• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yaş fark ?

Ama şimdi bunu hangi erkeğe böyle baskı şeklnde 'yan yana kötü dururuz ' dersen her erkek , hangi yaşta olursa olsun aynı cevabı verir. Bu yapı meselesi bana göre . Sözlünüz ilk tanıdığınızda bakımlı biri miydi ?
Biraz daha iyiydi iyice bıraktı kendini haklısın böyle demek yanlış ama söyledim işte napim :(

Mesajına göre anlatayım sana..
Önce anneciğin bu saçma sapan fikirlerden vazgeçsin,başkalarının ne düşündükleri sizleri bağlamaz.
Milleti takmayacak annen,o ne der bu ne derse olan senin hayatına olur..
Kac defa dedim ama hep aynı şey anne bak hayat benim yok bunu başıma getirme bunu kaldıramam millet ne der diyip duruyo cok mutsuz evliliğe yitiyor beni farkında değil

Babam yok ondan belki Olgun olsun istedim pişman oldum ayrılmak istiyorum ama elim kolum bağlı :KK43:(((
Tahmin ettim.genelde babadan ayri babadn yoksun gencler gidip kendilerinden yasca buyuk insanlarlla oluyor.ama bu yanlis iiki ayri rolu bir insanda bulamazsin.buldugunu sandigindada aşik olabilecgin adam o olmaz.o sadece boslulklaararini doldurmasini istedigin adam olur.

Tahmin ettim.genelde babadan ayri babadn yoksun gencler gidip kendilerinden yasca buyuk insanlarlla oluyor.ama bu yanlis iiki ayri rolu bir insanda bulamazsin.buldugunu sandigindada aşik olabilecgin adam o olmaz.o sadece boslulklaararini doldurmasini istedigin adam olur.
Galiba öyle hep napacamı bilmiyorum bi hata gençliğimi yakacak :(

Yok ikiside Vefat etti akraba hepsi birbirinden beter kimse yanımda değil keşke aklı başında biri olsa da arkamda dursa cesaret alıp yoluma baksam yok Apla :KK43:

Sözüne güvenecveğin eşin dostunda yokmu hiç,ne bileyim mesela esvdiğin bir okul öğretmeninede gitsen konuşsan peki.
Gelsin annenle konuşsun ikna etmeyi denesin hjiçdeğilse..

Bence yaşla alakası var .Max. 7-8 olsa anlarım da biraz zaman çatışması oluyor sanırım.

eğer siz 26 falan olsaydınız olmayabilirdi ama siz daha çook gençsiniz hatta çocuksunuz bile
o ise tam olgunluğa ermeye başlamış
görüşleriniz, yapmak istedikleriniz farklı olabilir yada 1-2 sene sonra siz en kıpır kıpır döneminizdeyken o yorulmuş olabilir

Benim eşimle 6 yaş var aramda ama çevremde sizin gibi bir çok arkadaşım var gayette mutlular. Yaşla bi alakası olmadığını ama olgunluk ile alakası olduğunu düşünüyorum. Kimi insan 30 yaşına da gelse olgun değilken kimisi 20 yaşında ondan daha olgun dur

Selam kızlar sözlüyüm aramızda 10 yaş var çok fazla tartışıyoruz artık ben bunu yaşa bağladım sizce 10 yaş çok mu ben 21 o 31 artık gözüm de çok büyüdü sürekli tartışma sürekli bıktım artık acaba yaş farkından mı oluyo herkes fikir söylerse sevinirim şimdiden tşk ederim :KK51:
Arada ne yazılmış bilmiyorumama yaş farkından olduğunu sanmıyorum. İletişim probleminiz var gibi geldi bana.
Eşimle 15 yaşa yakın fark var aramızda, birbirimize sesimizi yükseltmiş değiliz şimdiye dek. Yaşla alakası olsa şimdiye boşanmıştık muhtemelen.

ben eski sevgilimle tanisdigimda 26 yasindaydim, o 36
yas sorunu yoktu aramizda, hatta ben cogunlukla daha olgun kararlar veriyordum
ama 21 yas kendinden 10 yas büyük biriyle beraber olmak icin cok kücük

bence yaşla hiç alakası yok tamamen kişilik meselesi bizim aramızda 8 yaş var ve ben 18 19 gibi gösteriyorum :) normal şartlarda beni tanıyan bilen o yaştaki biriyle yapamazsın dedi ama kendimi onun yerine koyabiliyorum yeri geliyo ondan çok daha olgun oluyorum dengeyi kurabilmek çok önemli
Kendisi biraz salaş bakımlı ol spor yap az ye bak yan yana kötü dururuz diyorum sen beni böyle kabul ettin şimdi etmessen git tek dediğim kendine bak
ilişkine karışmak haddim değil ama bence de böyle söylersen alınır eğer yapabiliyosanız beraber yapsanız? benim hafif göbeğim var mesela o göbekli biraz spor yap diyorum yapmıyor akşam gel skype beraber spor yapıcaz diyorum kamerayı açıp beraber yapıoruz :D bazen saçmalama diyo oturuyorum sen yan yana olsaydık böyle olmazdı yürürdük koşardık die tribe giriyorum asma yüzünü deyip kabul ediyo sizde böyle bi yöntem bulabilirsiniz bence :D çok uzun oldu sevgiler... :D

Selam kızlar sözlüyüm aramızda 10 yaş var çok fazla tartışıyoruz artık ben bunu yaşa bağladım sizce 10 yaş çok mu ben 21 o 31 artık gözüm de çok büyüdü sürekli tartışma sürekli bıktım artık acaba yaş farkından mı oluyo herkes fikir söylerse sevinirim şimdiden tşk ederim :KK51:
Canım hemen hemen aynıyız ben 21 eşimde 30 yasında ama benım esım bıraz cocuk ruhlu tam aksıne ben ondan daha agır baslıyım,sende nasıl bılmıyorum,,hangınız daha agırsınız?

Back