- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 42
-
- Konu Sahibi nisandabahar
Bu arada gunlugumun adi "irademe saglik"Kizlarr gunaydin... mutlu hafta sonlari...
biliyorsunuz benim de bi gunlugum var yenim ama biraya sizlerin yanina da geliyprum. Alistim size ....
simdi uyandim ve tartiya gidiiyooooruum.
Yazcam sizeee kac cikcam bakalim
kalan gün:99 kendime koyduğum hedefte geri sayımm
izmirinsanı gözlerime inanamadım süper vermişsin neredeyse bir aylık hedef ve yediklerinde aman aman az değil bir şok diyet değil mesela. Tebrikler
haklisin canim haftada 1 kilo bile versek 14 haftanin sonunda 14 kilo gider:) ben evlendigimde 64 kiloydum 2, 5 yillik evliyim 25 yasindayim aci ama gercek dün tam 83 kiloydum bugün 82.7 geldim 64 olamam belki ama 65 - 70 arasina raziyim inşallah olacak bu işkızlar 30 ocak miladımız olsun birlikte çıktığımız bu yolculukta az kişide olsak hiç bırakmayalım pes dün eyelim hergün tartılıp paylaşsak bile her cuma muhakkak fark hesaplayalım bu şekilde bir düzenimiz olsun olur mu? dünkü kilo ölçümlerimizi ve hedeflerimizi yazalım 100 gün yaklaşık 8 Mayısta bitiyor 14 haftamız var, 14 hafta sonunda hedeflediğimizden bile az kiloya ineceğimizden eminim birbirimize ve kendimize inanıyoruz ilk haftaya girdik bile :)
haklisin canim haftada 1 kilo bile versek 14 haftanin sonunda 14 kilo gider:) ben evlendigimde 64 kiloydum 2, 5 yillik evliyim 25 yasindayim aci ama gercek dün tam 83 kiloydum bugün 82.7 geldim 64 olamam belki ama 65 - 70 arasina raziyim inşallah olacak bu iş