- 11 Haziran 2016
- 536
- 959
- 47
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
Sağol canim umarım fikri olan vardırGeçmiş olsun canım ben hiç yaşamadım ama burada küçük bebekli anneler var belki onların bildikleri vardır bu konuda.
Bazen oluyor canim arada kaçamaklar napalim bak spor da yapmışsın tekrar toparladıktan sonra kaçamaklar önemsiz diye düşünüyorum.Kızlar ben akşam yemeğinde fazla kaçırınca tekrar spor yaptım saat 22 gibiydi hala vicdan azabım geçmiyor.
Sağol canim inşallahCnm geçmiş olsun hiç kulak ağrısı yaşamadım inşallah en kısa zamanda geçer....
Günaydın cümleten :)Günaydın arkadaşlar
Burada destek olunca moralim düzeliyor ve devam etmek istiyorum benim düşüncem.Daha önce yaptığım diyetlerde tek başınaydım benim ailemde kilolu kimsede yok herkes istediği gibi yiyip içiyor yanımda ve işin zor yanı ben hazırlıyorum yemekleri.Hayırlı sabahlar dün siteye giremedim günceleme nedeniyle kilom bu sabah 99.4 çok yavaş gidiyor bazen moralim bozuluyor ama pes etmek yok inşallah gidicek bu kilolar
İşin en zor yanı yemekleri hazırlamak o kokuları duyarak büyük bir sınav bu ama birlikte başaracağız yalnız değiliz iyiki varsınız.Sağol canim umarım fikri olan vardır
Bazen oluyor canim arada kaçamaklar napalim bak spor da yapmışsın tekrar toparladıktan sonra kaçamaklar önemsiz diye düşünüyorum.
Sağol canim inşallah
Günaydın cümleten :)
Günaydın kızlar. Sabah okula gitmek için zorla kaldırdığım ve ağzına lokma koyduramadigim cocuk sabahın köründe kalktı geldi ben acıktım diye erkenden aile boyu kalktık kahvaltı yaptık. Şimdi öyle oturuyoz
Kahvaltıda fırına patates sürmüştüm eşim de simit almış gelmiş tabi hiç birini yemedim patatesin yanına biber koydum onları yedim onlar da yağsız ve tuzsuzdu biberin fotoğrafını yükleyemedim ondan başka yumurta zeytin peynir ve iki tam ceviz vardı. 3 numarayı uyuyunca da yapabilirsem spor yapacağım. Şimdilik bu kadar :)
Canım porsiyonlar ı kuculttum bol su kacamak yapmadım hıc 7 den sonra 11 kadar bırsey yememeye dıkkat ettm.yogurt tukettım bol bol. Birde yogun bor sekılde emzırıyorum kızımı ..
Merhaba kızlar. 2 gündür kulak ağrısıyla ugrasiyorum. Ilaç da vermiyorlar emziriyorum diye. Dün site guncelleniyordu yazdığım mesaj gitmedi. Diyete uyuyorum spor da yapıyorum. Bu arada grubun tartılma günü var mı ben mi kaçırdım vardı da? Bir de emzirirken başınıza geldi mi kulak ağrısı naptınız geçmesi için. Ortanca kızımda da başıma gelmişti sütten kesmek zorunda kalmıştım geçmemişti ama bu çok küçük
Kızlar ben akşam yemeğinde fazla kaçırınca tekrar spor yaptım saat 22 gibiydi hala vicdan azabım geçmiyor.
Hayırlı sabahlar dün siteye giremedim günceleme nedeniyle kilom bu sabah 99.4 çok yavaş gidiyor bazen moralim bozuluyor ama pes etmek yok inşallah gidicek bu kilolar
İşin en zor yanı yemekleri hazırlamak o kokuları duyarak büyük bir sınav bu ama birlikte başaracağız yalnız değiliz iyiki varsınız.
Aynen. Zamaninda cok yedigimiz icin bu haldeyiz zaten. Yediklerimize sayalim biz deMaşallah canım halleyi bende çok severim yani açıkçası çikolata,pasta ve kremalı şeyler. Ama yemiyorum çünkü benim için zehir şekerli yiyecekler.
