107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Geçmiş olsun canım ben hiç yaşamadım ama burada küçük bebekli anneler var belki onların bildikleri vardır bu konuda.
Sağol canim umarım fikri olan vardır

Kızlar ben akşam yemeğinde fazla kaçırınca tekrar spor yaptım saat 22 gibiydi hala vicdan azabım geçmiyor.
Bazen oluyor canim arada kaçamaklar napalim bak spor da yapmışsın tekrar toparladıktan sonra kaçamaklar önemsiz diye düşünüyorum.
Cnm geçmiş olsun hiç kulak ağrısı yaşamadım inşallah en kısa zamanda geçer....
Sağol canim inşallah
Günaydın arkadaşlar
Günaydın cümleten :)

Günaydın kızlar. Sabah okula gitmek için zorla kaldırdığım ve ağzına lokma koyduramadigim cocuk sabahın köründe kalktı geldi ben acıktım diye erkenden aile boyu kalktık kahvaltı yaptık. Şimdi öyle oturuyoz
Kahvaltıda fırına patates sürmüştüm eşim de simit almış gelmiş tabi hiç birini yemedim patatesin yanına biber koydum onları yedim onlar da yağsız ve tuzsuzdu biberin fotoğrafını yükleyemedim ondan başka yumurta zeytin peynir ve iki tam ceviz vardı. 3 numarayı uyuyunca da yapabilirsem spor yapacağım. Şimdilik bu kadar :)

Eklentiler

• 20190302_090538.jpg
    110,3 KB · Görüntüleme: 26
Hayırlı sabahlar dün siteye giremedim günceleme nedeniyle kilom bu sabah 99.4 çok yavaş gidiyor bazen moralim bozuluyor ama pes etmek yok inşallah gidicek bu kilolar
Burada destek olunca moralim düzeliyor ve devam etmek istiyorum benim düşüncem.Daha önce yaptığım diyetlerde tek başınaydım benim ailemde kilolu kimsede yok herkes istediği gibi yiyip içiyor yanımda ve işin zor yanı ben hazırlıyorum yemekleri.

İşin en zor yanı yemekleri hazırlamak o kokuları duyarak büyük bir sınav bu ama birlikte başaracağız yalnız değiliz iyiki varsınız.

Arkadaşlar bugüne kadar hep yalnız olduğum için devamı gelmedi diyetlerin hep yarıda bıraktım.Akupunktur denedim, defalarca diyetisyene gittim hepside işe yaradı ama önemli olan verdiğim kiloyu korumaktı inşallah bu sefer olacak

Aranızda kalori hesabı yapan varmı, eğer varsa buradan bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Canım porsiyonlar ı kuculttum bol su kacamak yapmadım hıc 7 den sonra 11 kadar bırsey yememeye dıkkat ettm.yogurt tukettım bol bol. Birde yogun bor sekılde emzırıyorum kızımı ..

Masallah cnm Allah bagislasin bebegini. Ne kadarlik kizin. Ben malesef 2.5 ay emzirebildim simdi 6 aylik oldu

Gecmis olsun cnm. Ben kulak agrisi cekmedim ama bogazim cok kotu olmustu atesimide dusuremedik dusmus hali 38.3 oluyirdu hastaneye gitmistik serum takmislardi vutamin ve ates dusurucu sonrada antibiyotik kullanmistim emzirdigim icin ona uygun vermislerdi.

Kızlar ben akşam yemeğinde fazla kaçırınca tekrar spor yaptım saat 22 gibiydi hala vicdan azabım geçmiyor.

Bazen olabilir cnm cok eziyet etme kendime. Hatta bazen duraksadigim zaman benimde fazla kacirdigimda ertesi gun eksi gordugum oldu. Sonucta olumune diyet yapmiyoruz saglikli besleniyoruz.

Hayırlı sabahlar dün siteye giremedim günceleme nedeniyle kilom bu sabah 99.4 çok yavaş gidiyor bazen moralim bozuluyor ama pes etmek yok inşallah gidicek bu kilolar

Moralini bizma cnm arti olmadigin surece sikinti yok (adet donemi haric o zaman ister istemez arti oluyorsun) arti olmadigin surece sabit bile kalmak basaridir -100 gr bile olsa muhtesem

İşin en zor yanı yemekleri hazırlamak o kokuları duyarak büyük bir sınav bu ama birlikte başaracağız yalnız değiliz iyiki varsınız.

