107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

25 haziran
gece 00.30
avuçiçi omlet su

oglen 12.00
sosisli yumurta kizla ortak 2 yumurta kirdim
domates salata

ara şekersiz türk kahvesi

14.30
1.5 kepce türlü yemeği
2 fincan erik suyu şekersiz
4 serce parmak boyutunda patates kizartmasi

spor sonrasi 1 bardak erik suyu

ara sade soda

19.30
sehriyeli tavuklu corba(unsuz)
1 dilim cte
karisik turlu yemegi 1 tabak
erik suyu bir bardak

22.00
3 4 cekirdek
1 cubuk kraker
Bence menun guzel, sen suan kac kg sun,ben bayrana kadar 4-5 kg vermeye raziyim yaa hayali bile cok guzell ama hayal olmasin artik dimi acik sıkalım kendimizi..

Ekmekler :/ makarna, mercimek, hepsi karbon olmuş tamamen. Yarin ve persembe dikkat et canim
Evet canim oglen den aksam 17:30 kadae evde degildim arkadasda corba yapmis ictim ikinciyide yemicektim digerleriyle sofraya oturunca yedim,eve gel evdekilere yemek hazirla derken yine oturdum sofraya yedim :( bugun ben ben degildim mideme kurt girmis gibiydi,simdi kiraz sapi kaynattim onu iciyimde regli soktursun bakim..birde vucudum cok yorgun dustu sanirim 13 gunde hastalik cekince böyle patlak verdi sanirim,yarin tavuk ne alsamda protein yesem canimda istiyor..

Bayrama tam 46 gün var
Ozaman ben 4 kilo versem şükredeceğim hic belli olmuyor insanin her ani degisiyor bak bayramda 77 gormustum,ee bayramda iyi hastalandim halen duzelemedim rabbim saglik versinde su kilodan kurtulayim,haa bugun yedigim gibi asla yemedim tarlada cok calistim hep kosusturma içindeydim ins bundan sonrada boyle hareketli olursam..
Senin metobolizman nasil iyi calisiyorsa verirsin ama hizli degilde kalıcı olarak verirsen super birsey mesala bayramda 82 kilo super olur,sen emziriyormuydun ...

Karpuz, kiraz, elma. Meyvede de fruktoz sekeri var ve bu da cok depolanir. Hastaliktanmi boyle istahin acildi acaba?
Regl oldu oluyorum gibi,hastaliktan olabilir ilacta kullanıyorum ,ama nerden baksan 3 aydir regl baslangic döneminde istahim gitmiş ti,vucudumun ayaga kalkmasi icinde enerjiye ihtiyac vardi sanirim bak bugun bunlari yedim ama iyiyim ayaga kalktım,yoksa bir hafta dermansiz yattim hic bir isde göremedim.neyse amannn boyle istah olmasin istememm..

Ozaman ben 4 kilo versem şükredeceğim hic belli olmuyor insanin her ani degisiyor bak bayramda 77 gormustum,ee bayramda iyi hastalandim halen duzelemedim rabbim saglik versinde su kilodan kurtulayim,haa bugun yedigim gibi asla yemedim tarlada cok calistim hep kosusturma içindeydim ins bundan sonrada boyle hareketli olursam..
Senin metobolizman nasil iyi calisiyorsa verirsin ama hizli degilde kalıcı olarak verirsen super birsey mesala bayramda 82 kilo super olur,sen emziriyormuydun ...
yok canim emzirmiyorum ben. Ne versek kâr bizim icin kg olarak

25 haziran
gece 00.30
avuçiçi omlet su

oglen 12.00
sosisli yumurta kizla ortak 2 yumurta kirdim
domates salata

ara şekersiz türk kahvesi

14.30
1.5 kepce türlü yemeği
2 fincan erik suyu şekersiz
4 serce parmak boyutunda patates kizartmasi

spor sonrasi 1 bardak erik suyu

ara sade soda

19.30
sehriyeli tavuklu corba(unsuz)
1 dilim cte
karisik turlu yemegi 1 tabak
erik suyu bir bardak

22.00
3 4 cekirdek
1 cubuk kraker

Senin o 1 tanecik cubuk krakerini yerim ben ☺ 00.30daki menunu anlayamadim neden oldu o oyle (soylediysen unuttum kusura bakma) onun disinda guzel menu suyun yeterli mi

Mesala bugun neler yedim
Sabah 7:00 de iki dilim tam bugday ek, kk peynir,bir tatli kasigi visne reçel,ilac ictim
Saat 10:00 iki elma
13:00 1 kepce mercimek corba iki yk yogurt,uc dilim tm bugday ek..
17:00 bir kase mercimek corba,karpuz
19:00 bir tabak patetesli sulu makarna :KK43:
Bir tabak kiraz bugun aldim ya ozlemisim ama uc aydır ilk defa bu kadar yedim sanki midem boş hissi yaşadım... bide ekmegide boyle cok yemedimdi..yarindan itibaren ins bu istah olmaz..

