- 30 Ocak 2015
- 908
- 1.411
- 133
- 35
- Konu Sahibi nisandabahar
-
Ettim tabiki canım kaçar mı bendenSu afiyet olsun :))) ama telafi et çok Yürü olsun bitsin
Haftada bi günü kendime ayırdım zaten canım yoksa durup durup bir anda patlarzSu afiyet olsun canim haftada birgün bir öğün kacamak yaparak bütün haftayi kurtarabilirsin abarmadan tabien azindan o gune kadar dayanir istediginden yersin arada kacamak olmazsa 1 2 ay dayanilmaz diyet bozulabilir ben mesela dun aksam yedim 1 hafta sonra yine az miktarda istedigim birseyden yiyecem tabi bunu geç saatte yemem kötü oldu ama neyse
Etrafımdaki lafsız insanlardan bıkmıştım artık.Sizin de vardır çevrenizde öyleleri artık laflarımla değil görüntümle susturuyorum onlarıAy ben alt 44 üst 46 yım 38e daha cok var ama olacaksu harikasınnn
Supersin canim geliriz insallah bu azimleKızlar azimli olduktan sonra olmayacak şey yok 48 bedenden üst 40 alt 42 ye indim. Neden 38 olmasın ki
Ay demi ya adam gibi söylemeyip laf sokanlar var bide.Aynen canım aaaa ne kadar kilo almışsın lafından çok sıkıldım bide imâlar var ben asıl ona gıcığıö Örn hırka vereyim bu büyük sana olur gibi
He sorma misal benim eltim gıcıkAy demi ya adam gibi söylemeyip laf sokanlar var bide.
Kendi çok mu zayıf ki o?Zaten ilk işim onun gözüne sokmak büyük bedeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?