- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #3.121
Bende ayni boy yok :)) ama 70-65 kg olsam çok guzel durur,bende ayni 7-8 kg vermem lazim tedavi icin ins istedigimiz kg duseriz canım bari kurban bayrama 70-72 kg olsak dimi :)) benim saglik sorunum var,bide hemoglobin kanim düşmüş 9 za onu yukseltirken hep kilo geliy puff..
Maşallah canım, mutlaka istediğin kiloyu görürsün yeterki azimli ol94 kiloyum. Çok iyi gidiyorm bu ara diyet açısından. İnşallah istediğim kilolara inerim.
Kızlar merhaba ,ben de sizleri takip ediyorum ama bebeğimden dolayı girip yazamıyorum .benim de kilo vermem durdu gibi ve sıcaklardan canım hiçbirşey yemek istemiyor .
45 dk leslie yapildi az sonra 15 dk egzersiz ve ben bittim
Maşallah, bende leslie yapıcamda çok sıcak, akşamüstü yapmayı düşünüyorum.45 dk leslie yapildi az sonra 15 dk egzersiz ve ben bittim
Bende 1 aydır bayağı düzensiz oldu beslenme ve sporum ama bugün yeni başlangıç yaptım kendime gelmem lâzım artık.Gunaydin. Kizlar burdan bildirim gelmeyince unutmuşum burayi 2 topik daha olunca :)
Gecen hafta kactim hatirlayamadim
Bugun 88.9 ile geldim :)
Yaklasik 1 haftadir duzenli spor yapmaya basladim. İnsallah bayramda az da olsa vucudumda toparlanma olur. Bu aralar halime cok uzuluyorum. Surekli ayna karsisindayim
Regl yakınsa ondan olabilir canım , bazen bendede oluyor çünkü ,inşallah bir an önce rahatlarsın.Su an neden bilmiyorum ama sebepsiz yere agliyorum hakim olamiyorum kendime kafam ses kaldirmiyor kizlari gonderdim odalarina. Psikolojim mi bozuldu acaba deliriyor muyumki
Kilo verenleri tebrik ediyorum, veremeyen ,artı olanlar hadi gayret edelim birlikte kurtulalım şu ağırlıklardan yoruyor bizi hafifleyelim artık öyle değilmi
üyeler başlangıç 03.06.2019 10.06.2019 17.06.2019 24.06.2019 haftalık fark aylık fark Umutdeniz4 99.3 - 88,5 88,4 89.2 +0,8 +0,7 Bulamiyorum 107 95,5 96,5 95,5 94.0 -1,5 -2,5 elifimm39 103.5 88,9 89,5 91.4 - +2,5 S sdctnsn 84.0 78,1 79,1 78,3 77.9 -0,4 -0,2 BitmeyenUmidim 83.9 78,8 78 80,1 77.5 -2,6 -1,3 Amine Busra 101,8 izinli 92,2 90,0 88.9 -1,1 -3,8 Tombuldut 77,0 67,1 67.1 - - fantastikaaa 99,5 93,8 95,9 94,5 94.0 -0,5 +0,2
listemizin en çok kilo vereniBitmeyenUmidim tebrik ederim cnm geçen hafta ödem olmasına rağmen en fazla kilo alan dediysek bu hafftada yine ödem olmasına rağmen en cok kilo veren ilan ederiz haksızlık olmasın
aylık listemizin en çok kilo vereniAmine Busra tebrik ederim cnm sendeki bu gelişmeyi gördükçe inin ki çok mutlu oluyorum kendim vermiş gibi seviniyorum
kızlar bir kontrol edin hatam varmı biraz uyuklayarak yaptım hata yoksa ilk sayfaya taşıyayım listeyi
bu arada benimde midem kazındı sade kahve yaptım şimdi kendime. uyumak istemiyorum biraz internette gezinmek istiyorum kızlardan fırsat bulamıyorum.
Yok cnm bitmek uzere kendileriBende 1 aydır bayağı düzensiz oldu beslenme ve sporum ama bugün yeni başlangıç yaptım kendime gelmem lâzım artık.
Regl yakınsa ondan olabilir canım , bazen bendede oluyor çünkü ,inşallah bir an önce rahatlarsın.
Valla bende spor sıfır .bazen bebeği parka çıkarıyorum hava aldırmaya ama onda da bana spor değil yorgunluk oluyor .diyetimde devam ediyorunGoruyorum ara sira seni cnm burda
Bende bu ara durgunluk donemindeyim ama asicaz insallah 93-95 gidip geliyorum
Masallah cnm sana
Regl döneminde bana da oluyor sanırım hormonlarla alakalıSu an neden bilmiyorum ama sebepsiz yere agliyorum hakim olamiyorum kendime kafam ses kaldirmiyor kizlari gonderdim odalarina. Psikolojim mi bozuldu acaba deliriyor muyumki
İnş cnm çok hevesliyimMaşallah canım, mutlaka istediğin kiloyu görürsün yeterki azimli ol
Valla bende spor sıfır .bazen bebeği parka çıkarıyorum hava aldırmaya ama onda da bana spor değil yorgunluk oluyor .diyetimde devam ediyorun
Sabah
2 yumurta
30 gr peynir
Domates ve salatalık
Öğlen
4 yk yoğurt
1 elma
1 yk yulaf karıştırdım
Şimdi de ceviz ve yeşil çay içiyorum
Regl döneminde bana da oluyor sanırım hormonlarla alakalı
Menümü yazayım kızlar
Sabah uyanınca yoğurt kürü
1 saat sonra
Yarım simit, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, zeytin
Ara
Türk kahvesi, şeftali, kiraz
ÖğlenEki Görüntüle 2282205
akşam da
Eki Görüntüle 2282206
öğlenden sonra da 35 dk kadar eliptik yaptım resimler nasıl görünücek bilemiyorum ilk defa denedim
Bende menümü yazayım kızlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 5 zeytin
Öğlen
Yarım donmuş muz ve bir kare bitter çikolata blendırda çektim yanında bir bardak sütlü kahve
Akşam
1 tabak semizotu yemeği, 1 kâse yoğurt
1 ince dilim beyaz peynir
2 litre su
Sporuda akşam yapacağım hava çok sıcaktı yapamadım.
Evet canım 100 grdı ,listemde de öyle ama kesmedi valla .şuan midem kazınıyor ,yogurt yedikten sonra yatarım olmazsa yoksa sabaha çok aç kalkarım .Guzel menu cnm aksamida hafif atlatmissin tavugun 100 grdi yanlis hatirlamiyorsam onu 200 gr da yapabilirsin en az 2 lt su da icebilirsen super
Biraz bunalmislik vardi galiba kilo durumuda git gel olunca
Guzel menu cnm resimler sahane olmus insallah sinitzelin kizartma degil firindadir suyunda yeterlidir
Kahveyle sutude muz ve cikolatayla beraber rondodan ceksen nasil olur acaba bence guzel olur.
Guzel menu cnm afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?