- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #3.141
Diyetisyen mi verdi cnm listeyiEvet canım 100 grdı ,listemde de öyle ama kesmedi valla .şuan midem kazınıyor ,yogurt yedikten sonra yatarım olmazsa yoksa sabaha çok aç kalkarım .
Evet canımDiyetisyen mi verdi cnm listeyi
O zaman diyecek bir sey yok uyulacak o listeye. Ben kendin yapiyorsan diye demistim. Diyetisyenin kalorisini ona gore hesaplamistir. Sonraki surecte ona gore duzenleme yapar cunku.Evet canım
Valla bu hafta kontrole gittiğimde kilo verememiştim ,bu listeyi verdi sakın kaçamak yapma diye de tembihledi :)O zaman diyecek bir sey yok uyulacak o listeye. Ben kendin yapiyorsan diye demistim. Diyetisyenin kalorisini ona gore hesaplamistir. Sonraki surecte ona gore duzenleme yapar cunku.
Galiba işlerden birazdan fırsatta bulabildin canım Allah kolaylık versin.kizlar toplanin hasibe yorum yapti menulere a dostlarrrr
Guzel menu cnm aksamida hafif atlatmissin tavugun 100 grdi yanlis hatirlamiyorsam onu 200 gr da yapabilirsin en az 2 lt su da icebilirsen super
Biraz bunalmislik vardi galiba kilo durumuda git gel olunca
Guzel menu cnm resimler sahane olmus insallah sinitzelin kizartma degil firindadir suyunda yeterlidir
Kahveyle sutude muz ve cikolatayla beraber rondodan ceksen nasil olur acaba bence guzel olur.
Guzel menu cnm afiyet olsun
Çok iyi olur sıkıyönetim,yoksa rahat hissedip hiçbirşey yapılmıyor.Kizlar sıkı yonetim ilan ediyorum
Yarindan itibaren herkes (aksam toplu olarak olursa daha iyi yorum yapilir) menu veriyor ve yorum yapiliyor ( ben nacizane yorum yapicam ama siz de yaparsaniz gorus farkliliklari iyi olur)
Icilen su miktarlari yazilacak (mesrubatlar sicak ve soguk icecekler dahil degildir, detox sulari olabilir)
Yapilan sporlar yazilacak bazen bolgesel yaptigimiz icin dk degil puan sistemi yapalim. Cuma grubumuzdaki puanlamayi vericem biz de bu sekilde yapalim her gun spor tablosu yapilacak rekabet kizisacak
Puanlari birazdan yazicam
Mumkun oldugunca motivasyon yazilari resimleri yorumlari yapmaya calisalim birbirimizi gaza getirelim bizi bizden baska kimse anlamaz
Toplanin o dostlar patron cildirdiiii
Umutdeniz4
Bulamiyorum
@elifimm39
@sdctnsn
BitmeyenUmidim
Amine Busra
@tombuldut
@fantastikaaa
Y Yasamenerjisi (aldim senide listeye kacis yok artik)
Tamam cnm sakin kacamak yapma listene uy vucudun bi sasirsin toparlansin. Sonraki kontrolde ona gore bakarsiniz. Spor yapamiyorum diye soylemis miydin diyetisyenine bebekten dolayi.Valla bu hafta kontrole gittiğimde kilo verememiştim ,bu listeyi verdi sakın kaçamak yapma diye de tembihledi :)
Ben tek başıma pek başarılı olamadım o yüzden diyetisyene başladım ,daha iyi oldu benim için .bir günlük listem de bugun yazdığım gibi mesela .
Aslinda isler duruyor biliyir musun simdi kalkip mutfak toplucamGaliba işlerden birazdan fırsatta bulabildin canım Allah kolaylık versin.
İşler hiç bitmeyecek Allah sağlık versin yaparızAslinda isler duruyor biliyir musun simdi kalkip mutfak toplucam
Once bi kendimizi toparlayayim dedim
Aynen oyleİşler hiç bitmeyecek Allah sağlık versin yaparız
Arada tembellik yapmak iyi geliyor amaAynen oyle
Tembel ben hala kalkmadim forumda geziniyorum
Regl dönemi iştah artıyor, eğer diyete harfiyyen uyup sporda yaparsan çok güzel kilo veriliyor.Slm kizlar uzun bir aradan beri bugun fazla yedim meyve agirlikli oldu bide regl oluyorum ondan oldu ins bugunu atlattimda yarını da atlatirim ins
Evet canim bugun acayip istahim acildi nerden baksan uc aydir boyle yemedimdi :)Regl dönemi iştah artıyor, eğer diyete harfiyyen uyup sporda yaparsan çok güzel kilo veriliyor.
Benim 80 olmal hedefim. Ama olabilir mi bilemiyorumEvet canim bugun acayip istahim acildi nerden baksan uc aydir boyle yemedimdi :)
Kendimi bir toparlayim yine tarla isleri beni bekler 10 gunu gecgin çalışamadım kala 7 kilo yuda versem ne guzel olur 75-74 altina 15 yildir hic dusmedim ins busene duserim,kurban bayramına hedef koysak aslinda dimi misal kurban bayramda kac kg da olmak isteriz buyuk bir degisim olurdu haa
Ekmekler :/ makarna, mercimek, hepsi karbon olmuş tamamen. Yarin ve persembe dikkat et canimMesala bugun neler yedim
Sabah 7:00 de iki dilim tam bugday ek, kk peynir,bir tatli kasigi visne reçel,ilac ictim
Saat 10:00 iki elma
13:00 1 kepce mercimek corba iki yk yogurt,uc dilim tm bugday ek..
17:00 bir kase mercimek corba,karpuz
19:00 bir tabak patetesli sulu makarna
Bir tabak kiraz bugun aldim ya ozlemisim ama uc aydır ilk defa bu kadar yedim sanki midem boş hissi yaşadım... bide ekmegide boyle cok yemedimdi..yarindan itibaren ins bu istah olmaz..
Karpuz, kiraz, elma. Meyvede de fruktoz sekeri var ve bu da cok depolanir. Hastaliktanmi boyle istahin acildi acaba?Mesala bugun neler yedim
Sabah 7:00 de iki dilim tam bugday ek, kk peynir,bir tatli kasigi visne reçel,ilac ictim
Saat 10:00 iki elma
13:00 1 kepce mercimek corba iki yk yogurt,uc dilim tm bugday ek..
17:00 bir kase mercimek corba,karpuz
19:00 bir tabak patetesli sulu makarna
Bir tabak kiraz bugun aldim ya ozlemisim ama uc aydır ilk defa bu kadar yedim sanki midem boş hissi yaşadım... bide ekmegide boyle cok yemedimdi..yarindan itibaren ins bu istah olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?