- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #2.861
76dan asagi inemiyorsan demekki direnc var canim farklı seyler denemeden lazim. Ramazab sonrası detoks yaparsin. Bayramda da az bir serbest birak kendini bir iki gün. Direnç kirilinca hizli vereceksin benceRamazandan sonra bende iyi dikkat etmem lazim tmm yedim ama oyle cisslardan degil nerden baksan bu ay iki uc tatli kacamagi oldu oda iki catal gibi,halbuki okadarda cok calistim ben 77-76 kg gormem lazimdi iste hep su vc sikintidan kaynakli,form cayi iciyorum ama cokda icmekde istemiyorum bagirsagimi resmen tembellestirdi,haftada bir 5 kilo kayisi erik karşımı sekersiz hosaf yapip tuketiyorun,lifli gidalardanda yiyorum suyumu hele cok iciyorum,spor olarakda gün içinde hareketliyim de tarlada da comel kalk git gel capa yap squat gibi haretler yapiyorum,bugun
50 dk hizli tempolu yuruyusumude yaptim ekstradan 40 dk da normal yuruyus yaptim ama bugun pertim,ins ramazan bitince kg vermem yavaslamaz haliyle moralimde bozuluyor insilun denmi seker hapida kullaniyorum bak ayda 2 kilo vermis olacagim bu kadar harekete
İns bir an once 70 kg ya inerim yillardir vucud hep 76-83 -85 kg arasinda gidip geliyor bikma bezme geliyor yapacak birsey yok...
Ramazandan sonra buraya daha sık ugrayip kendime hakim olmaliyim kizlar desteginize ihtiyacim var ne kadar cabuk kilo verirsem tup bebegime tedavime baslayim artıkın..
Allah yar ve yardımcın olsun canım... arkadaşında dedigi gibi bayramda biraz rahat bırak ondan sonra da yoğurt hurma yapmaya çalış bi kaç gün önce bi arkadaşımı gördüm inanamadım. Iyi kilo vermişti yoğurt hurma diyetiyle... sen değilmiydin çocukları okula götürdüm, gösterileri var provalara götürüyorum diye yoksa benmi karıştırıyorum. Çocuğun yokmuydu tüp bebek dedin?Ramazandan sonra bende iyi dikkat etmem lazim tmm yedim ama oyle cisslardan degil nerden baksan bu ay iki uc tatli kacamagi oldu oda iki catal gibi,halbuki okadarda cok calistim ben 77-76 kg gormem lazimdi iste hep su vc sikintidan kaynakli,form cayi iciyorum ama cokda icmekde istemiyorum bagirsagimi resmen tembellestirdi,haftada bir 5 kilo kayisi erik karşımı sekersiz hosaf yapip tuketiyorun,lifli gidalardanda yiyorum suyumu hele cok iciyorum,spor olarakda gün içinde hareketliyim de tarlada da comel kalk git gel capa yap squat gibi haretler yapiyorum,bugun
50 dk hizli tempolu yuruyusumude yaptim ekstradan 40 dk da normal yuruyus yaptim ama bugun pertim,ins ramazan bitince kg vermem yavaslamaz haliyle moralimde bozuluyor insilun denmi seker hapida kullaniyorum bak ayda 2 kilo vermis olacagim bu kadar harekete
İns bir an once 70 kg ya inerim yillardir vucud hep 76-83 -85 kg arasinda gidip geliyor bikma bezme geliyor yapacak birsey yok...
Ramazandan sonra buraya daha sık ugrayip kendime hakim olmaliyim kizlar desteginize ihtiyacim var ne kadar cabuk kilo verirsem tup bebegime tedavime baslayim artıkın..
