- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #3.821
Çok geçmiş olsun canım alerji yüzünden ödem olmuştur büyük ihtimalSlm kizlar
Bugun o kadar yogundukki sirt agrisindan mahvoldum resmen. Kani aliyorum, ignenin ucunu degistirip yeni pamuk aliyorum hoopp o arada yeni hasta oturmus oluyor. Tupunu aliyorum ismini dogruluyorum kani alip tekrar igne ve pamuk yenilerken yeni hasta oturuyor. Kafami kaldirip hastalarin suratina bakacak vaktim bile olmadi.
Cikistada carsida dolastim biraz tayin icin rayic belgesi aldim zabita mudurlugunden. Marketlere ugradim. Bir daha carsiya cikamazsam diye esnaf arkadaslarla vedalastim helallestim. Kotu oldum ayy bi ara aglayasim geldi.
Gelelim kiloya
Cuma: 103.9
Bugun 105.1
Dun aksam fark ettim ayaklarimin ustu sismis hamilelik zamanim gibi. Dunde adet oldum. Birde cumadan beri kollarimda kirmizi halka seklinde lekeler cikiyor. Dermatolojiye gittim alerji dedi ilac verdi ama gecince icmedim. Sabah tekrar vardi kizarikliklar. Vucudum bir seye tepki veriyor ama neye tam olarak anlamis degilim. Ogleden sonra kizarikliklar sonuyor ama yinede bugun ilaci almaya baslicam.
Dun kahvaltida 2 dlm ekmek peynir domates salatalik 1 haslama yumurta. Kahvaltiyi gec yaptigim icin oglen kahve ve 4 ceviz yedim. Aksam sehriye corba bulgurlu kabak yogurt
Bugun kahvaltida yarim zeytinli acma(esim birakti erken cikmak zorunda kaldim kahvalti yapamadim) ogle mercimek corba kiymali patlican yemegi yogurt ara sade kahve aksam taze fasulye kavurmasi ve yogurt
İnşallah faydasını görürsün canım, bende araştırdım şu anda cesaretin yok belki kışın başlarım çünkü daha düzenli olurum, yazın olmuyor bir türlü.Kendi tartinda duzenini oturtursun cnm
Grup kilo vermeyi birakti topluca kilo aliyoruz
Ben 30 agustosta o grupla beraber seviyelere basliyorum. Sıkı bir disiplin lazim bana.
fantastikaaa cnm sen bildirim yaptin mi yoksa mesajlari hizli okudugum icin benim mi gozumden kacti. Aaa sahi ama sen kedi gunlugunu acacaktin. Actin mi linkini atsana gelip bakalim arada