- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #2.821
Ben verdim bu hafta. Onceki hafta odem varmis ondan gram oynamamis diyetisyende ogrendimVereceğiz canım kiloları ,bazen artı oluyor hepimizde ödemdir o ,2 günde kilo alınmaz diye biliyorum.
Diyetisyenin tartisi detayli gosteriyor mu yag orani kas orani gibi? Ben evdekine gore hep daha az cikiyorum orada. Bende carsamba son kez gidicem bakalik ne cikcam :)Bugün diyetisyen kontrolüm vardı, çok güzel kilo vermişsin dedi.
Orada ayakkabı ve kıyafetle tarttı 88.6 geldi ,eve gelince tekrar tartıldım çamaşırsız ve lavabo sonrası 87.7 kg geldi.
Diyetisyenin tartısı ile benim tartıdaki rakam aynıydı geçen ay.
Tebrikler canım.Ben verdim bu hafta. Onceki hafta odem varmis ondan gram oynamamis diyetisyende ogrendim
Maalesef ayrıntılı değil tartısı, hastanenin endokrin bölümü benim gittiğim, liste verip gönderiyorlar.Diyetisyenin tartisi detayli gosteriyor mu yag orani kas orani gibi? Ben evdekine gore hep daha az cikiyorum orada. Bende carsamba son kez gidicem bakalik ne cikcam :)
Anladim canim orda benimde kafalarina gore olctuler. Normalde boyum 1.68 orda 1.65 yazmis. Kg 100 kusurdu o zaman 100 yazalim dedi. Ben 13 martta 101.8 ile basladim. O donem 103 bile gördümMaalesef ayrıntılı değil tartısı, hastanenin endokrin bölümü benim gittiğim, liste verip gönderiyorlar.
Bizde bayramda gideceğiz memlekete, aynı şeyleri yaşıyoruz canım maalesef,insanlar kilo aldığımı çok kırıcı şekilde söylediler hep, çok uzun hikâye ,hiç insanların arasına girmek istemediğim günler oldu, ama şimdi iyiyim kendimi hafiflemiş hissediyorum.
3 ayda 13 kilo verdim ,artık boşveriyorum öyle patavatsız insanları önemli olan sağlık.
Maşallah nekadar hızlı vermıssın ne guzel yaa :) haklısın zayıflayarak en ıyısı onları catlatmak
O diyeti bende yapmak istiyorum 1 yada iki öğün şeklinde yaptım, sen kaç gün yaptın, halsizlik oluyormu merak ettim canım.
Yuzun cokmus. Eskiden yuzun daha guzeldi. Kilo sana yakisiyordu. Hasta gibi gorunuyorsun...
Direkt sarkmışsın derler merak etme hatta hiç farketmeyebilirler bile .ama 500 gram al hemen başlarlar aaaaa kilo mu aldın sen ,yüzün toparlanmış
Nasıl yetısıyosun yaaMerhaba kızlar bu aralar çok yazamıyorum.. Ama yazdıklarınızı okuyorum oruç beni çok zorluyor, üç çocuk, yemek, ev işleri...
Kilom geçen hafta 64, 9
Bu hafta 64, 0
Ramazanda çok güzel kilo veriyorum. Bayramdan sonra veremem diye çok korkuyorum nedense
Ramazandan dolayı daha çok zorlanıyorum...Çocuklar akşama kadar tepemde... Yine şükr ediyorum en azından yapabilecek kuvvetim var.Nasıl yetısıyosun yaa
Bu arada esimle hayatimizda degisiklik yapalim dedik duzceye tayin istedim. Bakalim 26 haziranda belli olacak. Esimde temmuzdan sonra duzceden is bakacak. Hakkimizda hayirlisi olsun bakalim mubarek gunlerde insallah dogru karar vermisizdir Allah utandirmasin amin.