Sanah 2 dlm + ogle 3 dlm ve corbadan arti 1 dlm + 17de 1 dlm corbadan + 19da 1 dlm patatesten ve 1 dlm makarnadan ekmek sayarsak toplam 10 dlm ekmek yapiyor.😨

Kendinde kabul etmissin zaten. Yarin biraz daha dikkat. Midende bos hissi oluyorsa kahve ic ve bol bol su ic

Bayrama tam 46 gün var

Anammmm o kadar mi kaldii

Senin o 1 tanecik cubuk krakerini yerim ben ☺ 00.30daki menunu anlayamadim neden oldu o oyle (soylediysen unuttum kusura bakma) onun disinda guzel menu suyun yeterli mi

Sanah 2 dlm + ogle 3 dlm ve corbadan arti 1 dlm + 17de 1 dlm corbadan + 19da 1 dlm patatesten ve 1 dlm makarnadan ekmek sayarsak toplam 10 dlm ekmek yapiyor.😨

Kendinde kabul etmissin zaten. Yarin biraz daha dikkat. Midende bos hissi oluyorsa kahve ic ve bol bol su ic

Anammmm o kadar mi kaldii
Dun gece acliktan aglama durumuna gelince. Yogurt ve sutte olmayinca oyle oldu. Suanda 3.30dan beri uyanigim ve kurt gibi açım. Ama diyetisyene gdicem diye tutuyorum kendimi :D

Günaydın kizlar bugun cok sukur regl oldum
Tartildim 76,8 gordum ins regl bitince 76 duz olsun goreyim :) kendimlede pazarlik edim :))
Sizlerde ne var yok kg larda kıpırdama varmi,ben aslinda tartilmazdim korka korka tardildim 5-6 kg odem olunca,bana acilde yapilan igne sayesinden bu odemlerimden kurtuldum,bu yasadigim strestenmis bir anlik 2,5 saniye kalbim durmuş buda herkeste olurmuş neyse bunu atlattik sukurde,simdi 4 gundur boynum kutuk gibi tutuldu ceviremiyorumda kasgevsetici kullanıyorum buda reglimi ins kesmes,bir an once duzeleyimde spor yapayim tarlada bol bol calisayim su yaglarimi guzel bir yakayim dimi...

Aslinda kendimi bayrama sukadar kilo verecegim diye sartlandirmicagim kafaya takinca noluyorsa sanki vücut inatlasiyor gitmiyor kilo birazda baska seylere kendimi verince birde diyet yapinca kilo gidiyor buda beni yormuyor bikma gelmiyor bunu farkina vardim,ne zaman bir plan yapsam iste iki ayda sukadar kilo verecegim şöyle yapsam dedigimde anamm bi bakmisim ayni yerde sayıyorum yada almışımdır,bende merakla bekliyorum bakalim sonuç nolacak,kizlar sizlerdede boyle bir durum oluyormu fark ettinizmi..

Aslinda kendimi bayrama sukadar kilo verecegim diye sartlandirmicagim kafaya takinca noluyorsa sanki vücut inatlasiyor gitmiyor kilo birazda baska seylere kendimi verince birde diyet yapinca kilo gidiyor buda beni yormuyor bikma gelmiyor bunu farkina vardim,ne zaman bir plan yapsam iste iki ayda sukadar kilo verecegim şöyle yapsam dedigimde anamm bi bakmisim ayni yerde sayıyorum yada almışımdır,bende merakla bekliyorum bakalim sonuç nolacak,kizlar sizlerdede boyle bir durum oluyormu fark ettinizmi..
Canım katılıyorum ,ben de ne zaman şartlandırsam yada bu hafta midem çok kazındı kesin vermişimdir desem tartıda gram oynamıyor .
Sabah menü
2 haşlanmış yumurta
30 gr peynir
Domates
1 zeytin

Dun gece acliktan aglama durumuna gelince. Yogurt ve sutte olmayinca oyle oldu. Suanda 3.30dan beri uyanigim ve kurt gibi açım. Ama diyetisyene gdicem diye tutuyorum kendimi :KK70:

Ne yaptin gittin mi diyetisyene sonuc nedir

Evet cnm akil baska yerde okunca insan daha rahat diyet yapiyor. Kendini sartlandirip zorladi mi daha sikintili oluyor

Canım katılıyorum ,ben de ne zaman şartlandırsam yada bu hafta midem çok kazındı kesin vermişimdir desem tartıda gram oynamıyor .
Sabah menü
2 haşlanmış yumurta
30 gr peynir
Domates
1 zeytin

Kahvaltin iyi cnm diyetisyenin vermemis olmasaydi zeytini biraz artirabilirsin aclik hissetmemen ici diyecektim 😊

Ben de az once karpuz yedim az vardi kalmasin diye bitirdim ama sisirdi 😊

Ne yaptin gittin mi diyetisyene sonuc nedir

Evet cnm akil baska yerde okunca insan daha rahat diyet yapiyor. Kendini sartlandirip zorladi mi daha sikintili oluyor

Kahvaltin iyi cnm diyetisyenin vermemis olmasaydi zeytini biraz artirabilirsin aclik hissetmemen ici diyecektim 😊

Ben de az once karpuz yedim az vardi kalmasin diye bitirdim ama sisirdi 😊
Ay 1 zeytin kaçamak oldu :) bu hafta zeytin yok listemde hiç sorma :)))

Back