Bayramdan sonra ins protein diyeti detoksu uygulayayim bakiyim hangisi daha iyi gelirse deneyecegim ins..76dan asagi inemiyorsan demekki direnc var canim farklı seyler denemeden lazim. Ramazab sonrası detoks yaparsin. Bayramda da az bir serbest birak kendini bir iki gün. Direnç kirilinca hizli vereceksin bence
Evet bendim canim koruyucu anneyim iki tane pirlantam omur torpulerim var onlarda cok kardes istiyor bende cok istiyorum ne biliyim hayirlisi rabbimden...ya simdi ani sok diyetler bana gelmiyor kan degerlerime kadar yumurta kalitesine kadar etkiliyor saglikli olsun yavasda kilo vermeyim hani haftada 500-700-800-1000kg vermeye raziyim ins bu sefer basaracagim,benim bu kilolar hep tedavilerden kalma..ama bu sefer baracagim inş sizlerin destegiyle...Allah yar ve yardımcın olsun canım... arkadaşında dedigi gibi bayramda biraz rahat bırak ondan sonra da yoğurt hurma yapmaya çalış bi kaç gün önce bi arkadaşımı gördüm inanamadım. Iyi kilo vermişti yoğurt hurma diyetiyle... sen değilmiydin çocukları okula götürdüm, gösterileri var provalara götürüyorum diye yoksa benmi karıştırıyorum. Çocuğun yokmuydu tüp bebek dedin?
Ne güzel bir insansın yaa sen...inş en kısa zamanda küçük bir bebişin daha olur. Benim ilk çocuğum tadavisiz doğdu ne zaman ki ikinciyi istedik iki kimyasal gebelik gecirdim doktor sebebini bulmak için bazı tahliller yaptı tahlilerin sonuçlarını almak icin gittigimde de bana senin normal yolla çocuğun olmaz dedi çünkü yumurta rezervin bitmiş dedi. Aşılama zaman kaybıdır senin icin direk git tüp bebek yaptır en büyük şansın yaşının genç olması, bir çocuğun olduğu için devlet destekte olmaz kendi imkânlarınla yapacaksın dedi. Dünya başıma yıkıldı. Hastanenin bahçesinde saatlerce ağladım . Ama Allah nasip etti doğal yolla ikizlerim oldu. Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Allah sanada nasip etsin. Hiç birşey imkansız değildir.Evet bendim canim koruyucu anneyim iki tane pirlantam omur torpulerim var onlarda cok kardes istiyor bende cok istiyorum ne biliyim hayirlisi rabbimden...ya simdi ani sok diyetler bana gelmiyor kan degerlerime kadar yumurta kalitesine kadar etkiliyor saglikli olsun yavasda kilo vermeyim hani haftada 500-700-800-1000kg vermeye raziyim ins bu sefer basaracagim,benim bu kilolar hep tedavilerden kalma..ama bu sefer baracagim inş sizlerin destegiyle...
Benim kuzenim evlenmisti 2003te. O zaman evlenmeden once yengeme gecirdigi bazi rahatsizliklardan dolayi senin cocugun olmaz sen kisirsin demis dr. Onlarda nasil olsa cocuk olmucak diye rahat rahat takilmislarNe güzel bir insansın yaa sen...inş en kısa zamanda küçük bir bebişin daha olur. Benim ilk çocuğum tadavisiz doğdu ne zaman ki ikinciyi istedik iki kimyasal gebelik gecirdim doktor sebebini bulmak için bazı tahliller yaptı tahlilerin sonuçlarını almak icin gittigimde de bana senin normal yolla çocuğun olmaz dedi çünkü yumurta rezervin bitmiş dedi. Aşılama zaman kaybıdır senin icin direk git tüp bebek yaptır en büyük şansın yaşının genç olması, bir çocuğun olduğu için devlet destekte olmaz kendi imkânlarınla yapacaksın dedi. Dünya başıma yıkıldı. Hastanenin bahçesinde saatlerce ağladım . Ama Allah nasip etti doğal yolla ikizlerim oldu. Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Allah sanada nasip etsin. Hiç birşey imkansız değildir.
Haklısın canım nasipten otesi yok. Bende ikizlere hamile kalinca eşim dedi git doktora söyle bak ikizlere hamileyim diye ben dedim Allah'ından bulsun ama ona dünya ahiret hakkımı helal etmiyorum. Bir yıl boyunca cehenem azabı yaşadım ağlamadığım gün yoktu. Eşim çok üzüldüğümü görüyordu maddi durumuzun iyi olmamasina rağmen tüp bebek yapan yerler araştırıyordu.Allah kısmet etti ve oldu .inş tüm çocuk isteyenlere nasip olur.Benim kuzenim evlenmisti 2003te. O zaman evlenmeden once yengeme gecirdigi bazi rahatsizliklardan dolayi senin cocugun olmaz sen kisirsin demis dr. Onlarda nasil olsa cocuk olmucak diye rahat rahat takilmislarsonra yengem hamile kaldigini ogrendi ama o zamana kadar ilac vs de kullandi. Bebek dogdu cok sukur ama genetik bir rahatsizligi oldu. Ilac kullanmasaydi da olur muydu Allah bilir takdiri ilahi. 3-4 sene sonra tekrar hamile kaldi bu sefer normal oldu cok sukur saglikliydi. Yengem der hep cocuklarimi alip o doktorun karsina gecip soylicem sen bana kisir demistin ama bak cok sukur oldular dicem derdi. 2 oglu var yaklasik 1 sene oncede kiza hamile kaldi ama dustu cocugu.
