107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Benım bayrama hedefim 60 kg olmak en kötü 62 falan umarım verırım. Cunku eşimin memleketine gidicem. Birilerini mors etmem lazım. İddia gibi bişeye girmiştik :) bence verırız yaa su topiği bırakmayalım. Hafta da bir tartı bıldırımı yapmak bıle ınsanı motıve edıyor

Kızlar merhaba ,ben de sizleri takip ediyorum ama bebeğimden dolayı girip yazamıyorum .benim de kilo vermem durdu gibi ve sıcaklardan canım hiçbirşey yemek istemiyor .

Goruyorum ara sira seni cnm burda
Bende bu ara durgunluk donemindeyim ama asicaz insallah 93-95 gidip geliyorum

45 dk leslie yapildi az sonra 15 dk egzersiz ve ben bittim

Masallah cnm sana

Su an neden bilmiyorum ama sebepsiz yere agliyorum hakim olamiyorum kendime kafam ses kaldirmiyor kizlari gonderdim odalarina. Psikolojim mi bozuldu acaba deliriyor muyumki

Bende 1 aydır bayağı düzensiz oldu beslenme ve sporum ama bugün yeni başlangıç yaptım kendime gelmem lâzım artık.

Su an neden bilmiyorum ama sebepsiz yere agliyorum hakim olamiyorum kendime kafam ses kaldirmiyor kizlari gonderdim odalarina. Psikolojim mi bozuldu acaba deliriyor muyumki
Regl yakınsa ondan olabilir canım , bazen bendede oluyor çünkü ,inşallah bir an önce rahatlarsın.

Kilo verenleri tebrik ediyorum, veremeyen ,artı olanlar hadi gayret edelim birlikte kurtulalım şu ağırlıklardan yoruyor bizi hafifleyelim artık öyle değilmi

Yok cnm bitmek uzere kendileri
Simdi birazcik daha iyi gibiyim kizlara corba isitiyorum

Goruyorum ara sira seni cnm burda
Bende bu ara durgunluk donemindeyim ama asicaz insallah 93-95 gidip geliyorum

Masallah cnm sana
Valla bende spor sıfır .bazen bebeği parka çıkarıyorum hava aldırmaya ama onda da bana spor değil yorgunluk oluyor .diyetimde devam ediyorun
Sabah
2 yumurta
30 gr peynir
Domates ve salatalık
Öğlen
4 yk yoğurt
1 elma
1 yk yulaf karıştırdım

Şimdi de ceviz ve yeşil çay içiyorum

Menümü yazayım kızlar
Sabah uyanınca yoğurt kürü
1 saat sonra
Yarım simit, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, zeytin
Ara
Türk kahvesi, şeftali, kiraz
Öğlen
akşam da

öğlenden sonra da 35 dk kadar eliptik yaptım resimler nasıl görünücek bilemiyorum ilk defa denedim

Bende menümü yazayım kızlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 5 zeytin

Öğlen
Yarım donmuş muz ve bir kare bitter çikolata blendırda çektim yanında bir bardak sütlü kahve

Akşam
1 tabak semizotu yemeği, 1 kâse yoğurt
1 ince dilim beyaz peynir
2 litre su
Sporuda akşam yapacağım hava çok sıcaktı yapamadım.

Guzel menu cnm aksamida hafif atlatmissin tavugun 100 grdi yanlis hatirlamiyorsam onu 200 gr da yapabilirsin en az 2 lt su da icebilirsen super

Regl döneminde bana da oluyor sanırım hormonlarla alakalı

Biraz bunalmislik vardi galiba kilo durumuda git gel olunca

Guzel menu cnm resimler sahane olmus insallah sinitzelin kizartma degil firindadir suyunda yeterlidir

Kahveyle sutude muz ve cikolatayla beraber rondodan ceksen nasil olur acaba bence guzel olur.
Guzel menu cnm afiyet olsun

Kizlar sıkı yonetim ilan ediyorum

Yarindan itibaren herkes (aksam toplu olarak olursa daha iyi yorum yapilir) menu veriyor ve yorum yapiliyor ( ben nacizane yorum yapicam ama siz de yaparsaniz gorus farkliliklari iyi olur)

Icilen su miktarlari yazilacak (mesrubatlar sicak ve soguk icecekler dahil degildir, detox sulari olabilir)

Yapilan sporlar yazilacak bazen bolgesel yaptigimiz icin dk degil puan sistemi yapalim. Cuma grubumuzdaki puanlamayi vericem biz de bu sekilde yapalim her gun spor tablosu yapilacak rekabet kizisacak

Puanlari birazdan yazicam

Mumkun oldugunca motivasyon yazilari resimleri yorumlari yapmaya calisalim birbirimizi gaza getirelim bizi bizden baska kimse anlamaz

Toplanin o dostlar patron cildirdiiii
Umutdeniz4
Bulamiyorum
elifimm39
S sdctnsn
BitmeyenUmidim
Amine Busra
Tombuldut
fantastikaaa
Y Yasamenerjisi (aldim senide listeye kacis yok artik)

Evet canım 100 grdı ,listemde de öyle ama kesmedi valla .şuan midem kazınıyor ,yogurt yedikten sonra yatarım olmazsa yoksa sabaha çok aç kalkarım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…