Tesekkur ederim cnmMerhaba. İlk mesajını okuyunca kısmen kendimi gördüm. Ben de 30 yaşındayım. 15 ocakta 107.1 le başladım. Dün 99.7 ydim. Ara sira uğrarım . Sen de gayet iyi ilerliyorsun
Maşallah canım inan benide gaza getiriyorsun kilo verdikçe.Hastalık bazen işe yarıyor. Tabi ki şaka sağlıklı verelim kiloları.2.03.2019 cumartesi kilom: 97.7
Hastaligin yan etkisi = kilo kaybi
Kesinlikle haklisin tek başına olunca çok zor oluyor. Mesela ben ne zaman diyete başlasam eşimin börek çörek tatli yiyesi gelir yapmasam da gider dışardan alır gelir. Bildiğin sabote ediyor diyetimi.Arkadaşlar bugüne kadar hep yalnız olduğum için devamı gelmedi diyetlerin hep yarıda bıraktım.Akupunktur denedim, defalarca diyetisyene gittim hepside işe yaradı ama önemli olan verdiğim kiloyu korumaktı inşallah bu sefer olacak
Kacamaktan sonra gelen pişmanlık çok fena. Hele de önünde uzun bir yol varsa.Gecmis olsun cnm. Ben kulak agrisi cekmedim ama bogazim cok kotu olmustu atesimide dusuremedik dusmus hali 38.3 oluyirdu hastaneye gitmistik serum takmislardi vutamin ve ates dusurucu sonrada antibiyotik kullanmistim emzirdigim icin ona uygun vermislerdi.
Bazen olabilir cnm cok eziyet etme kendime.
Moralini bizma cnm arti olmadigin surece sikinti yok (adet donemi haric o zaman ister istemez arti oluyorsun) arti olmadigin surece sabit bile kalmak basaridir -100 gr bile olsa muhtesem
Evet en zoru pisir ama yiyeme. Dun kizlara halley almistim bende 10lulardan. Cnm nasil istedi anlatamam. Dedim hadi kacamak yaptin yedin zaten yediginden bir tat almiyorsun eline ne gececek zevkte almicaksin yediginden. Sirf yemek icin yiyeceksin bosuna kalori alacaksin dedim kendimi ikna ettim ve yemedim.
Allah sağlık versin de insanın hastslandim diye sevinesi geliyor böyle zamanlarda :)2.03.2019 cumartesi kilom: 97.7
Hastaligin yan etkisi = kilo kaybi
Evet canım benim eşimde normal zamanda almaz ben diyete başlayınca en sevdiğim yiyecekleri alıp geliyor. Birde demezmi sen seviyorsun diye aldımKesinlikle haklisin tek başına olunca çok zor oluyor. Mesela ben ne zaman diyete başlasam eşimin börek çörek tatli yiyesi gelir yapmasam da gider dışardan alır gelir. Bildiğin sabote ediyor diyetimi.
Kacamaktan sonra gelen pişmanlık çok fena. Hele de önünde uzun bir yol varsa.
Allah sağlık versin de insanın hastslandim diye sevinesi geliyor böyle zamanlarda :)
Öncelikle hayatımdan ekmek,pirinç, makarna,patates ve paketli gıdaları çıkardım. Ve sağlıklı beslenmeye başladım. Artık kahvaltı yapıyorum mesela. Tek başınayken bile gayet yenilebiliyormuş. Geceleri bişeyler yemeden de geçiyormuş. Çay,kahve o boşluğu dolduruyormuş aslında. Ve en güzeli uyurken midemin o boş hali beni mutlu ediyor. Yatakta tokluktan midem bulanmıyor. Kendimden nefret etmiyorum.Tesekkur ederim cnm
Menulerini yazarsan birbirimize destek oluruz hep beraber zayiflariz insallah. 7.4 kiloyu nasil verdin neler uyguladin.