- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Renk değişmiş yine buda güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım öncelikle afiyet olsun menü çok güzel... sabah bende 3 mile Leslie yaptım ama sen sonrasında da yapmışsın çok ağır gelmedi miİyi akşamlar kızlar.sabah 8 'de kahvaltı 1 dilim peynir, çeyrek armut.
9:leslie 3 mile
(13) Öğle yemeği
1 kâse ev yapımı yoğurt
Nane,maydanoz, roka
2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi (ev yapımı)
14:30 yarım elma
Leslie 3 mile
18 :15
Akşam yemeği
Tavuk sote(200 gr)
4 kaşık kıymalı pırasa
Yoğurt
Akşama kadar 3 lt su
Canım ben ne zaman yapsam yoğurt kürü bende çok işe yarıyor ayrıca yoğurdu ben 8 gibi yiyorum üzerine yarım litre su içiyorum inşallah sende etkisini görürsünYoğurt kürünü yaptım 2. gün bakalım pazartesi' yi heyecanla bekliyorum tartı günü.
Şimdilik ağır gelmiyor bakalım biraz kilo verebilirsem günde 1 kere yaparımCanım öncelikle afiyet olsun menü çok güzel... sabah bende 3 mile Leslie yaptım ama sen sonrasında da yapmışsın çok ağır gelmedi mi
Bende 8 gibi yedim yarım litrede su içtim doğru yapmışımCanım ben ne zaman yapsam yoğurt kürü bende çok işe yarıyor ayrıca yoğurdu ben 8 gibi yiyorum üzerine yarım litre su içiyorum inşallah sende etkisini görürsün
O ogle yemegiyle doydun muİyi akşamlar kızlar.sabah 8 'de kahvaltı 1 dilim peynir, çeyrek armut.
9:leslie 3 mile
(13) Öğle yemeği
1 kâse ev yapımı yoğurt
Nane,maydanoz, roka
2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi (ev yapımı)
14:30 yarım elma
Leslie 3 mile
18 :15
Akşam yemeği
Tavuk sote(200 gr)
4 kaşık kıymalı pırasa
Yoğurt
Akşama kadar 3 lt su
Masallah cnm bu azimle devam et. Bur sure sonra zaten rutine oturuyor alisiyorsun. Hepimizin yolu uzun burada bu yuzden birbirimize yoldas olmaya karar verdik. Hepimizin masallahi varÖncelikle hayatımdan ekmek,pirinç, makarna,patates ve paketli gıdaları çıkardım. Ve sağlıklı beslenmeye başladım. Artık kahvaltı yapıyorum mesela. Tek başınayken bile gayet yenilebiliyormuş. Geceleri bişeyler yemeden de geçiyormuş. Çay,kahve o boşluğu dolduruyormuş aslında. Ve en güzeli uyurken midemin o boş hali beni mutlu ediyor. Yatakta tokluktan midem bulanmıyor. Kendimden nefret etmiyorum.
Yolum uzun. Bazen çok nadir ufak bir parça çikolata yada pestil vs. yiyorum. Motivasyon açısından iyi oluyor
Zeytinyaginda inciri kabizlik icin mi yapiyorsun ?Bugün pek normal olmadı menüm. Normalde fena değildir ☺
Menüm
Sabah 11.00
Zeytinyağında 1 incir
1 sahanda yumurta
1 dilim kadar peynir çeşitleri
2 siyah,1 yeşil zeytin
Salatalık
Ara 15.00
1 fıstık ezmeli pestil(Küçük parmağım kadar)
10 tane badem
Kahve
Akşam 20.00
1 kase pulbiberli yoğurt
Yemek çok gecikti dışarda olduğumuz için. Eşim birazdan yiyecek. Ben bu saatten sonra yemek istemedim. Zaten çok aç değildim.
Su:2.5 lt
Spot:30 dk bantta yürüyüş
25 dk yürüyüş
Sabah ekmegini biraz azalt bence. Insallah fistik ezmen sekersizdirKızlar benim menüm
Sabah
3 4 dilim tam buğday ekmeği
Sucuklu yumurta peynir zeytin birde fıstık ezmesi
Ara
Uc tane ceviz kızım corba ıcırıken uc dört kasık corba aldım
Aksam
Mercimek corbası
Karnıbahar
Bir kasık bile yoktu bulgur plavı
Evet canımZeytinyaginda inciri kabizlik icin mi yapiyorsun ?
İnşallah çok sıkıldım artık kilolu olmaktanMasallah cnm bu azimle devam et. Bur sure sonra zaten rutine oturuyor alisiyorsun. Hepimizin yolu uzun burada bu yuzden birbirimize yoldas olmaya karar verdik. Hepimizin masallahi var
Günaydın canım.... biraz sabır ve hırs laZım istedikten sonra yapamayacağım şey yok bence.... kahveyi içtikten sonra sporunu da yap benceGünaydın arkadaşlar erkenden kalktım şekersiz kahvemi içiyorum.Kilolar gitsin bu bugün de gr gr artık bende güzel kıyafetler giymek istiyorum.Mağazalara girip boş boş bakıp çıkmak istemiyorm çünkü yakıştıramıyorum giydiklerimi kiloluyken.Gidecekbu kilolar ve geri gelmeyecek.inşallah hepimizde vereceğiz bu azimle herkes çok güzel uyuyor diyetine gördüğüm kadarıyla.
Çok sağol canım önerilerin ve desteğin için. Ayrıca yoğurt kürü iyi geldi yedikten sonra açlık hissetmiyorum ki ben özellikle geceleri acıkır vede yerdim, şimdi düzeldi şükür.Günaydın canım.... biraz sabır ve hırs laZım istedikten sonra yapamayacağım şey yok bence.... kahveyi içtikten sonra sporunu da yap bence
Fıstık ezmesi beni bayağı tok tuttu, ama bugünlük böyle oldu bazen o anda ne varsa onu yiyorum (tembellikten)O ogle yemegiyle doydun mu
Bana az gibi geldi
Çok sevindim canım acıkmamanaÇok sağol canım önerilerin ve desteğin için. Ayrıca yoğurt kürü iyi geldi yedikten sonra açlık hissetmiyorum ki ben özellikle geceleri acıkır vede yerdim, şimdi düzeldi şükür.