107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Slm kızlar bayramın 3.günü ile tekrar sıkı bir diyete geri dönmeye karar verdim çünkü son 2 haftadır filan abartmıştım
Dünkü menüm
Sabah
3 kaşık yoğurt, 2 kaşık yulaf, 1 kaşık chia, 1 kaşık fıstık ezmesi, 5 çilek
Öğlen
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye, salata
Akşam
1 tane fırında tavuk göğsü, 4-5 fırın patates, 2 kaşık Zeytinyağlı kabak yemeği, cacık

Sizler neler yapıyorsunuz ben inşallah kendime söz verdim ve tekrar bu hızla devam edicem
Dün bide 20 dk eliptik yapabildim spora da sıkı bir şekilde dönmem gerek
Memlekete ancak diğer bayrama gidebilsem o zamana kadar 8-10 kilo arası bişey veririm inşallah

Ben henuz eve donemedim. Bende listeme sadik kalip bol spor yapmayi. Kurbanda herkesi sasirtmayi planliyorum :)

Evim evim guzel evim
Ayyy herkes birbir dönüyor canım sıkılmıştı buralarda gurbette olmak böyle zamanlarda çok fena koyuyor insana bütün bayramı evde geçirdim diyebilirim eşim de çalışıyordu kimse de yok tanıdığım maalesef yıllarca çalışmaya alıştığım için çalışırken bayram bu kadar zor gelmiyordu bişekilde atlatıyordum bu bayram gerçekten çok zor geldi

Bende evde olmak istiyordum bayramda

Yarin nasipse denize gidip siftah yapalim diyoruz kalabalik olur gerci ama olsun kapanis guzel olsun

Pazartesiyede bomba gibi donuyorum insallah
Bol bol yüz denizde en güzel spor, pazartesi hep birlikte yeni bir başlangıç yapalım.

Slm kizlar bende cok yogunum bir yandan bayram,bir yandan sehir disindan kardesimgil geldi yogunluktan cok ilgilenemedim uc gundur tarlada calistik sabah 4:30 gidip ogle 12 de geliyorduk,yarinda gidecegiz artik dinlenmek istiyorum,bayram stresli gecti hersey ust uste geldi hayirlisiyla bir pazartesi olaydi yaa (

İyi akşamlar kızlar, yarın yeni bir başlangıç olacak inşallah, bayramda kısa bir mola vermiş oldum , yarın artı gelebilirim ama artık bu işi öğreniyorum moral bozmadan sağlıklı beslenmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…