107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Slm kizlar
Eminenin atesi hala oluyor. Doktora getirdim bugun. Yatis verdi bu zamana kadar dusmesi gerekirdi dedi. Damardan antibiyotik basladik. Serumu gidiyor. Bir kac gun buralardayiz. :KK43:

Süpersin hasibe nasıl böyle kilo verdin bize de söyle ben yine kabızla uğraşıyorum maalesef dün 76.0 bugün 77.5 arada dehşet fark moraller sıfırrr
Tesekkur ederim cnm
Yeni bir sisteme baslicam demistim ya 30undan itibaren onu uygulamaya basladim cok sukur gitmeye basladi kilolar. Bugun 100.1 ciktim buyuk ihtimalle yarin ikili rakamlari gorurum ama hastanede olacagim icin tartilamicam. Eve gidince supriz okur artik.

Kızlar merhaba dün ban yedim dini içerikten yazamadım:110:

Dün kahvaltı: hatırlamıyorum
öğle: mercimek çorbası- misket köfte
akşam: 2 tane incir, 3e yakın ceviz içi, 1 tane yeşil elma
Aralarda yeşil çay, sade kahve, tarçınlı limonlu su
4 litre su

Bugün kahvaltı: incirli kuru meyveli cevizli yulaf ezmesi (çok azını bile bitiremedim)
Öğle: bi tane mücver, yayla çorbası, ali nazik, küçük salata
Akşam: Bi tane yeşil elma yiyeceğim.
2 litre suyu bitirmek üzereyim akşam üzeri ikinci sade kahvemi içerim :) 4 litreye yakın su içmişsem ve hala yatmamışsam tarçınlı limonlu suyu içerim..

:KK200::KK200::KK200:

Masallah cnm guzel menu.
Ben 4 lt icsem midem bulanir herhalde en fazla 3 icebiliyorum o da cogu zaman bulmuyor bile

Çok güzell başarılar kızlarr:KK50: Başlangıç 61.600 dü kuzum

Cnm zaman gectigi icin listeye mudahale edemiyorum. Haftaya pazartesi bildirin yaparken tekrar hatirlat olur mu

Ya bu yulaf ezmesini lapa gibi mi yesem napsam bi türlü yiyemedim sanki odun yiyorum içine bir sürü şey de kattım ama olmadı. 3 kaşık anca yedim sanırım..

4 yk yulaf 1 sb sutle pisir sutu cekince icine meyve ve cig cerezlerden koy chia vs de ekleyebilisin. Tabaga aldiktan sonra biraz yapis yapis oluyor uzerine biraz sut gezdir o sekilde tuketebilirsin. Ya da pisirirken sutunu biraz daha fazla koyabilirsin

08:30
1 yumurta ile omlet, 1 dilim ekmek, domates, 2 sivribiber

13: 00
1 su bardağı kefir, yarım şeftali

17:30
4 kaşık taze fasulye, 2 kaşık yoğurt, 3 köfte

Guzel menu cnm afiyet olsun

Slm kizlar
Eminenin atesi hala oluyor. Doktora getirdim bugun. Yatis verdi bu zamana kadar dusmesi gerekirdi dedi. Damardan antibiyotik basladik. Serumu gidiyor. Bir kac gun buralardayiz. :KK43:

Geçmiş olsun canım

Tesekkur ederim cnm
Yeni bir sisteme baslicam demistim ya 30undan itibaren onu uygulamaya basladim cok sukur gitmeye basladi kilolar. Bugun 100.1 ciktim buyuk ihtimalle yarin ikili rakamlari gorurum ama hastanede olacagim icin tartilamicam. Eve gidince supriz okur artik.

Masallah cnm guzel menu.
Ben 4 lt icsem midem bulanir herhalde en fazla 3 icebiliyorum o da cogu zaman bulmuyor bile

Cnm zaman gectigi icin listeye mudahale edemiyorum. Haftaya pazartesi bildirin yaparken tekrar hatirlat olur mu

4 yk yulaf 1 sb sutle pisir sutu cekince icine meyve ve cig cerezlerden koy chia vs de ekleyebilisin. Tabaga aldiktan sonra biraz yapis yapis oluyor uzerine biraz sut gezdir o sekilde tuketebilirsin. Ya da pisirirken sutunu biraz daha fazla koyabilirsin

Bunu yarın deniyim bakalım nasıl oluyorr teşekkürler

Süpersin hasibe nasıl böyle kilo verdin bize de söyle ben yine kabızla uğraşıyorum maalesef dün 76.0 bugün 77.5 arada dehşet fark moraller sıfırrr

Kabızlığın en büyük sebebi susuzluktur canım vücut su ihtiyacını belirli organlardan ve bağırsaktaki dışkıdan alıyormuş. Suyu aldığı içinde kabızlık oluyormuş..

Tesekkur ederim cnm

Masallah cnm guzel menu.

