• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Iyi geceler kizlar
Sabah valiz hazirlayip duzceye gitcez insallah. Orda cok giremem ama yatmadan once girip bakmaya calisirim.

Kızlar ramazan gelen giden üç çocuk buralara ugrıyamadım..bende durumlar ıyı cok sukur 60 kusur kıloya dustum cok sukur son bır kılı kaldı o da artık bayramda almassam. Allah omur verirse bayramdan sonra. Aslında hıcbırsey yapmadım kendımı kasmadım ..herseyden az Oz yedim ...baklavalar tulumbalar lokmalar börekler dahill..hatta gecen gün patlıcan yemegıyle bır ekmeğe yakın yemısım. Sonradan farkettim ...hakkınızı helal edin kusura bakmayın....gelemedim ........inşaaAllah sızde de durumlar ıyıdır ...gercekten kılı ısı beyinde bıtıyor...yerken rmzan da ıkı bucuk uc kılo verdim sayılır..cunku sureklı kılo almıyacaksın kılı vereceksin diye beynıme komut yolladım ...hayırlısı olsun.kılo aslında su dünya üzerinde takmamız gereken en son konu ama ıste sacma sapan bir sekılde takıntı haline getiriyoruz ..herkese hayırlı bayramlar dılıyorum kolay gelsin Allah'a emanet olun
Gelmeyince merak etmistim cnm bende seni iyi olmana sevindim hatta kilo vermene bayildim :KK68:

Allah hepimize kolaylık versin canım. Senin işleri kim yapıyor ki yardımcın falan mı var?

Eşim ıkı senedır gorevde oldugu ıcın annem yanımda. Gerçi gene herseyı ben yapıyorum ama annemın bi camasırımı asması, cocuklara meyvelerını yedırmesı bıle dunyalara bedel.... ısım herturlu hafıflıyor cunku tekte kaldıgım donem oldu. Mahvoluyordum hangsııne yetısecegımı sasırıyodum. Insalllah esım geldıgınde duzenım aynı sekılde devam eder

Hayırlı günler kızlar ramazan ayında bitirdik inşallah bayram sonrasıda kilo vermeye devam ederiz
Geçen hafta 89.9
Bu hafta 88.9
Sonuç -1
Ramazan ayında 5.2 kilo verdim inşallah bayramda kilo almadan devam etmeye çalışıcam
Çok iyi vermişsin tebrik ediyorum seni

Slm kizlar

Sabah beri daha yeni oturdum. Cocuklari yedirdim, meryemi uyuttum, mezar ziyaretlerini yaptik, gelince yemek ve tatlilari yaptim, tekrar kizlari yedirdim, simdi oturdum cok sukur yorulmusum. Oturmusken size bir bakayim dedim.

Evdeki eski tartimi aldim buraya getirdim ama daha yartilamadim azicik oturup dinleneyimde birazdan gider tartilirim.

Kilo bildirimlerinizi ekran fotosu aldim haftasonu eve gidince yapabilirim anca pc den telefonla zor oluyor.

Bayramdan sonra tam gaz devam hatta ben bugunden moda girdim bile. Insallah tatlilarla olan imtihanlarimizdan alnimizin akiyla cikariz Ya Rabbim ammiinnnnn.

İyi akşamlar kızlar bizde bayramda memlekette olacağız, yarın yola çıkacağız 3 gün kalıp döneceğiz, gelince sıkı bir şekilde devam ederiz artık.
Herkese iyi bayramlar....
Iyi bayramlar cnm

Kızlar bayramdan sonra tam gaz devam ediyoruz dımı ?? Menu paylasımları spor paylasımları bırbırımızı gazlamalar falan :)
Tabikide devam

Ben evde degilim. Bulundugum yerde de tarti suan yok canim. İzinli yazar mısın Bulamiyorum Bulamiyorum
Tamam cnm

Hayırlı günler kızlar ramazan ayında bitirdik inşallah bayram sonrasıda kilo vermeye devam ederiz
Geçen hafta 89.9
Bu hafta 88.9
Sonuç -1
Ramazan ayında 5.2 kilo verdim inşallah bayramda kilo almadan devam etmeye çalışıcam
Masallah cnm ramazanda cok guzel verdin tebrik ederim

Merhba kızlar...
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 63.5
Tebrik ederim cnm

Iyi bayramlar cnm

Tabikide devam

Tamam cnm

Masallah cnm ramazanda cok guzel verdin tebrik ederim

Tebrik ederim cnm
Bilemedim ki acaba oruçluyken dogru kilo çıkıyormuyuz?
Galiba ben pes edecem kızlar hem sıkıldım hem iyi verdim. Bu kilomu korusam yeter bana...Ama alışmış kudurmuştan beterdir :KK70:

Bilemedim ki acaba oruçluyken dogru kilo çıkıyormuyuz?
Galiba ben pes edecem kızlar hem sıkıldım hem iyi verdim. Bu kilomu korusam yeter bana...Ama alışmış kudurmuştan beterdir :KK70:
Korumakta onemli ahh keske vermekle bitse isler. Kendi adima konusayim 107 den 63e dussem tekrar kilo alicam korkusuyla yasarim herhalde hep

Bugün kilo bildirimi yapamayacağım. Eşimin memleketine geldik. Tartı bulup tartılamadım. Geçen haftaki kilomun aynısını yazabilirsin.

Kızlar herkese iyi bayramlar ben maalesef memlekete gidemedim evde tek başıma oturmakla geçiriyorum bayramı bu bayramda böyle oldu

Hayirli bayramlar butun Din İslam alemin Ramazan Bayramini kutlarim rabbim nice ramazanlara ulastirsin ins..
Bende tartilamadim koyden yeni geldim yarin unutmaz isem tartilirim sabah 4:30 da bahceye gidecegim muhtemelen cok su içerim yada bu hafta ayni kilomu yazabilirsin Bulamiyorum Bulamiyorum cimm..

Back