- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 35
-
- Konu Sahibi nisandabahar
çok iyi anlıyorum canım seni. vücut ölçülerini de alıyor musun basen bel göğüs bacak bunlarda çok iyi oluyor. bazen kilo aynı oluyor ama bi bakıyorsun iki üç santim incelme varValla bitidim cnm. kesin vercsm bu kiloyu. Yururken gozlerim yerde...utaniorum insanlarin yuzune bakmaya...
Bende tup bebek tedavisi gordum de aldim kiloyu. Ondan once 113 kilodan 83 inmistim 4 ayda. Tedavi ile 12 kg geri aldim. O yuzden simdi yeniden basladim. Kesin vercek kararliyim cook istikrarliyimdir
Biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın. bir de hayır demeyi öğrenin kızlar kim olursa olsun istemiyorsanız yemek zorunda değilsiniz bunu unutmayın.
Hayırlı olsun canım arada uğrar destek olurum bende 85den 80e indim 3hsftada isteyince oluyo yeterki iste iradeli ol
çok iyi anlıyorum canım seni. vücut ölçülerini de alıyor musun basen bel göğüs bacak bunlarda çok iyi oluyor. bazen kilo aynı oluyor ama bi bakıyorsun iki üç santim incelme var
Tabiki... bence devamli yazisalim haberleselim. Gunluk ne yediklerimizi falan
bunu yapsam iyi olacak cnm. hemen yarin alcam olculerimi sagol cnm hatirlattigin icinçok iyi anlıyorum canım seni. vücut ölçülerini de alıyor musun basen bel göğüs bacak bunlarda çok iyi oluyor. bazen kilo aynı oluyor ama bi bakıyorsun iki üç santim incelme var
bugün yediklerimi biraz dağınıkta olsa yazdım şuan açım aç uyumak zayıflatıyor ve mutluyum...
yemekleri yaptım çaya misafirim geldi hamur işleri vs hazırladım ama hiçbrinden yemedim yalnızca bir lokmacık kekin tadına baktım..
demekki oluyormuş her zaman böyle olmayı umut ediyorum
Rica ederim tatlım ne demek.bunu yapsam iyi olacak cnm. hemen yarin alcam olculerimi sagol cnm hatirlattigin icin
Bravo cnm.yeme sakin. Ben yolda yururken bakiorumda herkes zayif. Herkes36 beden 38 beden soruyo satis elemanina en sevdigim magazalarda. O zaman kendimi daha fazla baskiliorum
bende zayıfları gördükçe iç çekiyorum sanki şişman olmak benim kaderim ama neden bende olmayayım dedim bugün başladım işte canım çok isterim 38 beden olmayı başarıcaz inanıyorum... bu arada 5 günde 3.3 kilo verdim demişsin neler yaptın? yürüyüş çok fayda ediyordur eminim
Bu arada bugun yediklerimi yazayim kizlar
kahvalti
yarim simit+kk kadar peynir +yumurta
Ara ogun
2 ceviz 3 badem
Oglen
1 dilim ekmek+yarim porsiyon kiymali bamya+yogurt
Araogun
1/4 elma +2 grissini (serce parmagi kadar olanlardan)
aksam
1 levrek izgara+coban salata
Cayyy :))
Ayrica gun icinde 2 fincan yesil cay
Cook faydali cankm gercekten. Her gun yurudum pazardan beri. Bi tek bugun yurumedim. Haftada 1 gun yurumiyim diorum. O da bugun olsun dedim.
Yukaridaki menume benzer yedim hep canim.
Felaket odem atior. Kilo verirken cok etkili. Ayrica yogurdunuza pul biber koyun ve limon sıkın oyle yiyin. Hatta yiyebiliorsaniz. 1 cay kasigiturk lahvesi koyun. Ben kahveli yiyemedim. Ama arkadasin diyetisyeni kahve koy ye demis yogurdu daha hizli verirsin demis.çok güzell yeşilçay içeyim bende yarın bugün hiç aklıma gelmedi
Felaket odem atior. Kilo verirken cok etkili. Ayrica yogurdunuza pul biber koyun ve limon sıkın oyle yiyin. Hatta yiyebiliorsaniz. 1 cay kasigiturk lahvesi koyun. Ben kahveli yiyemedim. Ama arkadasin diyetisyeni kahve koy ye demis yogurdu daha hizli verirsin demis.
Sen elmasın canım o zamanbenim alt beden 44 üst beden 46
kollarım fazla göbek çok basen o kadar değil enteresan bir vücut tipi