- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #2.021
Afiyet olsun canımKızlar sabah kahvaltım
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim hindi salam, salatalık, 1 dilim ekmek (çok sıcaktı dayanamadım yedim pişman değilim), zeytin
Öğlen
4 tane ızgara köfte, salata, ayran
Hoşgeldin canım ben de senin gibi doğum sonrası kilo vermeye çalışıyorum hatta bir çoğumuz aynıyız burada güzel kilo vermişsin devamı gelir inşallahKızlar merhaba
Aranıza yeni katıldım ,ben de hamilelik sonrası kilo vermeye başladım .
74.9 ile 6 hafta önce başladım ,Bugun 68.9 kiloyum .
Hep beraber güzel sonuçlar alalım inşallah :)
Hoşgeldin canım, çok güzel kilo vermişsin neler yaptın o süreçte ve hedefin kaç kilo anlat birazKızlar merhaba
Hedefim evlendiğim zamanki kiloma dönmek ,58 :)Hoşgeldin canım, çok güzel kilo vermişsin neler yaptın o süreçte ve hedefin kaç kilo anlat biraz
Hedefine ulaşırsın inşallah canım, menülerini paylaş istersen fırsatı olan arkadaşlar yazıyor hergün.Hedefim evlendiğim zamanki kiloma dönmek ,58 :)
Gebelik Şekeri yaşadığım için 30 kilo aldım .Daha çok yolum var gidecek .
Düzenli beslenmeye çalışıyorum ,sabah kahvaltısı haricinde ekmek yemiyorum o da 1 dilim .
Günde 2/3 tane yeşil çay içiyorum .Yedikçe de yine buraya yazacağım .
Hoş geldin canım.. inş istediğin kiloya gelirsin. Benimde hedefim 58 olmak ama bu aralar yan çizmeye başladım 60 olsun yuvarlak olsun diyorum bu aralarKızlar merhaba
Tarçınlı süt iyi gelir canım ,tarçın kesiyor kriziBacılar yaa şu anda canım çok fena tatlı bir şeyler istiyor. Tatlı krizini gecirecek tarifleriniz varmı?
Benim de istiyordu döndüm döndüm dolabın önünde en son portakal yedimBacılar yaa şu anda canım çok fena tatlı bir şeyler istiyor. Tatlı krizini gecirecek tarifleriniz varmı?
Teşekkür ederim canım..Ama en son tarcinımı ikindi yediğim elmaya serptim, aksamda eşimden istemeyi unuttum.Tarçınlı süt iyi gelir canım ,tarçın kesiyor krizi
Teşekkür ederim canım..Ama en son tarcinımı ikindi yediğim elmaya serptim, aksamda eşimden istemeyi unuttum.Tarçınlı süt iyi gelir canım ,tarçın kesiyor krizi
Afiyet olsun canımAkşam yemeğim semizotu salatası .tarifi şu şekilde
3 avuç semizotu
2 kapya biber
2 kaşık lor
Biraz ceviz
2 kaşık bulgur
Limon ve biraz nar ekşisi
Gece yatmadan da 1 bardak süt ve yarım elma yerim
Mrb arkadaşlar kimseler yok ama yazayım öğlen yazmıştım onun yanında 1 tabak şehriye çorbası içtim
Akşam
1 kase kıymalı nohut yemeği, 3 tane kabak mücver, 1 bardak ayran spor yapamadım heralde yapamam da
Sizler nerelerdesiniz motive düşüşü var sanırım bence arada yazın birbirimizi motive edelim yaz geliyor arkadaşlar yaz için zayıf olmak istiyoruz hepimiz değilmi bence arada buraya da gelin uğrayın kısacası biz burdayız Umutdeniz4 le beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?