- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #2.901
Ben henuz eve donemedim. Bende listeme sadik kalip bol spor yapmayi. Kurbanda herkesi sasirtmayi planliyorum :)Sizler neler yapıyorsunuz ben inşallah kendime söz verdim ve tekrar bu hızla devam edicem
Dün bide 20 dk eliptik yapabildim spora da sıkı bir şekilde dönmem gerek
Memlekete ancak diğer bayrama gidebilsem o zamana kadar 8-10 kilo arası bişey veririm inşallah
Ayyy herkes birbir dönüyor canım sıkılmıştı buralarda gurbette olmak böyle zamanlarda çok fena koyuyor insana bütün bayramı evde geçirdim diyebilirim eşim de çalışıyordu kimse de yok tanıdığım maalesef yıllarca çalışmaya alıştığım için çalışırken bayram bu kadar zor gelmiyordu bişekilde atlatıyordum bu bayram gerçekten çok zor geldiEvim evim guzel evim
En guzel tatil evimde ki tatilEvim evim guzel evim
Bende evde olmak istiyordum bayramdaAyyy herkes birbir dönüyor canım sıkılmıştı buralarda gurbette olmak böyle zamanlarda çok fena koyuyor insana bütün bayramı evde geçirdim diyebilirim eşim de çalışıyordu kimse de yok tanıdığım maalesef yıllarca çalışmaya alıştığım için çalışırken bayram bu kadar zor gelmiyordu bişekilde atlatıyordum bu bayram gerçekten çok zor geldi
Bol bol yüz denizde en güzel spor, pazartesi hep birlikte yeni bir başlangıç yapalım.Yarin nasipse denize gidip siftah yapalim diyoruz kalabalik olur gerci ama olsun kapanis guzel olsun
Pazartesiyede bomba gibi donuyorum insallah
Bayram sonrası normal canım, bundan sonra daha düzenli oluruz spor ve beslenmede inşallah.Selam kizlar. 92.2 ile ödemimi biraz atmis sekilde geldim :) ilk eve geldigimde aksam 95 gordum cok kotu oldum
İnşallah inşallah vazgeçmek yokBayram sonrası normal canım, bundan sonra daha düzenli oluruz spor ve beslenmede inşallah.
Çok iyi canim sabitsinBen en son 31 mayısta tartılmıştım 88.4 ' tü
Bugün = 88.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?