107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

O zaman diyecek bir sey yok uyulacak o listeye. Ben kendin yapiyorsan diye demistim. Diyetisyenin kalorisini ona gore hesaplamistir. Sonraki surecte ona gore duzenleme yapar cunku.
Valla bu hafta kontrole gittiğimde kilo verememiştim ,bu listeyi verdi sakın kaçamak yapma diye de tembihledi :)
Ben tek başıma pek başarılı olamadım o yüzden diyetisyene başladım ,daha iyi oldu benim için .bir günlük listem de bugun yazdığım gibi mesela .

İyi fikir deneyeceğim.

Çok iyi olur sıkıyönetim,yoksa rahat hissedip hiçbirşey yapılmıyor.

Tamam cnm sakin kacamak yapma listene uy vucudun bi sasirsin toparlansin. Sonraki kontrolde ona gore bakarsiniz. Spor yapamiyorum diye soylemis miydin diyetisyenine bebekten dolayi.

Bak aijoo arkadasimiz gun icerisinde musayit oldukca 1 mile leslie yapiyor 1t dk toplamda 45 dkya tamamliyor. Bebegin uyudugu zaman 15 dk cik kendine ayirip yapabilirsin. 1 kereyle basla firsat buldukca gunde 2 ye cikar yapabilirsen daha sonra 3 kere yap. Hic yapmamaktan daha iyidir. Spordan onceki haliyle simdiki halini (psikolojik ve fiziksel olarak) Amine Busra kendi ozetlesin

Aciktikca yesil cay kahve kiraz sapi kayisi vs bitki caylarida ic

Valla ben spora baslayali hemen hemen 1 hafta oluyor. Emin degilim tarihten. İlk baş leslie 1 i 1 kez yapiyodum. Onuda dk tutuyodum.surekli videoyu durdurup dksina bakiyodum .30dkya tamamlamak icin 15 dk da normal egzersiz calisiyodum. Sonra alismaya basladim. 2 kez yapmaya basladim. Suan 2 yada 3 kez yapiyorum. Ama ara da 2 dk olsa dinleniyorum. Zorlaniyorum yalan degil. Seker mi oynuyo tansiyonmu biseyler oluyo. Bide haftasonu eminonu tarafinda cok cok gezdik hâla onun yorgunlugu var.
Marttan beri 12 kg verdim. Gecen seneye bakinca oldukca hareketliyim. Ev işlerimde bile oyle. Onceden hep yatma istegi hatta uyuma istegi olurdu. Evet hala sabah uykusu tatli geliyo neyseki kizim erken uyaniyoda duzene soktuk. Ogle yemegimide yemeye basladim daha iyi kg veriyorum boyle

Slm kizlar uzun bir aradan beri bugun fazla yedim meyve agirlikli oldu bide regl oluyorum ondan oldu ins bugunu atlattimda yarını da atlatirim ins
Regl dönemi iştah artıyor, eğer diyete harfiyyen uyup sporda yaparsan çok güzel kilo veriliyor.

Regl dönemi iştah artıyor, eğer diyete harfiyyen uyup sporda yaparsan çok güzel kilo veriliyor.
Evet canim bugun acayip istahim acildi nerden baksan uc aydir boyle yemedimdi :)
Kendimi bir toparlayim yine tarla isleri beni bekler 10 gunu gecgin çalışamadım kala 7 kilo yuda versem ne guzel olur 75-74 altina 15 yildir hic dusmedim ins busene duserim,kurban bayramına hedef koysak aslinda dimi misal kurban bayramda kac kg da olmak isteriz buyuk bir degisim olurdu haa

Benim 80 olmal hedefim. Ama olabilir mi bilemiyorum

25 haziran
gece 00.30
avuçiçi omlet su

oglen 12.00
sosisli yumurta kizla ortak 2 yumurta kirdim
domates salata

ara şekersiz türk kahvesi

14.30
1.5 kepce türlü yemeği
2 fincan erik suyu şekersiz
4 serce parmak boyutunda patates kizartmasi

spor sonrasi 1 bardak erik suyu

ara sade soda

19.30
sehriyeli tavuklu corba(unsuz)
1 dilim cte
karisik turlu yemegi 1 tabak
erik suyu bir bardak

22.00
3 4 cekirdek
1 cubuk kraker

Mesala bugun neler yedim
Sabah 7:00 de iki dilim tam bugday ek, kk peynir,bir tatli kasigi visne reçel,ilac ictim
Saat 10:00 iki elma
13:00 1 kepce mercimek corba iki yk yogurt,uc dilim tm bugday ek..
17:00 bir kase mercimek corba,karpuz
19:00 bir tabak patetesli sulu makarna
Bir tabak kiraz bugun aldim ya ozlemisim ama uc aydır ilk defa bu kadar yedim sanki midem boş hissi yaşadım... bide ekmegide boyle cok yemedimdi..yarindan itibaren ins bu istah olmaz..

Ekmekler :/ makarna, mercimek, hepsi karbon olmuş tamamen. Yarin ve persembe dikkat et canim

Karpuz, kiraz, elma. Meyvede de fruktoz sekeri var ve bu da cok depolanir. Hastaliktanmi boyle istahin acildi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…