107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Ooo sahurda asıl olay demekkı :))) ben malesef cok veremedım. Ramazandan sonra artık ataga gecıcem:) sende ınsallah bu hızla gıdersın

İkiz annelerine sabir ve kolayliklar diliyorum. Bendeki 22 aylik bebe canımı cikariyo parkta yatsak o kadar iyi. Birde şimdiki mevzu coraplarini cikarip, paçalarini kollarini kivirip soğuk soğuk yerlerde dolasiyor butun gece gazdan uyumuyoruz. Tam ezan okunurken kalkiyor

Sende göreceksin canım 80 ,70 mutlaka olacak.
Etkilemezsin sen regl doneminde degilmisin haliyle odem cok olur son iki gunu degerlendir eski kilona donersin..

ay inşallah kızlar yaa

Iyi aksamlar kizlar
Bulamiyorum canim
Geçen hafta 69
Bu hafta 68.5

tebrik ederim kızlar

benim zeynepte ateşli soyunup duruyor evde. hatta bazenyatarken pantalonunu bile çıkarıp atıyor. üstlerini açtılar mı diye kontrole gidiyorum bir bakıyorum pantalon yerde bacaklar çıplak. Allah tan bezini çıkarıp atmıyor güzel bir terlik aldım. gün içerisinde çoğunlukla terlik giydirmeye çalışıyorum yere çıplak basmasın diye ;-)

üyelerbaşlangıç06.05.201913.05.201920.05.201927.05.2019haftalık farkaylık fark
N nmgy 73.5--69,068,5-0,5-0,5
Umutdeniz4 99.390,089,589,087,7-1,3-2,3
Bulamiyorum 10793,493,092,593,8+1,3+0,4
elifimm39 103.594,191,990,989,9-1-4,2
S sdctnsn 84.076,777,478,079,0+1+2,3
BitmeyenUmidim 83.979,879,379,578,8-0,7-1
Amine Busra 101,895,092,992,691,2-1,4-3,8
E Elizabeth 95.064,764,264,964,0-0,9-0,7
Tombuldut 77,070,568,968,667,8-0,8-2,7
fantastikaaa 99,5-96,094,993,8-1,1-2,2

en çok kilo veren Amine Busra ve Umutdeniz4 (100 gr ın lafını etmeyelim ) tebrik ederim cnm başarının devamını dilerim

en az kilo veren hatta alan Bulamiyorum inşallah haftaya bol eksilerle gelirsiniz cnm

aylık sonucumuzda Amine Busra ve elifimm39 çok güzel sonucunuz var kızlar tebrik ederim. diğer kilo veren arkadaşlarımıda tebrik ediyorum.

Bulamiyorum ve S sdctnsn cnm inşallah bir sonraki ay da bizim satırımız sürekli yeşil renkte olur.

hatalarım varsa şimdiden özür dilerim lütfen düzeltiniz

Eline sağlık canım bu listeyi yapmak için emek veriyorsun o kadar işinin arasında, bende dün gece çok fena kaçamak yaptım büyük ihtimal artı olacak, ramazandan sonra söz verelim birbirimize daha düzenli olmaya çalışalım

evet cnm ya özellikle benim kendime bir çeki düzen vermem lazım fena saldım ramazanda

Eline sağlık HasibeG gerçekten büyük emek listen
Ben bu ay biraz cozuttum halbuki ne güzel başlamıştım bu aya
Dün 79.0 Ken bugün 78.3 şişkinlik ve tuvalet sorunu gidince düzeldim sanırım

Eline sağlık HasibeG gerçekten büyük emek listen
Ben bu ay biraz cozuttum halbuki ne güzel başlamıştım bu aya
Dün 79.0 Ken bugün 78.3 şişkinlik ve tuvalet sorunu gidince düzeldim sanırım
Insallah ramazandan sonra daha iyi olucaz cnm

Dun pazarda baktik ama yusra tugbaya gore yokmus terlik

Emegine saglik canim. Tesekkur ederim

Eline sağlık canım inşallah ramazandan sonra güzel eskiler görürsün

Selam kizlar
Bugun istanbulda acayip nem var
Eridikce eriyorum sanki
İzmirde yanıyor şuan burada hissedilen 35 dereceymiş ve ben bu sıcakta pazara gittim geldim sözde otobüsle ama bayıldım sıcaktan hem bebek arabası hem pazardan aldıklarım bide giderken yanlış otobüse binmişim perişanlık halim neyseki soför durağı beklemeden indirdi de diğer durağa çok yürümedim ama sıcağı hiçç sevmiyorum ve daha bu başlangıç

Bende dün pazardaydım. Neyseki alistim baya. Bende aşırı sicaklari sevmiyorum ama ne yapalım. 2017de yazı dibine kadar yasadim. Temmuz 11 de dogum yaptim. Yaz ortasi dogum yapcagim aklima hic gelmezdi. Mahvolduk kizimla o yaz. Evden cikamiyoduk, evde esinti bile yoktu. Gunde kac defa dusa girip cikiyodum belli degil

Ramazandan sonra bende iyi dikkat etmem lazim tmm yedim ama oyle cisslardan degil nerden baksan bu ay iki uc tatli kacamagi oldu oda iki catal gibi,halbuki okadarda cok calistim ben 77-76 kg gormem lazimdi iste hep su vc sikintidan kaynakli,form cayi iciyorum ama cokda icmekde istemiyorum bagirsagimi resmen tembellestirdi,haftada bir 5 kilo kayisi erik karşımı sekersiz hosaf yapip tuketiyorun,lifli gidalardanda yiyorum suyumu hele cok iciyorum,spor olarakda gün içinde hareketliyim de tarlada da comel kalk git gel capa yap squat gibi haretler yapiyorum,bugun
50 dk hizli tempolu yuruyusumude yaptim ekstradan 40 dk da normal yuruyus yaptim ama bugun pertim,ins ramazan bitince kg vermem yavaslamaz haliyle moralimde bozuluyor insilun denmi seker hapida kullaniyorum bak ayda 2 kilo vermis olacagim bu kadar harekete
İns bir an once 70 kg ya inerim yillardir vucud hep 76-83 -85 kg arasinda gidip geliyor bikma bezme geliyor yapacak birsey yok...
Ramazandan sonra buraya daha sık ugrayip kendime hakim olmaliyim kizlar desteginize ihtiyacim var ne kadar cabuk kilo verirsem tup bebegime tedavime baslayim artıkın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…