- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #3.841
İnşallah hakkında herşeyin hayırlısı olsun canımSagol cnm yrn son mesai pazartesi ayrilis yapcam insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hakkında herşeyin hayırlısı olsun canımSagol cnm yrn son mesai pazartesi ayrilis yapcam insallah
Taşınıyormusunuz hemen Allah kolaylık versin taşınmak çok zor geliyor bana gerçi son taşındığımda Duru daha 5 aylık tı ve ben tek başıma neredeyse bütün evi kolilemiştim nakliyecilere iş kalmamıştı.
Allah yar ve yardımcın olsun. İşten arkadaşlarından ayrılmak da zor gelir şimdi HasibeG
Sagol cnm ❤İnşallah hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım
İnsan burkuluor biraz ben de doğum iznine ayrılınca işten de ayrılacağım belliydi zaten söyleyip çıkmıştım doğum iznim bitince, benimle aynı gün bir başka hamile arkadaşım da başka şehre taşınıp oradaki mağazaya geçmek için işten ayrıldı 3 seneden fazla emeğimiz olan yerde son dakika kapıdan çıkarken kuru bir güle güleyle uğurlandık pasta kesilse de insan yapılan muameleye bakıyor üzülüyor inşallah senin öyle olmaz diyeyimEvi hemen tasimicam cnm esim duzceden is bulunca evi tasicam. Duzcede annemin evindede kurulu bir duzenimiz var esyalarimiz var bu yuzden ev konusunda sikinti yasamicaz insallah.
Arkadaslardan ayrilmak tabiki zor gelecek pazartesi dolasip vedalascam onlarla Allah daha iyileriyle karsilastirsin insallah.
Idareden kimse veda yapmadi bana uzuldum bekliyorum bakalim. 8 senedir hizmet veriyorum ne zaman bir yere cekseler ses cikarmadan gidiyorum. Isler yurusun hastalar madur olmasin diye elimden geleni yapiyorum. Mesai saatimden fazla calistigim bile oldu. Insan bi elveda der. 1 sene dolmadan calisip gidenleri bile cagirip pasta kesip plaket verip hatira fotografi cektirdiler. Ben pastasinda ya da plaketinde degilim isin ama verdigim emegin karsiliginda bir tesekkur ve hoscakali hakettigimi dusunuyorum. Bekliyorum bakalim pazartesi gunu bir hareket olacak mi ya da servis arkadaslarim bana veda yapacaklarmis o gun yonetimden bir hareket gelecek mi. Kimseye bir sey demiyorum ama eger oradan bir veda gelmezse gercekten cok alinicam ve uzulucem..
İnşallah bu emeklerin değerini bilip ona göre davranırlar , bilmiyorlarsa da üzme kendini canım Allah görüyor herşeyiEvi hemen tasimicam cnm esim duzceden is bulunca evi tasicam. Duzcede annemin evindede kurulu bir duzenimiz var esyalarimiz var bu yuzden ev konusunda sikinti yasamicaz insallah.
Arkadaslardan ayrilmak tabiki zor gelecek pazartesi dolasip vedalascam onlarla Allah daha iyileriyle karsilastirsin insallah.
Idareden kimse veda yapmadi bana uzuldum bekliyorum bakalim. 8 senedir hizmet veriyorum ne zaman bir yere cekseler ses cikarmadan gitti.. Isler yurusun hastalar madur olmasin diye elimden geleni yapiyorum. Mesai saatimden fazla calistigim bile oldu. Insan bi elveda der. 1 sene dolmadan calisip gidenleri bile cagirip pasta kesip plaket verip hatira fotografi cektirdiler. Ben pastasinda ya da plaketinde degilim isin ama verdigim emegin karsiliginda bir tesekkur ve hoscakali hakettigimi dusunuyorum. Bekliyorum bakalim pazartesi gunu bir hareket olacak mi ya da servis arkadaslarim bana veda yapacaklarmis o gun yonetimden bir hareket gelecek mi. Kimseye bir sey demiyorum ama eger oradan bir veda gelmezse gercekten cok alinicam ve uzulucem..
Slm kızlar menümü vereyim
Sabah
Türk kahvesi
15 dk sonra filan
3 kaşık yoğurt, 1 kaşık chia, 2 kaşık yulaf, yarım küçük armut, böğürtlen, 1 tane ceviz karışımı
Öğlen
2 adet küçük biber dolması, 3 kaşık yoğurt
Ara
Duble Türk kahvesi, 1 şeftali, 2 ceviz, 1 mürdüm eriği
Akşam
4-5 kaşık Zeytinyağlı türlü
3 kaşık yoğurt
Slm kızlar nasılsınız bugün Allahın izniyle tekrar başladım sıkı diyete çok abartmıştım sOn haftalarda özellikle bu hafta regl olucam diye Bi tatlı Bi tuzlu üstüne yine tatlı filan garip hallerdeydim spora başlamamış olsam da dikkat etmeye başladım kaç aydır aynı kilolarda gidip geliyorum ve çok sıkıldım ilk hedefim biran önce 70 kg yu görmek sonrası Allahın izniyle gelir inşallah
Ay o kötü havalardan buraya da göndersene 39 derece ydi bugün fenalık geldi şuan hala 33 derece ve yarım saattir duruyu sallıyorum iyice fenalık bastı sıcaktanInsallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin cnm
Menunu alinti olarak yazdigin icin bende o mesaji alintilayinca bos msj gibi cikti afiyet olsun cnm guzel menu
Ben de bugun temizlik yaptim. Bir ara karnim agridi uzandim 1 saat kadar sonra wc banyoyuda hallettim bitti cok sukur. Camasirlari topladim biraktim kenara (3 makine yikamistim havalar kotu olunca birikmisti) yarin katlayip utulenecekleri utulerim artik bugun hic bir sey yapamam daha ayaklarimi uzattim dinleniyorum. Birazdanda bir kahve yaparim ohhh.