Nasipten ote bir sey yok. Allah isterse her sey olur. Gonlunuzu ferah tutun dua edin
Bence regl oldun ya ondandır bende o arada oruçlu değilim diye kendimi yemeğe verdim ondan + çıktım inşallah bayramdan sonra düzeltiriz Hep beraberSlm kizlar
Bu ara fena saldim ramazandan sonra siki bir program beni bekliyor. Pazar gunu nasipse gidicez duzceye oradada kendimi frenlemeyi dusunuyorum insallah.
Bugun cuma bildirimimiz vardi
Gecen hafta 92.0
Bu hafta 94.0
Fark +2.0
Pazartesi 93.5tum zaten birak vermeyi uzerine 0.5 almisim.
Tebriklerinizi alayim. Aferin bana di mi
Yok anam yok isi siki tutmadan menu paylasmadan spor yapmadan olmuyor bu is. Sozde 92.den 89.9a dusecektim 94 oldum iyi mi
Bayram sonrası düzenli olacak inşallah hepimiz için.Slm kizlar
Bu ara fena saldim ramazandan sonra siki bir program beni bekliyor. Pazar gunu nasipse gidicez duzceye oradada kendimi frenlemeyi dusunuyorum insallah.
Bugun cuma bildirimimiz vardi
Gecen hafta 92.0
Bu hafta 94.0
Fark +2.0
Pazartesi 93.5tum zaten birak vermeyi uzerine 0.5 almisim.
Tebriklerinizi alayim. Aferin bana di mi
Yok anam yok isi siki tutmadan menu paylasmadan spor yapmadan olmuyor bu is. Sozde 92.den 89.9a dusecektim 94 oldum iyi mi
Bende regl döneminde iştahım açıldı ve artı oldu hemencecik.Bence regl oldun ya ondandır bende o arada oruçlu değilim diye kendimi yemeğe verdim ondan + çıktım inşallah bayramdan sonra düzeltiriz Hep beraber
Bence regl oldun ya ondandır bende o arada oruçlu değilim diye kendimi yemeğe verdim ondan + çıktım inşallah bayramdan sonra düzeltiriz Hep beraber
Bayram sonrası düzenli olacak inşallah hepimiz için.
Maşallah canım süpersin , ben az kilo verdim ramazanda çünkü kaçamak yaptım, benim kilolar sağlığımı bozacak kadar fazla olduğundan önemli, evet çok daha zor durumlar var hayatta, bizim yine çaremiz var kiloları verebiliyoruz gayret edince.Kızlar ramazan gelen giden üç çocuk buralara ugrıyamadım..bende durumlar ıyı cok sukur 60 kusur kıloya dustum cok sukur son bır kılı kaldı o da artık bayramda almassam. Allah omur verirse bayramdan sonra. Aslında hıcbırsey yapmadım kendımı kasmadım ..herseyden az Oz yedim ...baklavalar tulumbalar lokmalar börekler dahill..hatta gecen gün patlıcan yemegıyle bır ekmeğe yakın yemısım. Sonradan farkettim ...hakkınızı helal edin kusura bakmayın....gelemedim ........inşaaAllah sızde de durumlar ıyıdır ...gercekten kılı ısı beyinde bıtıyor...yerken rmzan da ıkı bucuk uc kılo verdim sayılır..cunku sureklı kılo almıyacaksın kılı vereceksin diye beynıme komut yolladım ...hayırlısı olsun.kılo aslında su dünya üzerinde takmamız gereken en son konu ama ıste sacma sapan bir sekılde takıntı haline getiriyoruz ..herkese hayırlı bayramlar dılıyorum kolay gelsin Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?