107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

afiyet olsun cnm guzel menu.
Ben esimi bekliyorum hala yemek getirsin diye 20 dkya gelir sanirim. Hastanede yayla corbasi (terbiyesinde un vardir) makarna kofte (icinde ekmek vardi) ondan hic birinden alamadim.
Kızın nasıl oldu canım inşallah iyidir kuzu , hastanede olunca zor tabi diyet işleri , sağlığına kavuşsunda çocuk evinize geçince daha iyi olacak

Slm kizlar aksam 9.30da ateslendi emine yine serum taktim. Uyudu simdi. Bende hemen size bakayim dedim. Sonra kizlarla bi bardak cay icer gelip yatarim yorgun hissediyorum kendimi.
Menumu resim olarak koyuyorum.
10.00 sade turk kahvesi
12.45 resim
20.10 resim. Fasulyenin yarisini yedim. Kalan yarisini da yarin yerim.
21.30 cay
Birazdan da cay icicem

Kızın nasıl oldu canım inşallah iyidir kuzu , hastanede olunca zor tabi diyet işleri , sağlığına kavuşsunda çocuk evinize geçince daha iyi olacak
Sagol cnm❤❤

Bulamiyorum canım hala hastanedesiniz heralde izinli misin çocuğa nasıl bakıyorsun tekrarda çm geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir
Il saglik mudurlugumuz refakatci izni kabul etmiyormus suistimal edildigi icin. Anca refakat ettigin kisi sehir disinda yatarsa kabul ediyormus. (Sacmalik). Yani evime arabayla 5 dk olan kendi calistigim hastanem dururken, arabayla yarim saat olan duzce devlet hastanesine yatirmam gerekirdi refakat izni alabilmem icin.
Her neyse bashemsireyle konustum dedim beni bir yere cekme en azindan cocuk servisinde kalayim. Kizimi yanima alip pc islerine bakarim dedim. Tamam dedi. Sagolsun arkadaslar is yaptirmadilar bana sen cocugunla ilgilen dediler. Ben yinede vicdanen rahat edeyim diye arandim bir iki is yaptim. Boyle idare ediyoruz iste. Yillik izinimde yok yazdiramiyorum ucretsiz izine cikicam diye kullanmistim hepsini.

Çok saçma gerçekten ,insanlar keyfinden kalmak istemiyor herhalde hastanede, benim oğlum 5 yaşındayken akdeniz ateşi atağı geçirdi apandisit zannedip ameliyat ettiler ve yanına beni almadılar o kadar çok ağladı ki psikolojisi bozuldu okula bile gitmek istemedi yalnız kalamıyor hiçbiryerde

Gecmis olsun cnm sizede.

Kızlar günaydın. Bulamiyorum canım geçmiş olsun. İnşaAllah bi an önce iyileşir prenses Dün yediklerimi yazamadım.
Kahvaltı:Bir bardak limonlu su
Ara: Sade Türk kahvesi, yeşil çay
Öğle: Ezogelin çorba, sebzeli mantar yemeği, az bulgur, salata
Ara: Sade Türk kahvesi, yeşil çay
Akşam yemek yemedim hiç canım bişey istemedi. Tarçınlı limonlu su içtim. 3 lt su tükettim

Geçmiş olsun canım benim yeğenimde öyle yalnız kalamıyor hiçbir şekilde. Çocuklar için çok zor dönemler Allah yardımcınız olsun

Slm kizlar
Bugunku menum
10.00 sade turk kahvesi
12.40 resim kahvalti
15.00 cay
18.00 sade filtre kahve
19.30 resim
22.30 cay
Bu arada yarin tarti ne gosterecek cok merak ediyorum hastanede oldugum icin tartilamadim ama 9lu hanelere dustugume inaniyorum.

Ben de diyetteyim arkadaşlar :) alışıyor insan az yemeye. Diyetisyen eşliğinde ilerliyorum. Diyetisyenin verdiği her şeyi yiyemiyorum. Az bile oluyor yediklerim. Bir sıkıntı oluşur mu az bilmiyorum. Çünkü doyuyorum. Mesela öğlen dört kaşık sebze oluyor.ben çiğ havuç ve salatalar ile doyuyorum.

Afiyet olsun canım, tartı günü cumartesi mi?

Pazartesi cnm

Slm cnm. Benim fikrimi sorarsan listendeki her seyi ye cunku diyetisyenin ona gore kalori hesapliyor senin icin. Bir sonraki kontrolunde ona gore dusurur.

Bu arada gunaydin
Sabah eminenin atesi 37.4 tu bir sey vermedim dustu ama hafif atesi oldugu icin tahlilini yarin alalim dedik. Dislerini gosterdim dis druna taburcu olduktan sonra 5 gun daha antibiyotik surup kullan dedi kotu olmus dedi. Normalde 20lik disler bu sekilde olur dedi. Ilac bitince kontrole cagirdi.

İyi bari ateşi normale düşmüş canım

İnşallah düzelir tamamen ,çocuklar hasta olmasa onlar kolunda serum hastanede yatarken içim acıyor bizde çok çektik çok zor

Hoşgeldin canım, bende diyetisyene gidiyorum listeye uyduğum zaman çok güzel kilo veriyorum ,bu ara düzenli değilim kilo veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…