- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #2.881
Gelmeyince merak etmistim cnm bende seni iyi olmana sevindim hatta kilo vermene bayildimKızlar ramazan gelen giden üç çocuk buralara ugrıyamadım..bende durumlar ıyı cok sukur 60 kusur kıloya dustum cok sukur son bır kılı kaldı o da artık bayramda almassam. Allah omur verirse bayramdan sonra. Aslında hıcbırsey yapmadım kendımı kasmadım ..herseyden az Oz yedim ...baklavalar tulumbalar lokmalar börekler dahill..hatta gecen gün patlıcan yemegıyle bır ekmeğe yakın yemısım. Sonradan farkettim ...hakkınızı helal edin kusura bakmayın....gelemedim ........inşaaAllah sızde de durumlar ıyıdır ...gercekten kılı ısı beyinde bıtıyor...yerken rmzan da ıkı bucuk uc kılo verdim sayılır..cunku sureklı kılo almıyacaksın kılı vereceksin diye beynıme komut yolladım ...hayırlısı olsun.kılo aslında su dünya üzerinde takmamız gereken en son konu ama ıste sacma sapan bir sekılde takıntı haline getiriyoruz ..herkese hayırlı bayramlar dılıyorum kolay gelsin Allah'a emanet olun
Allah hepimize kolaylık versin canım. Senin işleri kim yapıyor ki yardımcın falan mı var?
Kızlar bayramdan sonra tam gaz devam ediyoruz dımı ?? Menu paylasımları spor paylasımları bırbırımızı gazlamalar falan :)
Bence de kesin devam etmeliyizKızlar bayramdan sonra tam gaz devam ediyoruz dımı ?? Menu paylasımları spor paylasımları bırbırımızı gazlamalar falan :)
Çok iyi vermişsin tebrik ediyorum seniHayırlı günler kızlar ramazan ayında bitirdik inşallah bayram sonrasıda kilo vermeye devam ederiz
Geçen hafta 89.9
Bu hafta 88.9
Sonuç -1
Ramazan ayında 5.2 kilo verdim inşallah bayramda kilo almadan devam etmeye çalışıcam
Iyi bayramlar cnmİyi akşamlar kızlar bizde bayramda memlekette olacağız, yarın yola çıkacağız 3 gün kalıp döneceğiz, gelince sıkı bir şekilde devam ederiz artık.
Herkese iyi bayramlar....
Tabikide devamKızlar bayramdan sonra tam gaz devam ediyoruz dımı ?? Menu paylasımları spor paylasımları bırbırımızı gazlamalar falan :)
Tamam cnmBen evde degilim. Bulundugum yerde de tarti suan yok canim. İzinli yazar mısınBulamiyorum
Masallah cnm ramazanda cok guzel verdin tebrik ederimHayırlı günler kızlar ramazan ayında bitirdik inşallah bayram sonrasıda kilo vermeye devam ederiz
Geçen hafta 89.9
Bu hafta 88.9
Sonuç -1
Ramazan ayında 5.2 kilo verdim inşallah bayramda kilo almadan devam etmeye çalışıcam
Tebrik ederim cnmMerhba kızlar...
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 63.5
Bilemedim ki acaba oruçluyken dogru kilo çıkıyormuyuz?Iyi bayramlar cnm
Tabikide devam
Tamam cnm
Masallah cnm ramazanda cok guzel verdin tebrik ederim
Tebrik ederim cnm
Korumakta onemli ahh keske vermekle bitse isler. Kendi adima konusayim 107 den 63e dussem tekrar kilo alicam korkusuyla yasarim herhalde hepBilemedim ki acaba oruçluyken dogru kilo çıkıyormuyuz?
Galiba ben pes edecem kızlar hem sıkıldım hem iyi verdim. Bu kilomu korusam yeter bana...Ama alışmış kudurmuştan beterdir
Tamam cnmBugün kilo bildirimi yapamayacağım. Eşimin memleketine geldik. Tartı bulup tartılamadım. Geçen haftaki kilomun aynısını yazabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?