107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Bugün diyetisyen kontrolüm vardı, çok güzel kilo vermişsin dedi.
Orada ayakkabı ve kıyafetle tarttı 88.6 geldi ,eve gelince tekrar tartıldım çamaşırsız ve lavabo sonrası 87.7 kg geldi.
Diyetisyenin tartısı ile benim tartıdaki rakam aynıydı geçen ay.

Diyetisyenin tartisi detayli gosteriyor mu yag orani kas orani gibi? Ben evdekine gore hep daha az cikiyorum orada. Bende carsamba son kez gidicem bakalik ne cikcam :)

Diyetisyenin tartisi detayli gosteriyor mu yag orani kas orani gibi? Ben evdekine gore hep daha az cikiyorum orada. Bende carsamba son kez gidicem bakalik ne cikcam :)
Maalesef ayrıntılı değil tartısı, hastanenin endokrin bölümü benim gittiğim, liste verip gönderiyorlar.

Maalesef ayrıntılı değil tartısı, hastanenin endokrin bölümü benim gittiğim, liste verip gönderiyorlar.
Anladim canim orda benimde kafalarina gore olctuler. Normalde boyum 1.68 orda 1.65 yazmis. Kg 100 kusurdu o zaman 100 yazalim dedi. Ben 13 martta 101.8 ile basladim. O donem 103 bile gördüm

Ben 4 sene once yanı evlenmeden once denemıstım ılk gunler bıraz zor gercekten ama sonra alısıyosun. Tek sıkıntım ben geceden hurmaları bekletmıyodum o sekılde mıdem almıyordu. Eger sende yaparsan aklında bulunsun.

Yuzun cokmus. Eskiden yuzun daha guzeldi. Kilo sana yakisiyordu. Hasta gibi gorunuyorsun...

Fesatlıkta nirvana

Direkt sarkmışsın derler merak etme hatta hiç farketmeyebilirler bile .ama 500 gram al hemen başlarlar aaaaa kilo mu aldın sen ,yüzün toparlanmış

Vallahı benım oyle oldu :) saka gibi yani afedersın yuruyunce sag kaldırımdan sol kaldırıma vuran kocaman totom erımıs, hala aynısın dıyebılecek kadar şuursuz tanıdıgım var

Bizde gecen sene tayın ıstemıstık hakkınızda hayırlısı olsun.

Slm kizlar
Iftar hazirliklari var simdi kizlari yedircem iftarda biz rahat yiyelim diye
Kilolarinizi alintiladim insallah kizlari yatirdiktan sonra listeyi yaparim

Geçen hafta: 94.9
Bugün: 93.8

Tebrik ederim cnm.
Insallah bende senin gibi daha iyi olurum yeni gittigim yerde

Bende artidayim bu hafta malesef ama ara vermeyi dusunmuyorum yrn kaldigimiz yerden devam

Masallah cnm cok mutlu oldum senin adina

Geçen haftayi hatirlamiyorum kizlar. Birkac topiğe yazdigim icin. Bugun 91.2 geldim az once. Aksama dogru duser mi artar mi bilmiyorum. İki gun once 91 gormustum

Liste yaparken bakariz gecen hafta kactin ama cok iyi gidiyorsun

Regl dönemindeydin galiba ödemdir o canım, ramazandan sonra daha düzenli olacak hepimiz için.
Dukan birası bende çok işe yarıyor sende bir dene istersen.

Bir ara yapmistim bayramdan sonra yine yaparim insallah

Canim ben Perşembe aksami memlekete gidiyorum. Sabit bir yerde kalmayacagim icinde diyetim biraz zora girebilir tartimda olmayacak malesef. Bakalim kg verebilirsem harika olur. En azindan bu cuma 90.5 gormek isterim ama nasip

Gittigin yerde tartin var mi

Geçen pazartesi = 89.00
Bugün = 87.7

Masallah vnm git gide 9lardan uzaklasiyorsun ne kadar guzel. Ben daha 91i bile goremedim

Merhaba kızlar bu aralar çok yazamıyorum.. Ama yazdıklarınızı okuyorum oruç beni çok zorluyor, üç çocuk, yemek, ev işleri...
Kilom geçen hafta 64, 9
Bu hafta 64, 0

Bende ayni sekildeyim cnm

Bulamiyorum canım kılo bıldırımım

Gecen hafta: 68.6
Bu hafta: 67.8
Fark: -800

Cok bı fark yok ama 67leri gööördüm yehhuuu yaaa

Masallah cnm tebrik ederim

Bizde gecen sene tayın ıstemıstık hakkınızda hayırlısı olsun.

Sagol cnm insallah

Sende göreceksin canım 80 ,70 mutlaka olacak.

dıkkatımı cektı cok guzel kılo verıyosun ramazanda nasıl becerıyosun ınsan bıse yemesede tatlısız duramıyor ya :/
Tatlı da yiyorum. İnan hiç kısmıyorum. Tek avantajım şu sadece iftarda yemek yiyorum. Sofradan kalktıktan sonra ertesi gün iftara kdr hiçbirşey yemiyorum. Sahurda sadece içecek tüketiyorum ve bu çoğunlukla su oluyor.

Ananemde tarti var ama surekli orda kalmicam canim

Slm kizlar bugun cok bas agrim vardi aksama tartildim yazmayi unutmusum yine odem olmuş dun tam 7 saat tarlada calistim dilim bogazima kaciyordi konusamiyordum bile susuzluktan,
Gecen hafta 79,5
Bugun 78,8 ciktim
Fark 0,7 gr gitmis
Daha iki gun once 78,3 du bi 77 leri goremedim vc hep sikintili zaten regl olmama bir gun kaldi bu sene 12 gun borcum olacak hayirlisi..
Kizlar walla tebrik ederim iyi kilo vermişsiniz,veremeyenler arkadaslarimda uzulmesin odem olduguna inanıyorum uzulmeyin gider bu odemcikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…