107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Canim uykusuzsan odemdir o ya. İki gunde 2 kiloluk ne yedin ki. Sıkma canını oluyo arada

Çok geçmiş olsun canım
Ama 2 günde o kadar kilo alınmaz ;ödem oluşmuştur .yeşil çay ,bol su içerek atarsın
Canim uykusuzsan odemdir o ya. İki gunde 2 kiloluk ne yedin ki. Sıkma canını oluyo arada
Biraz yedim biraz yorgunluk biraz uykusuzluk sonuc bu iste. Bakalim insallah cumaya kadar biraz giderde takimi olumsuz etkilemek istemem.

Bende hayatımda öyle bir değişiklik yaptım. İyiki yapmışım 2 yıl oldu çok rahatım ve çok mutluyum. İstanbulda çalıltığım zamanları düşünmek bile istemiyorum.

Selam kızlar benim kız geçen haftadan beri hastaydı ancak toparladı pek bakamadım buraya kilo bildirimimi yapayim
Geçen hafta 90.9
Bu hafta 89.9
Sonuç -1
Ucundanda olsa 8 li sayıları gördüm inşallah devamı gelir sizle başladığından beri 13.5 kilo gitti ama en yüksek kilomgeçen yaz 109 kiloyu geçmiştim onuda sayarsak yaklaşık 20 kilo vermişim

Ne kdr sürdü 13.5 kilo vermen. Tbrk ediyorm çok güzel gidiyordun. İnşallah 7 leri görmekte nasip olur...

Ne kdr sürdü 13.5 kilo vermen. Tbrk ediyorm çok güzel gidiyordun. İnşallah 7 leri görmekte nasip olur...
11 şubatta başlamıştım canım kendimi çok sıkmadım arada çok kaçamaklarım oldu yoksa daha fazla verirdim bunada şükür diyorum inşallah hep birlikte 7li sayıları görürüz

yaaa tebrik ederim. Hedef rakamim o benim keske bende bayramda gorebilseydim cifte mutluluğum olurdu valla ama zor gorunuyor

Regl dönemindeydin galiba ödemdir o canım, ramazandan sonra daha düzenli olacak hepimiz için.
Dukan birası bende çok işe yarıyor sende bir dene istersen.

Benimde başladığımda bayram hedefim 85 kilo idi ama olsun bunada şükür inşallah bayramdan sonra devam kilo vermeye
Canim ben Perşembe aksami memlekete gidiyorum. Sabit bir yerde kalmayacagim icinde diyetim biraz zora girebilir tartimda olmayacak malesef. Bakalim kg verebilirsem harika olur. En azindan bu cuma 90.5 gormek isterim ama nasip

Geçen haftayi hatirlamiyorum kizlar. Birkac topiğe yazdigim icin. Bugun 91.2 geldim az once. Aksama dogru duser mi artar mi bilmiyorum. İki gun once 91 gormustum
Vereceğiz canım kiloları ,bazen artı oluyor hepimizde ödemdir o ,2 günde kilo alınmaz diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…