Bu sistemde nasıl besleniyorsun canım bahsetsene biraz bende uygularım belki

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
Tesekkur ederim cnm
Bu sistemde nasıl besleniyorsun canım bahsetsene biraz bende uygularım belki
Facede "ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar" diye bir grup var. Orada seviyeleri detayli anlatmislar inceleyebilirsin. 9 seviyeden olusuyor. Toplu olarak grup programi basladi 30 agustosta. Seviye1de sifir seker ve karbonhidratla 40 gun suruyor 2 ogun besleniyorsun. Seviye 2 de tek ogun yapiyorsun. Seviye 3 ve 4te 36 saatlik aclik oruclarin oluyor haftada1. Seviye 5 te haftada 2 kere 36 saatlik aclik orucu var. Seviye 6 da 3 gunluk oruc var. Seviye 7de 3gunluk oruc sonrasi karaciger temizligi var. Seviye 8 de probiyoyik beslenme var vd seviye 9da omur boyu saglikli beslenme ptogramiyla devam ediyorsun.
Kisaca bu sekilde icerigine ordan bakarsi. Prof. Dr. Aidin Salih in kitabina ve sistemine dayanarak duzenlenmis bir program

Program takvimi de şu sekilde
FB_IMG_1566389812986.jpg

Gunaydin kizlar

Aksamdan beri ilk defa ateslendi. Serum taktim simdi. Insallah ates araligi acilir. Sabah tansiyonu dustu herhalde wcden cikarken gozum gormuyo dedi (sanirim gozu karardi) yataga oturuncada ogurdu biraz. Sonra gecti. 15 dk sonra bakabildim anca tansiyonuna 100.5/70 geldi. Anlik dustu herhalde birden kalkinca.

Dun menu yazamadim bugun yazayim. Elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum.

09.00 cay ve filtre kahve
12.30 domates salatalik yesil biber zeytin peynir 3 haslama yumurta ceviz ve cig findik (hemen yiyip gunubirlige indigim icin resim cekemedim)
18.30 cay
19.30 evden kabak yemegi ve yogurt getirttim esime esya getirirken. Hastanedede tavuk sote vardi eminede 1-2 catal aldi birakti. Patateslerini ayirip tavuklarini birlestirdim.

20190910_194837.jpg

Bugun ogle kahvaltim icin evden domates salatalik peynir vs getirttim dun. Yumurta yok yani burda pisirme imkanim yok. Imsallah cok acikmam. Belki birazdan kahvaltida yumurta dagitirlarsa alip oglen yerim 😉

Gunaydin kizlar

Aksamdan beri ilk defa ateslendi. Serum taktim simdi. Insallah ates araligi acilir. Sabah tansiyonu dustu herhalde wcden cikarken gozum gormuyo dedi (sanirim gozu karardi) yataga oturuncada ogurdu biraz. Sonra gecti. 15 dk sonra bakabildim anca tansiyonuna 100.5/70 geldi. Anlik dustu herhalde birden kalkinca.

Dun menu yazamadim bugun yazayim. Elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum.

09.00 cay ve filtre kahve
12.30 domates salatalik yesil biber zeytin peynir 3 haslama yumurta ceviz ve cig findik (hemen yiyip gunubirlige indigim icin resim cekemedim)
18.30 cay
19.30 evden kabak yemegi ve yogurt getirttim esime esya getirirken. Hastanedede tavuk sote vardi eminede 1-2 catal aldi birakti. Patateslerini ayirip tavuklarini birlestirdim.

Eki Görüntüle 2306315

Bugun ogle kahvaltim icin evden domates salatalik peynir vs getirttim dun. Yumurta yok yani burda pisirme imkanim yok. Imsallah cok acikmam. Belki birazdan kahvaltida yumurta dagitirlarsa alip oglen yerim 😉

Tekrar geçmiş olsun canım afiyet olsun sağlıklı görünüyo :)

Tesekkur ederim cnm

Facede "ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar" diye bir grup var. Orada seviyeleri detayli anlatmislar inceleyebilirsin. 9 seviyeden olusuyor. Toplu olarak grup programi basladi 30 agustosta. Seviye1de sifir seker ve karbonhidratla 40 gun suruyor 2 ogun besleniyorsun. Seviye 2 de tek ogun yapiyorsun. Seviye 3 ve 4te 36 saatlik aclik oruclarin oluyor haftada1. Seviye 5 te haftada 2 kere 36 saatlik aclik orucu var. Seviye 6 da 3 gunluk oruc var. Seviye 7de 3gunluk oruc sonrasi karaciger temizligi var. Seviye 8 de probiyoyik beslenme var vd seviye 9da omur boyu saglikli beslenme ptogramiyla devam ediyorsun.
Kisaca bu sekilde icerigine ordan bakarsi. Prof. Dr. Aidin Salih in kitabina ve sistemine dayanarak duzenlenmis bir program

Tatlım şimdi senden görüp onu araştırıyordum. Nasıl gidiyo kaçıncı günündesin? Bende başlasam mı? Yumurtayı haslanmıs değilde tereyağda falan yerim diyorum da senden haberleri alalım bakalımm

Tatlım şimdi senden görüp onu araştırıyordum. Nasıl gidiyo kaçıncı günündesin? Bende başlasam mı? Yumurtayı haslanmıs değilde tereyağda falan yerim diyorum da senden haberleri alalım bakalımm
Yumurtayi her turlu yiyebilirsin yeterki icine yasakli maddelerden koyma. Ben evdeyken mantarli, kapya biberli vs yapiyordum tavada. Ise gelirken mecbur hasliyorum. Oburleri soguk olarak guzel olmaz diye. 13. Gundeyiz bugun. Bir arastir tekrar toplu grup programi yapmayacaklar. Sonradan dahil olup takvimi geriden takip edenlerde var

10:30
2 dilim ekmek, domates,biber karışık sote, 1 dilim beyaz peynir

15:00
Türk kahvesi, yarım şeftali

3 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık taze fasulye, 1 su bardağı kefir

10:30
2 dilim ekmek, domates,biber karışık sote, 1 dilim beyaz peynir

15:00
Türk kahvesi, yarım şeftali

3 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık taze fasulye, 1 su bardağı kefir
afiyet olsun cnm guzel menu.
Ben esimi bekliyorum hala yemek getirsin diye 20 dkya gelir sanirim. Hastanede yayla corbasi (terbiyesinde un vardir) makarna kofte (icinde ekmek vardi) ondan hic birinden alamadim.

X