Evet en zoru pisir ama yiyeme. Dun kizlara halley almistim bende 10lulardan. Cnm nasil istedi anlatamam. Dedim hadi kacamak yaptin yedin zaten yediginden bir tat almiyorsun eline ne gececek zevkte almicaksin yediginden. Sirf yemek icin yiyeceksin bosuna kalori alacaksin dedim kendimi ikna ettim ve yemedim.

Maşallah canım halleyi bende çok severim yani açıkçası çikolata,pasta ve kremalı şeyler. Ama yemiyorum çünkü benim için zehir şekerli yiyecekler.

Merhaba. İlk mesajını okuyunca kısmen kendimi gördüm. Ben de 30 yaşındayım. 15 ocakta 107.1 le başladım. Dün 99.7 ydim. Ara sira uğrarım . Sen de gayet iyi ilerliyorsun

Merhaba. İlk mesajını okuyunca kısmen kendimi gördüm. Ben de 30 yaşındayım. 15 ocakta 107.1 le başladım. Dün 99.7 ydim. Ara sira uğrarım . Sen de gayet iyi ilerliyorsun
Tesekkur ederim cnm
Menulerini yazarsan birbirimize destek oluruz hep beraber zayiflariz insallah. 7.4 kiloyu nasil verdin neler uyguladin.

İyi akşamlar kızlar.sabah 8 'de kahvaltı 1 dilim peynir, çeyrek armut.
9:leslie 3 mile
(13) Öğle yemeği
1 kâse ev yapımı yoğurt
Nane,maydanoz, roka
2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi (ev yapımı)
14:30 yarım elma
Leslie 3 mile
18 :15
Akşam yemeği
Tavuk sote(200 gr)
4 kaşık kıymalı pırasa
Yoğurt
Akşama kadar 3 lt su

Kesinlikle haklisin tek başına olunca çok zor oluyor. Mesela ben ne zaman diyete başlasam eşimin börek çörek tatli yiyesi gelir yapmasam da gider dışardan alır gelir. Bildiğin sabote ediyor diyetimi.
Kacamaktan sonra gelen pişmanlık çok fena. Hele de önünde uzun bir yol varsa.
2.03.2019 cumartesi kilom: 97.7

Hastaligin yan etkisi = kilo kaybi
Allah sağlık versin de insanın hastslandim diye sevinesi geliyor böyle zamanlarda :)

Evet canım benim eşimde normal zamanda almaz ben diyete başlayınca en sevdiğim yiyecekleri alıp geliyor. Birde demezmi sen seviyorsun diye aldım

Tesekkur ederim cnm
Menulerini yazarsan birbirimize destek oluruz hep beraber zayiflariz insallah. 7.4 kiloyu nasil verdin neler uyguladin.
Öncelikle hayatımdan ekmek,pirinç, makarna,patates ve paketli gıdaları çıkardım. Ve sağlıklı beslenmeye başladım. Artık kahvaltı yapıyorum mesela. Tek başınayken bile gayet yenilebiliyormuş. Geceleri bişeyler yemeden de geçiyormuş. Çay,kahve o boşluğu dolduruyormuş aslında. Ve en güzeli uyurken midemin o boş hali beni mutlu ediyor. Yatakta tokluktan midem bulanmıyor. Kendimden nefret etmiyorum.
Yolum uzun. Bazen çok nadir ufak bir parça çikolata yada pestil vs. yiyorum. Motivasyon açısından iyi oluyor

Bugün pek normal olmadı menüm. Normalde fena değildir ☺

Menüm

Sabah 11.00
Zeytinyağında 1 incir
1 sahanda yumurta
1 dilim kadar peynir çeşitleri
2 siyah,1 yeşil zeytin
Salatalık

Ara 15.00
1 fıstık ezmeli pestil(Küçük parmağım kadar)
10 tane badem
Kahve

Akşam 20.00
1 kase pulbiberli yoğurt

Yemek çok gecikti dışarda olduğumuz için. Eşim birazdan yiyecek. Ben bu saatten sonra yemek istemedim. Zaten çok aç değildim.

Su:2.5 lt

Spot:30 dk bantta yürüyüş
25 dk yürüyüş

Kızlar benim menüm
Sabah
3 4 dilim tam buğday ekmeği
Sucuklu yumurta peynir zeytin birde fıstık ezmesi
Ara
Uc tane ceviz kızım corba ıcırıken uc dört kasık corba aldım
Aksam
Mercimek corbası
Karnıbahar
Bir kasık bile yoktu bulgur plavı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…