107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Ya ne güzel hanımlar istikrarla devam ediyorsunuz. Inşaallah hedefine zorlanmadan varırsınız. Ben de bir ara 24 kilo vermiştim.73'den 49'düşmüştüm. Birkaç kişilik grubumuz vardı yakın arkadaşlarımla diyet yapıyorduk. 49'a düştükten sonra 52'ye çıkıp sabitlemiştim. Hamile kaldım 58 ile doğuma gidip 53 ile doğumdan çıktım. Emzirme vs. Derken 51'e düştüm. Ama doğumdan sonra troid hormonlarımda sıkıntı olmuş. Metobolizmam durmuş. O yüzden 58'e çıktım gene. 1 haftadır diyet yapıyorum ve her gün sporumu ihmal etmiyorum. Troid ilaçlarımı da içiyorum.Bir haftalık sonucum şu an 55.5 kiloyum. 2.5 kilo vermişim. Herhalde ödem falan attım. Her akşam 30 dk eliptik bisiklet veya 10.000 adım. Grubumuzdaki arkadaşım da 110 kiloydu. Her gün takip ettik birbirimizi. Şu an 75 kilo. Ve hamilelik doğum vs. O da geçirdi bu arada. Tabii hamileyken diyet yapmadık emzirirken de. Koruduk ve sağlıklı beslendik. Ama bende troid rahatsızlığı olunca azıcık da ıştahım artınca tabii bir anda kilo aldım. Şu an hedefim 49.Arkadaşlar 3 yıldır hep diyet süreci geçiriyorum. Bir ara anoreksiya ve bulimia belirtilerim oldu. Hamileyken bıraktım hiç yememeyi ve kendimi kusturmayı elhamdülillah arkadaşımda öyle. Geri kilo almadık sağlıklı beslendigimiz için. Ama şu 3 ayda oldu ne olduysa. Bide benim sadece zayıflamaya değil tam anlamıyla sıkılaşmaya ihtiyacım var. Buraya gelip size bakıp kendimi motive ederim artık

Günaydın kızlar
Bugün tartı 76.0
75 i göremedim yine
Elbet goreceksin vnm 75i hic merak etme

Umutdeniz4 cnm sen bildirim yapmamissin

Ben de bugun 100.6 ciktim. Ikili rakamlara cok az kaldi cok sukur

HatunLaz banlanmis bu yuzden bildirim yapamaz artik haftaya aliriz onu listeye etikette olmadi banli oldugu icin

Masallah cnm cok guzel gitmis 2.5 kg. Bizide motive edersin enerjin cok guzel ☺

Slm Kizlar

Bugun gunibirlik servisinde calistim ve yalnizdim. Bir ara cok yigilinca destek istedim ama oglenden sonra kimse gelmedi. Hic bos kalmadim dogru duzgun oturmadim bile. Hala ayaklarimin alti aciyor.

Dun de menu vermeyi unuttum
Cok yorgunum resim olarak atayim. Orucluydum zaten biri sahur digeri iftar resmi

Bugunde sahura kalkamadim ama yinede niyetlendim iftar yemegimde budur. Simdi 1-2 bardak cay icerim

Geçen pazartesi: 87 kg
Bugün: 87.4

üyelerbaşlangıç02.09.201909.09.201916.09.201923.09.201930.09.2019haftalık farkaylık fark
Umutdeniz4 99.38787.4+0.4
Bulamiyorum 107103.2100.6-2.6
S sdctnsn 84.076.676.0-0.6
HatunLaz 59.8-

S sdctnsn cnm bak bu hafta 0.6 gitmiş. haftaya en kötü 0.1 bile gite 75leri görmüş olacaksın
HatunLaz cnm bildirimini şimdi fark ettim ekledim seni de tabloya. haftaya bildirim yaparken başlangıç kilonu da eklerin
Umutdeniz4 cnm eminim bir sonraki hafta daha iyi bir sonuç alacaksın

Spor yapmadım ,su içmedim bunları yapmayınca olmuyor , kendimi bir toparlasam artık

Süpersin hasibe nasıl böyle kilo verdin bize de söyle ben yine kabızla uğraşıyorum maalesef dün 76.0 bugün 77.5 arada dehşet fark moraller sıfırrr

Kızlar merhaba dün ban yedim dini içerikten yazamadım

Dün kahvaltı: hatırlamıyorum
öğle: mercimek çorbası- misket köfte
akşam: 2 tane incir, 3e yakın ceviz içi, 1 tane yeşil elma
Aralarda yeşil çay, sade kahve, tarçınlı limonlu su
4 litre su

Bugün kahvaltı: incirli kuru meyveli cevizli yulaf ezmesi (çok azını bile bitiremedim)
Öğle: bi tane mücver, yayla çorbası, ali nazik, küçük salata
Akşam: Bi tane yeşil elma yiyeceğim.
2 litre suyu bitirmek üzereyim akşam üzeri ikinci sade kahvemi içerim :) 4 litreye yakın su içmişsem ve hala yatmamışsam tarçınlı limonlu suyu içerim..

Çok güzell başarılar kızlarr Başlangıç 61.600 dü kuzum

Menün çok güzel ve sağlıklı olmuş canım Afiyet olsun, maşallah su tüketiminde çok iyi

Ya bu yulaf ezmesini lapa gibi mi yesem napsam bi türlü yiyemedim sanki odun yiyorum içine bir sürü şey de kattım ama olmadı. 3 kaşık anca yedim sanırım..
Ben lapa da yapıyorum yoğurda koyup da yiyorum sütle sevmiyorum çünkü sütü sevmiyorum
Yoğurda yada süte koyunca biraz beklet yumuşuyor yada blendırdan geçirip de kullanabilirsin, blendırda bütün malzemeleri karıştırıp da kullanabilirsin (muz, yoğurt, yulaf, ceviz, meyve gibi)

sağol canım denicem

08:30
1 yumurta ile omlet, 1 dilim ekmek, domates, 2 sivribiber

13: 00
1 su bardağı kefir, yarım şeftali

17:30
4 kaşık taze fasulye, 2 kaşık yoğurt, 3 köfte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…