Geçen hafta: 94.9
Bugün: 93.8
Slm kızlar
geçen hafta 78.0
Bugün 79.0
Geçen hafta regl olucam diye bekliyordum daha dün oldum onun şişliği ve bir haftadır full yemenin karşılığı olarak +1 kilo maalesef
Sanırım birkaç hafaa ara versem kendimi toplasam iyi olucak
Selam kızlar benim kız geçen haftadan beri hastaydı ancak toparladı pek bakamadım buraya kilo bildirimimi yapayim
Geçen hafta 90.9
Bu hafta 89.9
Sonuç -1
Ucundanda olsa 8 li sayıları gördüm inşallah devamı gelir sizle başladığından beri 13.5 kilo gitti ama en yüksek kilomgeçen yaz 109 kiloyu geçmiştim onuda sayarsak yaklaşık 20 kilo vermişim
Geçen haftayi hatirlamiyorum kizlar. Birkac topiğe yazdigim icin. Bugun 91.2 geldim az once. Aksama dogru duser mi artar mi bilmiyorum. İki gun once 91 gormustum
Regl dönemindeydin galiba ödemdir o canım, ramazandan sonra daha düzenli olacak hepimiz için.
Dukan birası bende çok işe yarıyor sende bir dene istersen.
Canim ben Perşembe aksami memlekete gidiyorum. Sabit bir yerde kalmayacagim icinde diyetim biraz zora girebilir tartimda olmayacak malesef. Bakalim kg verebilirsem harika olur. En azindan bu cuma 90.5 gormek isterim ama nasip
Geçen pazartesi = 89.00
Bugün = 87.7
Merhaba kızlar bu aralar çok yazamıyorum.. Ama yazdıklarınızı okuyorum oruç beni çok zorluyor, üç çocuk, yemek, ev işleri...
Kilom geçen hafta 64, 9
Bu hafta 64, 0
Bulamiyorum canım kılo bıldırımım
Gecen hafta: 68.6
Bu hafta: 67.8
Fark: -800
Cok bı fark yok ama 67leri gööördüm yehhuuu yaaa
Bizde gecen sene tayın ıstemıstık hakkınızda hayırlısı olsun.
Sende göreceksin canım 80 ,70 mutlaka olacak.Slm kizlar
Iftar hazirliklari var simdi kizlari yedircem iftarda biz rahat yiyelim diye
Kilolarinizi alintiladim insallah kizlari yatirdiktan sonra listeyi yaparim
Tebrik ederim cnm.
Insallah bende senin gibi daha iyi olurum yeni gittigim yerde
Bende artidayim bu hafta malesef ama ara vermeyi dusunmuyorum yrn kaldigimiz yerden devam
Masallah cnm cok mutlu oldum senin adina
Liste yaparken bakariz gecen hafta kactin ama cok iyi gidiyorsun
Bir ara yapmistim bayramdan sonra yine yaparim insallah
Gittigin yerde tartin var mi
Masallah vnm git gide 9lardan uzaklasiyorsun ne kadar guzel. Ben daha 91i bile goremedim
Bende ayni sekildeyim cnm
Masallah cnm tebrik ederim
Sagol cnm insallah
Tatlı da yiyorum. İnan hiç kısmıyorum. Tek avantajım şu sadece iftarda yemek yiyorum. Sofradan kalktıktan sonra ertesi gün iftara kdr hiçbirşey yemiyorum. Sahurda sadece içecek tüketiyorum ve bu çoğunlukla su oluyor.dıkkatımı cektı cok guzel kılo verıyosun ramazanda nasıl becerıyosun ınsan bıse yemesede tatlısız duramıyor ya :/
Ananemde tarti var ama surekli orda kalmicam canimSlm kizlar
Iftar hazirliklari var simdi kizlari yedircem iftarda biz rahat yiyelim diye
Kilolarinizi alintiladim insallah kizlari yatirdiktan sonra listeyi yaparim
Tebrik ederim cnm.
Insallah bende senin gibi daha iyi olurum yeni gittigim yerde
Bende artidayim bu hafta malesef ama ara vermeyi dusunmuyorum yrn kaldigimiz yerden devam
Masallah cnm cok mutlu oldum senin adina
Liste yaparken bakariz gecen hafta kactin ama cok iyi gidiyorsun
Bir ara yapmistim bayramdan sonra yine yaparim insallah
Gittigin yerde tartin var mi
Masallah vnm git gide 9lardan uzaklasiyorsun ne kadar guzel. Ben daha 91i bile goremedim
Bende ayni sekildeyim cnm
Masallah cnm tebrik ederim
Sagol cnm insallah
Etkilemezsin sen regl doneminde degilmisin haliyle odem cok olur son iki gunu degerlendir eski kilona donersin..Biraz yedim biraz yorgunluk biraz uykusuzluk sonuc bu iste. Bakalim insallah cumaya kadar biraz giderde takimi olumsuz etkilemek istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?