107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Sorma biraz iyi hissettigimde hemen onlara yemek yediriyorum ac kalmasinlar diye. Bebegide surekli yere koyuyorum bir tek mama yedircegim zaman kucagima aliyorum onada bulastirmayayim diye
Ay kıyamam kuzucuklara.Senin çocuklar 3 ü' de küçüktü yanlış hatırlamıyorsam.

17 gibi markete gittim biraz yürüyüş oldu 1 saat kadar, şimdide leslie 4mile yaparım. Spor saatlerim düzenli değil ne zaman kendimi enerjik hissedersem o saatte yapıyorum.

İnşallah hedefine ulaşırsın canım.sende fırsat buldukça yaz günlük menü, spor ,birbirimize destek olalım burada.

Selam kızlar bende 29 yasındayım uc cocuk annesıyım kızım 1 yasından dıgerlerı olan.72 kıloyla diyet serüvenine basladım suann 67 kıloyum nıyetım 60 kılo olmak birde 59 u görmekte nıyetım var ..burayı sızlerıde tkıp ediyorum ...
Hosgeldin cnm
Madallah 5 kilo vermissin kalmis 7 ☺
Neler yapiyorsun saglikli beslenme adina nasil verdin 5 kiloyu

Esim geldiginde atesim cikacakti yine usumeye basladim parol aldim bir tane sonra uyumusim biraz. Kalktim bir dus aldim. Yemegi gec yedim saat 8e geliyordu.
1 tabak bulgurlu kabak ve yogurt.
Sadece hafif yogurdun serinligini hissettim hic agzimin tadi yok. Demek yasamak icin yemek boyle oluyormus :KK48:

Bu akşam bende geç yedim yemeği tavuk ciğer sote yaptım çok az yağla.Ama fazla kaçırdım çok vicdan azabı yaşıyorum tartı gününe de az kaldı .Biraz önce de tarçın, zencefil ve zerdeçallı yoğurt yedim.

InsaAllah aynı sekılde sız de verırsınız umarım..tabiki yazarım.. gezıyorum diyet gunlugu olan arkadaşlar..
İnşallah canım kurutulmak istiyorum artık kilolardan yıllardır verdim geri aldım bıkkınlık geliyor ve en önemlisi sağlık bozuluyor yaş ilerledikçe.Yaşlarınız gençse çok şanslısınız metabolizmanız hızlı benim gibi geç kalmayın başlamak için.Benim yaş 43 .

Merhaba kızlar. 2 gündür kulak ağrısıyla ugrasiyorum. Ilaç da vermiyorlar emziriyorum diye. Dün site guncelleniyordu yazdığım mesaj gitmedi. Diyete uyuyorum spor da yapıyorum. Bu arada grubun tartılma günü var mı ben mi kaçırdım vardı da? Bir de emzirirken başınıza geldi mi kulak ağrısı naptınız geçmesi için. Ortanca kızımda da başıma gelmişti sütten kesmek zorunda kalmıştım geçmemişti ama bu çok küçük :KK43:

Merhaba kızlar. 2 gündür kulak ağrısıyla ugrasiyorum. Ilaç da vermiyorlar emziriyorum diye. Dün site guncelleniyordu yazdığım mesaj gitmedi. Diyete uyuyorum spor da yapıyorum. Bu arada grubun tartılma günü var mı ben mi kaçırdım vardı da? Bir de emzirirken başınıza geldi mi kulak ağrısı naptınız geçmesi için. Ortanca kızımda da başıma gelmişti sütten kesmek zorunda kalmıştım geçmemişti ama bu çok küçük :KK43:
Geçmiş olsun canım ben hiç yaşamadım ama burada küçük bebekli anneler var belki onların bildikleri vardır bu konuda.

Kızlar ben akşam yemeğinde fazla kaçırınca tekrar spor yaptım saat 22 gibiydi hala vicdan azabım geçmiyor.

Cnm geçmiş olsun hiç kulak ağrısı yaşamadım inşallah en kısa zamanda geçer....

Kızlar ben akşam yemeğinde fazla kaçırınca tekrar spor yaptım saat 22 gibiydi hala vicdan azabım geçmiyor.
Cnm arada illaki olucak yoksa diyetimiz uzun süreli olmaz çok çabuk sıkılırız o yüzden çok da vicdan yapma... hem arada vücudu şaşırtmak lazım dimi

Cnm arada illaki olucak yoksa diyetimiz uzun süreli olmaz çok çabuk sıkılırız o yüzden çok da vicdan yapma... hem arada vücudu şaşırtmak lazım
Evet canım doğru söylüyorsun bende arada şaşırtayım şu metabolizmayı o zaman.

X