum canım hala hastanedesiniz heralde izinli misin çocuğa nasıl bakıyorsun tekrarda çm geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir
Çok saçma gerçekten ,insanlar keyfinden kalmak istemiyor herhalde hastanede, benim oğlum 5 yaşındayken akdeniz ateşi atağı geçirdi apandisit zannedip ameliyat ettiler ve yanına beni almadılar o kadar çok ağladı ki psikolojisi bozuldu okula bile gitmek istemedi yalnız kalamıyor hiçbiryerdeIl saglik mudurlugumuz refakatci izni kabul etmiyormus suistimal edildigi icin. Anca refakat ettigin kisi sehir disinda yatarsa kabul ediyormus. (Sacmalik). Yani evime arabayla 5 dk olan kendi calistigim hastanem dururken, arabayla yarim saat olan duzce devlet hastanesine yatirmam gerekirdi refakat izni alabilmem icin.
Her neyse bashemsireyle konustum dedim beni bir yere cekme en azindan cocuk servisinde kalayim. Kizimi yanima alip pc islerine bakarim dedim. Tamam dedi. Sagolsun arkadaslar is yaptirmadilar bana sen cocugunla ilgilen dediler. Ben yinede vicdanen rahat edeyim diye arandim bir iki is yaptim. Boyle idare ediyoruz iste. Yillik izinimde yok yazdiramiyorum ucretsiz izine cikicam diye kullanmistim hepsini.
Gecmis olsun cnm sizede.Çok saçma gerçekten ,insanlar keyfinden kalmak istemiyor herhalde hastanede, benim oğlum 5 yaşındayken akdeniz ateşi atağı geçirdi apandisit zannedip ameliyat ettiler ve yanına beni almadılar o kadar çok ağladı ki psikolojisi bozuldu okula bile gitmek istemedi yalnız kalamıyor hiçbiryerde
Çok saçma gerçekten ,insanlar keyfinden kalmak istemiyor herhalde hastanede, benim oğlum 5 yaşındayken akdeniz ateşi atağı geçirdi apandisit zannedip ameliyat ettiler ve yanına beni almadılar o kadar çok ağladı ki psikolojisi bozuldu okula bile gitmek istemedi yalnız kalamıyor hiçbiryerde
10:30
2 dilim ekmek, domates,biber karışık sote, 1 dilim beyaz peynir
15:00
Türk kahvesi, yarım şeftali
17:30
3 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık taze fasulye, 1 su bardağı kefir
Slm kizlar
Bugunku menum
10.00 sade turk kahvesi
12.40 resim kahvalti
15.00 cay
18.00 sade filtre kahve
19.30 resim
22.30 cay
Bu arada yarin tarti ne gosterecek cok merak ediyorum hastanede oldugum icin tartilamadim ama 9lu hanelere dustugume inaniyorum.
Eki Görüntüle 2306994 Eki Görüntüle 2306997
Afiyet olsun canım, tartı günü cumartesi mi?
Ben de diyetteyim arkadaşlar :) alışıyor insan az yemeye. Diyetisyen eşliğinde ilerliyorum. Diyetisyenin verdiği her şeyi yiyemiyorum. Az bile oluyor yediklerim. Bir sıkıntı oluşur mu az bilmiyorum. Çünkü doyuyorum. Mesela öğlen dört kaşık sebze oluyor.ben çiğ havuç ve salatalar ile doyuyorum.
Evet uygulamak lazım. Bilirsiniz ki sürekli yemek hazır olmuyor. Mecbur ciğ ile idare ediyorum.Pazartesi cnm
Slm cnm. Benim fikrimi sorarsan listendeki her seyi ye cunku diyetisyenin ona gore kalori hesapliyor senin icin. Bir sonraki kontrolunde ona gore dusurur.
Bu arada gunaydin
Sabah eminenin atesi 37.4 tu bir sey vermedim dustu ama hafif atesi oldugu icin tahlilini yarin alalim dedik. Dislerini gosterdim dis druna taburcu olduktan sonra 5 gun daha antibiyotik surup kullan dedi kotu olmus dedi. Normalde 20lik disler bu sekilde olur dedi. Ilac bitince kontrole cagirdi.
İnşallah düzelir tamamen ,çocuklar hasta olmasa onlar kolunda serum hastanede yatarken içim acıyor bizde çok çektik çok zorBu arada gunaydin
Sabah eminenin atesi 37.4 tu bir sey vermedim dustu ama hafif atesi oldugu icin tahlilini yarin alalim dedik. Dislerini gosterdim dis druna taburcu olduktan sonra 5 gun daha antibiyotik surup kullan dedi kotu olmus dedi. Normalde 20lik disler bu sekilde olur dedi. Ilac bitince kontrole cagirdi.
Hoşgeldin canım, bende diyetisyene gidiyorum listeye uyduğum zaman çok güzel kilo veriyorum ,bu ara düzenli değilim kilo veremedimBen de diyetteyim arkadaşlar :) alışıyor insan az yemeye. Diyetisyen eşliğinde ilerliyorum. Diyetisyenin verdiği her şeyi yiyemiyorum. Az bile oluyor yediklerim. Bir sıkıntı oluşur mu az bilmiyorum. Çünkü doyuyorum. Mesela öğlen dört kaşık sebze oluyor.ben çiğ havuç ve salatalar ile doyuyorum.
Ya peki nasıl uymuyorsunuz? Yani daha mı az daha mı fazla? Ben daha az yiyorum. Çünkü değişik bir tokluk hissediyorum.Hoşgeldin canım, bende diyetisyene gidiyorum listeye uyduğum zaman çok güzel kilo veriyorum ,bu ara düzenli değilim kilo veremedim