Burasida sicak oldu 2 gundur bir de nem var yapis yapis.Ay o kötü havalardan buraya da göndersene 39 derece ydi bugün fenalık geldi şuan hala 33 derece ve yarım saattir duruyu sallıyorum iyice fenalık bastı sıcaktan
Bende aynı durumdayım ramazan sonrası aynı kilolarda gidip geliyorum ,sporda yapamıyorum 2 oğlum bir yeğenim birde eşim 4 erkek olunca ev işleri bitmiyor, bende 70 kiloyu görmek istiyorum artıkSlm kızlar nasılsınız bugün Allahın izniyle tekrar başladım sıkı diyete çok abartmıştım sOn haftalarda özellikle bu hafta regl olucam diye Bi tatlı Bi tuzlu üstüne yine tatlı filan garip hallerdeydim spora başlamamış olsam da dikkat etmeye başladım kaç aydır aynı kilolarda gidip geliyorum ve çok sıkıldım ilk hedefim biran önce 70 kg yu görmek sonrası Allahın izniyle gelir inşallah
Bugünkü menüm
10:30 Kahvaltı
1 tane közlenmiş patlıcan, 1 tane közlenmiş kırmızı biber
1 k.k. beyaz peynir, 1 su bardağı kefir
15:00
Bir avuç içi fındık, 1 çay bardağı kefir
18:00 Akşam
1 lahmacun, çoban salata
2 litre su
Akşama kadar ev işleri
Hayırlısı olsun canım Allah herşeyi kararlıyor böylesi daha iyi oluvçcaktır belkigüzel menü cnm
ben de 30 ağustostaki grubun 1. seviyesini okudum şimdi kendime notlar aldım buzdolabına asıcam.
bu seviyede isteyenler dini oruç tutabilir diyordu. ben de oruç tutmayı düşünüyorum kızlardan bir sürü var.
onceki tutmalarımda 1 tanesinin (30 günün) bitmasine 9 gün kalmıştı. onu bitireyim inşallah yenisinede başlarım
bu arada biz bugün tayin işinden vazgeçtik. annem sabah bizimle konuştu. benden dolayı ayrı gayrı kalmayın aile bütünlüğünüz bozulmasın, ibrahim iş bulamıyor orda hep fabrikalar kapanıyor, burdaki işine ordan gidip gelse aldığını yola verecek, işi bıraksa orda iş bulamıcak ibrahim karı parası anasının parasını yiyip duruyo bu yaşta diye üzerine gelecekler psikolojik olarak kötü olacak dedi. bende sen ne yapcan orda tek başına dedim gel yanıma dedim. bahçe işlerimi bitireyim soğuklarda gelirim siz düzeninizi bozmayın dedi. bu şekilde anlaştık. valizler kapının önünde kaldı bugün geri yerleştirmeye vaktim olmadı yarın işten gelince yerleştircem inşallah.
işler bu şekilde olunca 1 ay daha çalışıp maaş alıp ondan sonra tekrar ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorum. önümüz kış malum faturalar yüksek gelecek 1 maaş daha hesapta dursun ileride lazım olur.
bizde işler böyleyken böyle işte
Allah yardımcınız olsun canımgüzel menü cnm
ben de 30 ağustostaki grubun 1. seviyesini okudum şimdi kendime notlar aldım buzdolabına asıcam.
bu seviyede isteyenler dini oruç tutabilir diyordu. ben de oruç tutmayı düşünüyorum kızlardan bir sürü var.
onceki tutmalarımda 1 tanesinin (30 günün) bitmasine 9 gün kalmıştı. onu bitireyim inşallah yenisinede başlarım
bu arada biz bugün tayin işinden vazgeçtik. annem sabah bizimle konuştu. benden dolayı ayrı gayrı kalmayın aile bütünlüğünüz bozulmasın, ibrahim iş bulamıyor orda hep fabrikalar kapanıyor, burdaki işine ordan gidip gelse aldığını yola verecek, işi bıraksa orda iş bulamıcak ibrahim karı parası anasının parasını yiyip duruyo bu yaşta diye üzerine gelecekler psikolojik olarak kötü olacak dedi. bende sen ne yapcan orda tek başına dedim gel yanıma dedim. bahçe işlerimi bitireyim soğuklarda gelirim siz düzeninizi bozmayın dedi. bu şekilde anlaştık. valizler kapının önünde kaldı bugün geri yerleştirmeye vaktim olmadı yarın işten gelince yerleştircem inşallah.
işler bu şekilde olunca 1 ay daha çalışıp maaş alıp ondan sonra tekrar ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorum. önümüz kış malum faturalar yüksek gelecek 1 maaş daha hesapta dursun ileride lazım olur.
bizde işler böyleyken böyle işte
Gayret edelim canım kurtulacağız inşallah, bende 70 'li rakamları görsemKızlar bugün kilom 77.5 geçen pazartesiyi hatırlamıyorum şu 77 den bitürlü kurtulamadım